User Tag List

Sayfa 2/5 İlkİlk 1234 ... SonSon
88 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: "Y" 106 GTİ vs ep3,GIR 106

PiscocuK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    filtre -egsozlu 106 böyle gidemez bence. 106 geçmiş mi yazmışım? bir daha okudum öyle yazmamışım..
    Oyle yazdin demedim ki.net ve acik yazmadigin icin her yone cekilebilir oyuzden ozellikle sordum tesekkurler
    Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri

gökh@n_gr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PiscocuK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Oyle yazdin demedim ki.net ve acik yazmadigin icin her yone cekilebilir oyuzden ozellikle sordum tesekkurler
    tamamdır yanlış anlaşılmasın ki zaten böyle bir videonun çekilip konmasıda garip araçlar kamera önüne geliyo 3 korna yapıyor sonrası Allah kerim bari biraz daha ilerden çekilseymiş net sonuç gözükürdü.

cffsymbol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Her ne olursa olsun.benim onayim alinmadan boyle bir video koyma hakkiniz yok.he yok biz koyuyoruz diyorsaniz insanlarin yapacagi yorumlarada tek tek cvp verin ve 106 da neler vardi benim aracimda neler vardi herseyi yazin.kimsenin arabasi hakkinda bugune kadar kotu konusmadim yakismaz ama burada her kesimden insan var ve bu 5 saniyelik videoya gore yorun yaparlar dogal olarak.

Senden ricam arabanda olanlarive olmayanlari
    Benim aracimda olanlari vr olmayanlari
    Nasil bastigimizi(aramizdaki mesafe kac boydu baslarken)
    Diger ep3 speclerini ve sonucu yazarmisiniz

Ya da ben saygida kusur edip yazicam..
    sizin aracın ve kendi aracımın speclerini yazdım en üstte diğer ep3 ün arıza ışığı yanıyodu söylemişlerdir sizede ve video çekmedik zaten bastığınızda her kesimden insan var doğru ama bi ep3 geçemiyceğimi burdaki herkes anlıyabiliyodur videoda 2 3 4 yol gözükmüyo zaten ben geçtiğimiz haftada bi ep3le bastım onda video çekmedik ama onada tutunabiliyodum biyere kadar ondan sonra senin yaptığın gibi gidoyodu yani
    Alıntı kolaylı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2011'ın Rollcusu
    2012'nın Playboyu Oldu Yandık

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gökh@n_gr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamamdır yanlış anlaşılmasın ki zaten böyle bir videonun çekilip konmasıda garip araçlar kamera önüne geliyo 3 korna yapıyor sonrası Allah kerim bari biraz daha ilerden çekilseymiş net sonuç gözükürdü.
    cok dogru bır yorum bence aksam tekrar denenır sonuc gorulur
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

kadir jdm civic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tüm araçlara maşallah...

stock 106 nın ep3 e bukadar tutunamaz 2. viteste yanında olursunuz 3. viteste typer kopa kopa gider bunu her türlü tartışırız bunun iki sebebi olur

1. ep3 ayarlarının ve bakımlarının yapılması geldiği demektir.

2. stock denilen 106 nın sahibinin bilmediği birseyler var aracında.

bunu diyorum piston ve pt52 li sökük olmayan 106 stock typer kadar gidiyor.

siz bir timing ve arka koltukla piston ve egzantirigin verdigi güçü kapatabileceginize inanıyormusunuz???

he bunu diyorum ama aracınla ne alıp veremedigim çekemedigim kıskandiğim falan yoktur. ben vedioda gördügümü söyluyorum harbiden bukadar stock gidiyorsa maşallahın var ama TE 106 vardı VB stock vtecle kafa kafaya gidiyor.

Şimdi birde bu piyasada bir sürü sey oluyor. sohbet ediyorz adam aracım tamamen stock diyor yemin ediyor hiç birsey yapmadım diyor. arkasından başka bir tanıdıgımda diyor abi araçta piston var kımseye söylemıyorlar herkesete tembihliyorlar gizli spec yapıp geçiyorlar diyor.

şimdi bu böyle bir piyasa varken siz 106 nızın stock olup bukadar yürüdüğünü idda ediyorsanız altında birseyler aranması çok normaldir.

tekrar söyluyorum aracınızın maşallahı var allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin çok daha iyi olsun aracınız.
    MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki ben yazim oyleyse sen dogru yanlis dersin.

