User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
133 sonuçtan 115 ile 133 arası

Konu: TIC Rs vs. RUR Golf Tsi

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zevk meselesi bu bence kimi rollıngden kimi dragdan kimi drift ten kimi time trial den zevk alıyor. forum üzerindeki tartışma uzuyor yüzyüze böyle bir problem olcağını sanmıyorum. kimine sorsan 400 metre en iyi gitsek neolacak der kimine boş yolda sidik yarıştırmanın ne anlamı var der kimine sorsan pistte dön dön neoldu der. bence böyle yaklaşmanız yanlış.
    bu şekilde yolda basıp video çekince çok mu iyi anlaşılıyor? 6 sayfadır sadece tartışma okudum yanlış mı okuyorum? o zaman yayınlanmasın insanlar kendi içinde kimle yarışıyorsa sonrasında kim kimle kavga ediyorsa etsin, eğer yayınlanıyorsa da böyle tartışmanın bir gereği yok...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan'ı tanımasam, bunları gerçekten o mu yazıyor diyeceğim, nedir bu hırs anlamadım ki... eğer bu işi zevk için yapıyorsanız, sonunda da böyle tartışıyorsanız yanlış olan bir şeyler var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın kendiniz yazmışsınız hakan abi ile ilgili durumu. bu tartışma forum ortamında cıkıyor enkada kimsenin tartıştığını görmedim ben. Forumda millet yazarken değişiyor. yolda basmak dediğiniz şeyden bazıları zevk alıyor siz nasıl pistte zevk alıyorsanız.

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir Ankara'lı olarak sormak istiyorum, rolling yapacağınıza boxing yapmayı hiç düşündünüz mü? geçmiş geçilmiş 3 boymuş 5 boymuş okudukça hayret ediyorum, bırakın rollingi falan, buyurun gelin İstanbul Park'a kim en iyi turluyor kim kimi geçiyor video fotoğraf ve seyirciler önünde herkes görsün... o kadar yazdık Ankara'dan giden var mı diye toplam 5 araç çıktı, bırakın artık geçtim geçildim sevdalarını çünkü kusura bakmayın ama misketi vurdun vurmadın tartışması yapan çocuklar gibisiniz... bu işin bu hırsın sonu hiç iyi değil, Allah korusun aranızda birinizin kılına zarar gelirse ne demek istediğimi anlarsınız...

ben yönetime de bu geçme geçilme rolling videoları ile alakalı bir öneri sunmuştum, videodaki bütün tarafların onayı alınmadan video onaylanmasın, yoksa 6 değil 60 sayfa sürer bu gibi tartışmalar...

abıcım yanlış anlamazsan kendımı savunmak ıstıyorum. ıkı organızasyon yapıldı herkes pışt kasar oldu . ben bır gıderım ıkı gıderım o pıste gerısı yalan. her seferınde 1000 lıra harcayamam. bız bole zevk alıyoruz.

sız 3-5 sanıye ıcın ugrasıyosunuz bız 3-5 boy ıcın. benım zevkime kımsenın karışmaya hakkı yok.

ayrıca benım yaptığım rollıng sızın yaptığınız pıst yarısından daha profesyonelce.

ben rollıng ıcın arabamı modıfye edıyorum amacım bellı.gunluk kullanmıyorum. sokakta bındıgım slıck lastıgı olmayan coıloverı rollcagı olmayan , 1 tur sonra frenı tutmayan arabayla pıste gırmek de bana gore cok mantıksız.

bı ısı yapıyosan hakkıyla yapacaksın. ben rollıngı hakkıyla yaptığımı düşünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aldığınız zevkten bahsetmiyorum, sonucunda bu tarz tartışmalar yakışmıyor diyorum, kim kaç boy geçti olayını da kayıt altına alalım diyorsanız piste gelin turlayın diyorum... haa yok biz çok memnunuz, rolling yapar koyarız videoyu sonra da MARATON programı gibi günlerce tartışırız kalp kırarız diyorsanız bence onun da platformu burası değil...

geçen hafta benim kulübümden bir çok BMW buradaki arkadaşlarla deneme yaptı, hiç sıkıntı yaşayan oldu mu? sonuçta bir araba için bu kadar hırs iyi değildir...

