Oem gomlek çakildi oem piston koyuldu
Fotolarini dileyen arkadasa özelden atarim
Kapagimda sikinti vardi 90.000 km de kapak aldim yuzeyi temizlemdi ve kapatildi onunda fotolari aşama aşama hepsini gonderirim merak eden arkadaslara
Tuncay
Oem gomlek çakildi oem piston koyuldu
Fotolarini dileyen arkadasa özelden atarim
Kapagimda sikinti vardi 90.000 km de kapak aldim yuzeyi temizlemdi ve kapatildi onunda fotolari aşama aşama hepsini gonderirim merak eden arkadaslara
Tuncay
bak kardeşim iddam yok diyorsun ama yukarda dedinki araban contalıydı bana tutunamadın.bende sana acıklamamı yaptım speclerimi en ince ayrıntısına kadar söyledim.o gecede conta olsaydı söylerdim zaten benim gecip geçilme derdim yok. o gecede seninle denedik senin araban bana hızlıydı ve beyazla denedin daha zevkli oldu.sonra zaten bende contayı koyduktan sonra beyazla denedim gebzede.ve sonuc kafa kafaya oldu.gecmişi tartışmaya gerek yok günümüze bakalım.şuanda ilk sahibi 65 yaşında adamdan 106 aldım buda şuanda fabrikadan cıktıgı gibi 6 7 aydır böyle biniyorum yakında yayını eksozunu vs.. herşeyini yapacam o zaman yapıncada deneriz.bende sıkıntı yok.Y 106 konusunda ben 2. 3. sayfalarda son yorurmumu yapmıştım isteyen kaile alır isteyen almaz.Ben emin olmadan yorum yapmam.Bu arada sormuştum ama cevap vermedin senin adın samet mi?
Samet sonradan ogrendım contayı ben o gece bılmıyodum zaten sonradan yaptgını bılmıyodumsenın en eskı arablarına kadar blıyorum nasıl arbaya bındgınıde ıns hayırlısyla yap kımsenın tekerıne tas degmesın o zaman bnden sonra baya hızlanmıs
![]()
GKM GARAGE
çok yakında sınemalarda![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
az sabır kardeşim..
allah hiçbirimize kaza bela vermesin.. hatta film çekicektiniz benimde sözüm vardı çekim sizden montaj benden
o gecede söyledim 106 yüklendiğinde kilo avantajını ve aktarım başarısını fazlasıyla göz önüne seriyo ama stockta belirli biyere kadar olsada sonrasında teslim olmak zorunda vti ye. kırmamış olsaydık motoru sizin kadar söker adam akıllı bi egsoz sistemine geçer denerdik sizinle.. o zaman o kadar basit speclerde bi vti, kullanan birisinde neler yapabiliyo görürdük beraber..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)