Senin aracin sokuktu ve yanlizdin
    Ben eglence oldugu icin bisi sokmedim ki 1.6 vs 2.0 gececegimi bildigim icin sokmedim + kuzenim yanimdaydi
    Serkan abi israrla senin aracinin cok cok iyi yurudugunu soyledigi icin bir boy geriden basladim 2 3 tutunur sonra gecerim dedim ve siktim.baktim ara aciliyor biraktim

Donuste yine hatir ve ayip olmamasi icin erken vites attim.

Ep3 e gelince
    Kpro
    Kid header
    Aem v2
    Emme
    Duzboru+gredy eksoz

Siktik yanyana ve gectim.sonra oksijen sensorum bozuk dedi yine siktik yine gectim

Bendemi plaka yazim video koyim simdi

Bu yazdiklarimdan bir kelimesine oyle degil de.agzimi acar tek laf edersem adam degilim

Can's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit......
    powered by:
    Can's

VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ben eglence oldugu icin bisi sokmedim ki 1.6 vs 2.0 gececegimi bildigim icin sokmedim + kuzenim yanimdaydi
    Serkan abi israrla senin aracinin cok cok iyi yurudugunu soyledigi icin bir boy geriden basladim 2 3 tutunur sonra gecerim dedim ve siktim.baktim ara aciliyor biraktim

Ep3 e gelince
    Kpro
    Kid header
    Aem v2
    Emme
    Duzboru+gredy eksoz

Siktik yanyana ve gectim.sonra oksijen sensorum bozuk dedi yine siktik yine gectim

Bu yazdiklarimdan bir kelimesine oyle degil de.agzimi acar tek laf edersem adam degilim
    böyle denemeler yapmayın. 106cı arkadaş biraz ayıp etmiş çünkü burdaki herkes o ortamda degil o yuzden neler olup neler olmadıgını bilmıyoruz ve videoyu seyreden herkes benım verdigim tepkiyide diger başka yorumları yapar.

siz böyle denemeler yapmayın aracınız ve siz kötü durumlara düşmesin.

F4R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaç km gibi basıldı? belki biraz aşağıda basıldığı için gti tutunmuştur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Can's Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ep3le aynı garajda bakım yaptırıyoruz cok temız motoru bızzat sahıt oldum benden onay aldı, ya arkadas surememış yada gtida bir kac bılınmeyen extra var aksam bence bır catalca kumburgaz yapalım ep3 e guvenıyorum ben arkadas bu ısı bılmıyor o halde kullanmıs ısı bılen yada ogreten olduktan sonra sonuc farklı olur dıye dusunmekteyım
    ep3 sahibi arkadaş gerekeni yazmış. videodaki durumdan çok farklı olaylar varmış denemede...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ep3 e gelince
    Kpro
    Kid header
    Aem v2
    Emme
    Duzboru+gredy eksoz

ben ooooo ep3 geçtim diye bi derdim gerçekten yok ben hep denemek istiyodum stock bi ep3 le nolcak diye hatır için erken vites attım demek kusra bakma tuhaf olmuş ben diğer stock ep3le olan durumuda size anlattım ordada sizin eksi olarak ep3lerde dc headersın kidd den daha verimsiz olduğunu ve varexin aynı zamanda geri düşürdüğünüde söylüyolar herşey olabilir yani deneme rampa yukarı ve rampa aşağı olan denemede daha farklı olduğunu siz kendinizde söylediniz ama erken vityes değiştirdiğiniz şimdi söylüyosunuz ben sadece zevk için deniyorum amacım piyasa yapıp arabamın değerini yükseltip satmak değil aldığımdan beri sürekli deneme yapıyoruz bi amacım yok yanlış anlaşılmasın lütfen
    2011'ın Rollcusu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadir jdm civic Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm araçlara maşallah...

stock 106 nın ep3 e bukadar tutunamaz 2. viteste yanında olursunuz 3. viteste typer kopa kopa gider bunu her türlü tartışırız bunun iki sebebi olur

1. ep3 ayarlarının ve bakımlarının yapılması geldiği demektir.

2. stock denilen 106 nın sahibinin bilmediği birseyler var aracında.

bunu diyorum piston ve pt52 li sökük olmayan 106 stock typer kadar gidiyor.

siz bir timing ve arka koltukla piston ve egzantirigin verdigi güçü kapatabileceginize inanıyormusunuz???

he bunu diyorum ama aracınla ne alıp veremedigim çekemedigim kıskandiğim falan yoktur. ben vedioda gördügümü söyluyorum harbiden bukadar stock gidiyorsa maşallahın var ama TE 106 vardı VB stock vtecle kafa kafaya gidiyor.