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bulent abi iyi guzel demissin piste cikin diye bizde o sekilde dusunuyoruz ama gel gorki iki aktivitede aksilikler sonucu katilamadik. İlkinde kaza gecirdik ikincide sinavlar nedeniyle hatta seninle konustugumda bana sordugubda da belirtmistim. pist aktiviteleri olmadigi zaman arabamizi garaja cekip yatiralim mi? Enkada deneme yapilan yerde herhangi bir problem olmazken foruma girince insanlar triplere giriyor. bunun nedeni nedir bilmiyorum ama forum onunde birsey kanitlama cabasi olabilir. bu tutumdaki adami sen pistede soksan aktiviteden aktiviteyede soksan kendince hakli sebeplerle konusmaya devam eder.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abıcım yanlış anlamazsan kendımı savunmak ıstıyorum. ıkı organızasyon yapıldı herkes pışt kasar oldu . ben bır gıderım ıkı gıderım o pıste gerısı yalan. her seferınde 1000 lıra harcayamam. bız bole zevk alıyoruz.

sız 3-5 sanıye ıcın ugrasıyosunuz bız 3-5 boy ıcın. benım zevkime kımsenın karışmaya hakkı yok.

ayrıca benım yaptığım rollıng sızın yaptığınız pıst yarısından daha profesyonelce.

ben rollıng ıcın arabamı modıfye edıyorum amacım bellı.gunluk kullanmıyorum. sokakta bındıgım slıck lastıgı olmayan coıloverı rollcagı olmayan , 1 tur sonra frenı tutmayan arabayla pıste gırmek de bana gore cok mantıksız.

bı ısı yapıyosan hakkıyla yapacaksın. ben rollıngı hakkıyla yaptığımı düşünüyorum.
    emin ol senin yazdıkların için cevap vermedim, kimsenin emeğine de en ufak lafım olamaz, umarım sizler de benim demek istediklerimi doğru tarafından anlıyorsunuzdur...

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs çok güzel yürümüş, bravo ibrahim güzel bir deneme olmuş, 180 küsür rs, 230 + larda bir golf ile daha ne olsun..
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bulent abi iyi guzel demissin piste cikin diye bizde o sekilde dusunuyoruz ama gel gorki iki aktivitede aksilikler sonucu katilamadik. İlkinde kaza gecirdik ikincide sinavlar nedeniyle hatta seninle konustugumda bana sordugubda da belirtmistim. pist aktiviteleri olmadigi zaman arabamizi garaja cekip yatiralim mi? Enkada deneme yapilan yerde herhangi bir problem olmazken foruma girince insanlar triplere giriyor. bunun nedeni nedir bilmiyorum ama forum onunde birsey kanitlama cabasi olabilir. bu tutumdaki adami sen pistede soksan aktiviteden aktiviteyede soksan kendince hakli sebeplerle konusmaya devam eder.
    24 ya da 25 yaşınaydım, arkadaşımın ikizi enkada yanlayan bir aracın altında kaldı, kaskı olmasına rağmen vefat etti, yer ENKA'ydı... benim için orada bitti ENKA, beni yakından tanıyanlar da orayla ilgili tavrımı bilirler...

hayatta en önemli şey, kendi hayatına sahip çıkmaktır... hepinizin kanı hızlı akıyor, ben bu tarz tartışmalarda insanların hırslanmasını iyi karşılamıyorum, hırs insana hata yaptırır hem de en güvendiği anda...

pist lafıma takılmayın, ben orada kayıt-fotoğraf-seyirci daha rahat diye söyledim...

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tartışmaları önlemek için go prosuz yarış olmasın diyoruz
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hakan'ı tanımasam, bunları gerçekten o mu yazıyor diyeceğim, nedir bu hırs anlamadım ki... eğer bu işi zevk için yapıyorsanız, sonunda da böyle tartışıyorsanız yanlış olan bir şeyler var...
    Bülent abi olay düşündüğün gibi değil , benim için de enka bitmiştir.
    İnsanların orda farklı burda farklı dedikleri olayları bir duysan inan tiksinirsin , ben sabretmiştim ama bu iş bana göre değilmiş , isteyen olursa telefonlaşır teke teke istediği yerde basarız.
    Burda benim yazdıklarımı lütfen bir daha okumanı rica ediyorum hep birşeyleri düzeltme peşinde oldum ve her konuda da olacağım.

