iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı tamam abi haftaya cordobayla cuprayi gazlayalim bakalim ne kadar zevk alacaksin vallah olur neden olmasın ne kadar tutunuyorum direkler felan saymam ben sen sayarsın haberin ola
Özen Volkswagen RACE WERKS Ibiza 1.8t fully built drag car project
murat çelik Nickli Üyeden Alıntı vallah olur neden olmasın ne kadar tutunuyorum direkler felan saymam ben sen sayarsın haberin ola deneriz abi arabani gorursun sende
Aslında iyide olur. Kardeş vallah deneyelim
murat çelik Nickli Üyeden Alıntı Aslında iyide olur. Kardeş vallah deneyelim bencede deneyin denk yürürsünüz heralde..
RACE WERKS
cordobaya inceden tıs lazım
remaps.tr & Turbo Zone Garage
fatiii Nickli Üyeden Alıntı cordobaya inceden tıs lazım tıs olmadan neden yürüyeyim ki ayıra ayıra gider ibo mahset muhabbet olsun
İbonun rs e bi saplayın 4 5 boy aklı başına gelsin
Thanks to TURBO ZONE REMAPS
murat çelik Nickli Üyeden Alıntı tıs olmadan neden yürüyeyim ki ayıra ayıra gider ibo mahset muhabbet olsun en az 100-150 tıs la abide zevkli olsun bari Dookan Nickli Üyeden Alıntı İbonun rs e bi saplayın 4 5 boy aklı başına gelsin dogru diyon kanka bi saplasalar banada bende gt28 flan taksam
iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı en az 100-150 tıs la abide zevkli olsun bari dogru diyon kanka bi saplasalar banada bende gt28 flan taksam 100 lük basayım yetmezmi ibo üstüne cıkmıyak ne olur ne olmaz dimi
Ertuğ maşallah rs sin ses fena
Gott weiss ich will kein engel sein...
Masallah
VTİ1035 Nickli Üyeden Alıntı Kanka bu gidişe bi son ver artık King olmaktan vazgeç
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları