Direk ustune kirarsin:) bu dahami mantikli? Yapilana yanlis diyosan yanlis yanlisla duzeltilmez
Printable View
biri gelır arkadan vurur eder kazadır derim ama bu şekilde gelip bana veya aracıma zarar verirse biri 63 lük egsozu agzından içeri sokarım. baska yerinden cıkartırım.
Yanlış kişiden bahsediyorsunuz bu araç başka bir arkadaş'a ait. Ayrıca üstüne kırmak falan saçma laflar bunu yapınca ondan ne farkın kalacak?
Yaa nekadar da boş muhabbet olmuş tamam bu adamın yaptığı saçmalıktan başka bir şey değil hepimiz bunun gibi olmasada buna benzer şeyler yaptık marifet mi tabiki değil ama bukadar uzatmanın anlamı yok .. Yok ben görsem vururum asarım keserim diyenler araba belli plaka belli isim belli çocuğun gidin yapın madem burda yazmakla olmuyor ;)
Arkadaşım falan değil kendısını tanımıyorum da ben iyi bişe yaptığınıda savunmuyorum burda ki herkez normal araba kullanmıyor onu demek istiyorum ve ben öle yaparım böle yaparım diyenler araba belli çocukta belli gitsinler yapsınlar diyorum klavyeden yazmakla olmuyor
Arkadaşlar merhaba ben o turuncu 350z yi kullanan marifetli arkadaşım
Okudum güzel yorumlarınızı ve bende bi kaç şey yazmak istedim
Öncelikle hiçbirinizin telaş etmesine gerek yok ileride giden beyaz hatlı minibüs dahil olmak üzere hepsi bize ait..Beraber bi organizasyondan dönüyorduk herkesin haberi vardı bu olanlardan..O yüzden hiç bir zaman yapmadığımız şeyi yine burdada yapmadık kimsenin canını tehlikeye atmadık.
İkinci olarak size,izleyen kardeşlere,kızlara,yoldaki wouww yapan seyahat sakinlerine hiç kimseye göstericek birşeyimiz olsun diye çekmedik ki video çekildiğinden habersizce yapılan kafa dağıtma hareketleri..
Bunları yapmak için extra hiç birşeye gerek yok b sınıfı ehliyeti olup manuel araba kullanabilen herkes bu arabada istediğini yapabilir kullanımı çok kolay bir araç herkese tavsiye ederim
Pist demişssiniz yıllardır hayalim,pazar günkü aktiviteye ALLAH izin verirse katılıcaz başka bi aracımızla '' internette satılık olmayan ''..Bikaç arkadaşımızda zaten pist giriş ücretleri için yardımcı olucak onlardanda ALLAH razı olsun
Baba parası demişsiniz yıllardır çalışıyorum 1 lirasına kadar kendi emeğimle aldığım arabadır videodaki belkide kendi param diye bu kadar rahat kullanıyorum..ALLAH hepinize binmeyi nasip etsin
Ölmeyi bayılmak sanıyor heralde demişsiniz hepiniz böyle anları oluyodur bende biraz fazla oluyor..Ama ALLAH a şükür nefes alışverişimiz tıkırında
s2000 den terfi ettik evet doru sölemişsiniz onlara tecavüz ettik sıra bunlarda
Mastürbasyon hayranı arkaşımız bu bir mastürbasyon şekli değil yani yıllardır yanlış yapıyorsun
Fast and Furios filminin sanırım 6.sı çekilmiş hiç bir serisini izlemedim bilmiyorum
Hiç valeye araba vericek kadar param olmadı olmıcakda sanırım
Araç satılık demişsiniz evet satılık videodan bi bebe görüp alsın diye yapmışlar demişsiniz ama bizde bebelere satılık araba yok..Biz seviyoruz arabalarımızı aramızda çok büyük aşklar var satılmasada olur ki satıldı araç ki videolarda bu arabanın yoruldugunu zorlandıgını hiç görmüyorum bu hareketler için yapılmış bir araba Z
PC de nfs de patlayan direğe sarılan arkadaşlar her arabayı birbirine karıştırmayın bizim hiç bi direkle münakaşamız olmadı..ALLAH a şükür kazamızda..
Arkadaşlar kısacası hiç kızmayın videodan haberim yoktu kasıtlı yapılmış çekilmiş birşey değil..O an grup halinde zaten o şekilde kullanıyorduk bariyere yaklaşan clio dan sağımdaki gri evodan beyaz hatlı minibüs e kadar bizim konvoydan sizi düşünerek organizasyon öncesi bunu ayarladık.Güzel parmaklarınızı değerli zamanınızı hiç boşa harcamayın..Bizim bişi ispatlamakla ilgili bi egomuz vs miz yok çünkü ortada birşey yok..Olması için 5. saniyeden sonra ucuyor olmam lazımdı ama kahretsinki olmadı..
Son olarak beni videodan arabanın içinde tanımayan ve şu yorumu yazan Wolkan kardeşim beni sanırım tanımadın ben annem 2 sene önce vefat etti edeli senin kardeşinim aynı anneye anne diyoruz..Varsa burda annemizi bizle beraber anıp bilen 2 mizinde haberi olsun..
forum ortamı fikir ayrılıkları olucak elbet ama bu şekilde vur kır parçala tarzında yorumları yanlış buluyorum herkez az çok yapmıştır yapar yapmak ister istemez değişir tabi ama yok vurucam yok kırıcam yok patlar bu yorumlar saçma araç sahibini bende tanımıyorum ve bu kadar göz önünde yapılanları bende tasvip etmiyorum ama yani ortada bu kadarda abartılıcak bir tehlike göremiyorum tabiğki yukarda onurcanının dediklerine sonuna kadar katılıyorum kimseye rahatsızlık vermeden piste çık imkan varken aslan gibi gazla ama zaten yolladada her dakka bu şekilde gidilmezki bi anlıktır yani hepimiz yapabiliriz aracımızın performansı doğrultusunda...
Aslanım ben gayet sakinim
Team 350z & Istanbul part1 - YouTube
bu bagcılarda gezen z ise dagyolundaki bütün arabalrı senin ozman