Şimdi birde bu piyasada bir sürü sey oluyor. sohbet ediyorz adam aracım tamamen stock diyor yemin ediyor hiç birsey yapmadım diyor. arkasından başka bir tanıdıgımda diyor abi araçta piston var kımseye söylemıyorlar herkesete tembihliyorlar gizli spec yapıp geçiyorlar diyor.

şimdi bu böyle bir piyasa varken siz 106 nızın stock olup bukadar yürüdüğünü idda ediyorsanız altında birseyler aranması çok normaldir.

tekrar söyluyorum aracınızın maşallahı var allah kaza bela vermeden binmek nasip etsin çok daha iyi olsun aracınız.
    aldığım haftadan beridir tartışma konusu arabamda extraların olduğundan . stock denen vtecle deniyorum ilk denemede açıyorum iki boy 3.4. denemede kapımda geliyo ertesi hafta piston beyinli vtecle deniyorum iki kişiyim vtec tek kişi 4 kafakafaya yol bitiyo hani kafa karıştırcak daha çok konu var te 106 yla buakşam basıcaz bakalım nolucak.. ama yine diyorum arabamda bişey yok
    2011'ın Rollcusu

FL RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ortada ayip falan yok k. Bakmasin kimse ortada gecilme iddasi mi var bi dun taypern kendi sahibinin azindan duydum 4 viteste bile yanimdydi diye ilk denemede hafif rampa oldugu icin bn biraz daha iyiydim hacimli oldgundan dedi donuste daha net gorduk dedi burda bi art niyet aramayin bence herkes zewkine basiyo bizim typer gecme gibi hayellerimiz yok merak etmeyin ne kadar tutunabildgini gorduk 106 bu hafife almayin
    GKM GARAGE

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Editt.Ben başka typerla karıştırdım.Kusura bakmayın
    Typerın sahibiyle konuştuk anca farkettim ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıda yazdıklarımın cevabı sadece erken vites değiştirmem mi??? bunumu yakaladınız içinden?

tamam siz haklısınız
    eşşeklik bende gecenin o saatinde kaltım geldim.

aracına maşallah ufuk.Allah kaza bela yüzü göstermesin..eski bir 106 kullanıcı ve hayranı olarak bunu gönülden söylüyorum.

sayenizde bu saatten sonra çay içmeye gitmem bu tarz ortamlara

BurakCengizhanoğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yukarıda yazdıklarımın cevabı sadece erken vites değiştirmem mi??? bunumu yakaladınız içinden?

tamam siz haklısınız
    eşşeklik bende gecenin o saatinde kaltım geldim.

aracına maşallah ufuk.Allah kaza bela yüzü göstermesin..eski bir 106 kullanıcı ve hayranı olarak bunu gönülden söylüyorum.

sayenizde bu saatten sonra çay içmeye gitmem bu tarz ortamlara
    Edittttttt

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cffsymbol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aldığım haftadan beridir tartışma konusu arabamda extraların olduğundan . stock denen vtecle deniyorum ilk denemede açıyorum iki boy 3.4. denemede kapımda geliyo ertesi hafta piston beyinli vtecle deniyorum iki kişiyim vtec tek kişi 4 kafakafaya yol bitiyo hani kafa karıştırcak daha çok konu var te 106 yla buakşam basıcaz bakalım nolucak.. ama yine diyorum arabamda bişey yok
    Te 106 ile umut arkadaşımızın VB vtec i denedi 230 km kadar kafa kafaya gittiler. bir bakın bakalım deneme sonucunda ne olucak hepberaber görelim. ama arac içi video cekimi yapabiliyorsanız imkanınız varsa çok daha iyi olur böyle arkadan sagdan soldan cekimler ile videoda hiç birsey belli olmuyor.

FL RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizde ilk defa 106 kullanmiyoruz hersey ortada typerin gectigi zaten ortada sizin kizgdginiz nokta filtre eksozlu 106 la denedim baktim 2 de 3 te yanimda bumu yani cok kizdysaniz siler pek sorun degil onun icin ama konusma ve yaklasma tarziniz yanlis bence iyi gunler
    GKM GARAGE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    74 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır...stock 106 bile beni boy boy geçebilir araya tır garajıda koyabilir..içinden geçer üzerimden atlar.maşallah der tebrik ederim sonuçta kupa verilmiyor

şimdi siler geçerim kadar basit olmuyor olay

kızdım..bana sormadan hangi hakla koydunuz ki videoyu..he koyduysanız benim yukarıda yazdıklarıma da yalan diyin bana lafımı yedirin

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)