adam resmen yanlamış.
Printable View
adam resmen yanlamış.
hayırdır helal parayla alınca kullanım tarzı haram parayla alınca kullanım tarzı diye birşey mi var? benimde korfez pistinde sayısız yanlama videom var. lastik yakma videom var. haram para mı bizimki ? ne biçim yorum yazıyorsunuz ? haklıyken haksız olmayaın. tasvip etmiyosan belirt ama işin şeklini deiştirme.
bu kadar hasetlik cekememzlik olmaz ya keyfin kahyasımısınz helal parayla almamıs mıs ben bugune kadar tum arabalarımı kendi paramla aldım keyfıme görede kullandım ilk heves zamanları el frenide cekiodum lastık te yaktıgımız oldu kendinizi doğrucu davut sanmayın konunun amacı dısınada cıkartmayın o cumlelerını editlesen iyi olur daha fazla tepki cekme
On numara yanlamışsın, süpersin. Acayip özendim yemin ediyorum. Bende yapmak istedim böyle hareketler.
350z fiyatlari tavana cikmazsa bendr bisey bilmiyorum :) millet olarak cok gaza geldigimiz icin hemen saldiririz 350z lere :)
Ayrica adam almis kazanmis yapiyo helal olsun iyide zaptediyo arabayi he trafikte yaptigi yanlismi yanlis ama kullaniyo helal olsun *** atmanin anlami yok
Bu yapılanları nasıl tasfir ediyorsunuz bilemem. Arkamdan atıp tutmuşsunuz onlara da bir şey demiyorum üstüne alınanlar zaten cevap yazmış. Ya benim inandığım bir laf var o cümleyi yazarken aklıma geldi de o anda yazayım dedim. Hani derler ya çok laf yalansız çok mal haramsız diye. He o yüzden yani. Ya benim içimde fesatlık falan yok. Bende sizler gibiyim trafiğe çıktığım da gitmeyen arabamla bile trafiği katletmeyi başarıyorum geceleri egzozumla o kadar insandan laf yiyenlerdenim yani sizlerdenim bende. o yüzden sıkıntı yok bende sizin gibi en az yaramazım o yüzden yapmayın yazık günah binlerce dolar para veripte parçalamayın arabalarınızı. :D Benim için sıkıntı değil gene ter döker gene alırım:D
Bunu demek istediğinden emin misin ? Haram-Helal karıştırmadan da denebiliyormuş demekki. Adam zaten senin deyiminle "içine edebilmek" için o kadar para veriyor. Alıp garajda dursun diye değil.
Bence sen konuştukça batıyorsun. 350z, 70-80 bin liralık bir araba. Forumdakilerin çoğunda o rakamlara yakın veya o rakamın üzerinde arabalar var. Hepimiz haram mal mı yiyoruz şimdi? Çok mal haramsız olmuyormuş ya hani. ;) Kimin haram kimin helal yediğini ancak Allah bilir.
Yapılan hareket yanlış olabilir ama kurduğun cümle doğru değil. Allah cümlemizi kazadan beladan esirgesin.
video acılmıyor mu bende mi yuklenmedi bir tek?
350z kullanıcısı tırt
ister baba parası ister dede mirası bu hiçkimseyi ilgilendirmez sanki arabayı altına veren benzinini koyan sizmişsiniz gibi yorumlar yapan olmuş bence gayet iyi yanlamış kimsenin şakşakcısı degilim wideodaki arkadaşı tanımam üstüne alınan herkese sözüm yanlış anlaşılmasın
yazdıgını deiştirmişsin de.. alıntıda gorunuyor. cok mal haramsız diyip goz kırpmak ne iş ? sen ne demeye getiriyosun olayı ? haddini hududunu duracagın yeri bil. insanları haramla itham etme. Kimin ne kadar calıstıgını, kimin hak yiyip yemedigini, kimin alnından ne kadar ter aktıgını bilmeden bu tarz yorumlar içine girme.
Mert gulayin sponsoru GUNAYDİN restaurantlar grubudur :) drift is my life Dogukan YALCİN
Klavyeci Delikanlı Arkadaşlar Bu konuyu Klavyeden Uzatmanın Anlamı Yok Ben Mert Gülayın Abisiyim Bi Sıkıntısı Gideri Atarı Olan Varsa Buyursun Gelsin.(Kızılay Bulvarı Kanarya Sokak Asmaalltı Çıkmazı Kartal İstanbul.Kanlı Bilonun Kahvesi Kartalda Kime Sorsanız Gösterir.) ÇAylar Benden Bu Konuyu Da Burda Daha Fazla Uzatıp Beni Çileden Çıkarmayın.İşin Rengi Değişiyo Uyandırıyım.
Kim Kimin Kazancını Haksız Yere Lekeliyosa Anasını Avradı Doğmuş Doğacak Çocugunu Bizzat Kendim Tek Tek tanışırım.
Bu Cümlemin Altına Dahada Yazacak Olan Klavyeci Arkadaşlar Lütfen Açık Adreslerinide Yazsınlar.
Muhasebecimi Alır Gelirim Hesapları Birlikte Kontrol Ederiz.