Başka da geçilme geçme konusunda yazmayacağım emin olabilir herkes.
    Herkesin istediği de bu sanırım anladığım kadarıyla ...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

JDMazda_GTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    24 ya da 25 yaşınaydım, arkadaşımın ikizi enkada yanlayan bir aracın altında kaldı, kaskı olmasına rağmen vefat etti, yer ENKA'ydı... benim için orada bitti ENKA, beni yakından tanıyanlar da orayla ilgili tavrımı bilirler...

hayatta en önemli şey, kendi hayatına sahip çıkmaktır... hepinizin kanı hızlı akıyor, ben bu tarz tartışmalarda insanların hırslanmasını iyi karşılamıyorum, hırs insana hata yaptırır hem de en güvendiği anda...

pist lafıma takılmayın, ben orada kayıt-fotoğraf-seyirci daha rahat diye söyledim...
    Şu anda beton bariyerlerin olduğu bölümde yapılan yarışları diyorsun sanırım Bülent abi.Ortaokuldaydım ben o zaman.Sonradan öğrenebilmiştim olayı ama demek ki yanlış biliyormuşum.Motorsikletli kişiler kaza yaptı 2 kişi öldü gibi haberler vardı.Zaten sonrasında jandarma kapattı orayı.Enkanın enka olduğu zamanlardı gerçekten.Camarolar m3ler falan.Ünlü bir subarucu vardı ismini hatırlayamadım.Çok keyifliydi gerçekten.Babam amcam götürürdü beni vay be..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet motor kazası, 2 ölü... dönen e30 bunlara vurdu... sonra yine ENKA dan çıkan 2 motorcu kaza yaptı bir birine çarptı yine 2 ölü... devamını yazmayım boş verin, ama şunu bilsin 20 li yaşlardaki kanı hızlı akan kardeşlerim, böyle hırslanacaksanız bir birinizi kıracaksanız, boş verin yapmayın... sonuçta kazanacağınız bir şey yok ama en ufak bir şeyde kaybınız büyük olur...

Hakancım böyle şeyler yazmayacağını bildiğim için şaşırdım dedim, bak sen de bu kadar kırıcı yazacak kadar sinirlenmişsen sen de sakin ol artık gerek yok, şurada 2 araba denemişsiniz 7 sayfadır konuşulanlara bakın...

OmerRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    180 e kadar bir fark olusmamis kesinlikle. Ibo zaten bu tur konularda atip tutan biri degildir. Clio cok iyi yuruyor.
    Azim Oto Özel Ford Servisi
    http://www.azimfordservisi.com/

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet motor kazası, 2 ölü... dönen e30 bunlara vurdu... sonra yine ENKA dan çıkan 2 motorcu kaza yaptı bir birine çarptı yine 2 ölü... devamını yazmayım boş verin, ama şunu bilsin 20 li yaşlardaki kanı hızlı akan kardeşlerim, böyle hırslanacaksanız bir birinizi kıracaksanız, boş verin yapmayın... sonuçta kazanacağınız bir şey yok ama en ufak bir şeyde kaybınız büyük olur...

Hakancım böyle şeyler yazmayacağını bildiğim için şaşırdım dedim, bak sen de bu kadar kırıcı yazacak kadar sinirlenmişsen sen de sakin ol artık gerek yok, şurada 2 araba denemişsiniz 7 sayfadır konuşulanlara bakın...
    bu denemenın yapıldıgı yer Enka degılkı

Ankara cevreyolu otobanı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mertcancım, çevreyolu zaten ENKA ve civarı, burada benim demek istediğimi anlamışsınızdır diye düşünüyorum... dostça denemeler diyerek buraya koyulan videolardan kavga çıkıyorsa, sorun ne arabada ne enkada ne de çevreyolundadır...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sorunun nerden cıktığını herkez çok iyi biliyor birine göre 3 birine göre 5 boy konu 180 de cok fark oluyordu hakan abi düzeltti söylediğini kapanır umarm artık konu çok uzadı

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RCkid Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rs en istikrarli arabalardan bence
    Masallah,Allah nazardan korusun
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rs çok güzel yürümüş, bravo ibrahim güzel bir deneme olmuş, 180 küsür rs, 230 + larda bir golf ile daha ne olsun..
    Alıntı OmerRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    180 e kadar bir fark olusmamis kesinlikle. Ibo zaten bu tur konularda atip tutan biri degildir. Clio cok iyi yuruyor.
    arkadaslar guzel yorumlariniz icin tesekkur ediyorum.

Allah herkesin gönlüne göre versin.

emre_ozr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    is it love TIC RS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)