Adam gibi derkenben burdan daha fazla yazmiyorum enkada genis genis konusuruz.
Daha sert yazilimli arabanin nasil gittiginide ibo bilir deneyen o sonucta
Bu neden o arac soft mevzusunun tek cevabi senle tt nin denemesiyle anlasilir geri kalan ne derse desin bos..yada seni gec diger golfcu arkadas yanlis anlamaz denemeyi kabul ederse oylede anlasilir.
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Sikinti yok 10 gun sonra geliyorum ankaraya arabasi 230-240hp diyen 1.4 ler le deneyelim.sonra acalim basinci bidaha deneyelim soft mu hard mi..bizde kimseyi kandirmiyoruz burda bu arabanin daha cepte cok gucu var..Cnk nin k03 lu halinin nasil gittigini bn cok iyi biliyorum o yuzden kisik benim aracim bu cok belli! Gerginlige gerek yok sakin olalim![]()
Gördüğüm kadarıyla mesajarım hala anlamışamıyor.
Özetle soylemek istediğim kimsenin arabasını küçümsemek vs derdim yok eğer o şekilde anlaşılıyorsa hala.
Bir Golf 2.0 GTI sağlıklı bir şekilde yürümesi gereken limitlerin 240-250 hp ler olması gerektiğidir.
270hp de 300 hp alan yada alacak olan vardır ama şartları farklıdır ve Ankara gibi bir yerde bu iş zordur yapanı da tebrik ederim.
Burdan da lütfen ben bu arabayı geçerim arkadaş manası çıkartmayın gözünü seveyim.
Bu benim şahsi fikrimdir kimseyi bağlamaz.
1.4 TSI GTX28 Loading...
beyler gereksiz uzatmayalım artık. doğukanla konuştuk aynı şeyleri soyluyoruz.
ben hakanın gti ları küçümsediğini düşünmüyorum. uzun dönem binilecek ve ömrünün belli bi miktarını tükettmiş bi turbo ile gti ların zaten 240 pslerde kullanılması çok normal. onun da fikri bu. bu araç 270-280 lerde olabilir ama ben de bunun çok sağlıklı olamayacağını düşünüyorum.
bahsedilen tt bu güçlerde olabilir ve uzun dönemdir de biniliyomuş galiba. istisnalar kaideyi bozmaz diyelim.![]()
Yurtdisinda 300+ alanlarda var ama bencede cok saglikli degil..zaten amac 300+ ise kesinlikle care k04 veya gt28..Bosa k03 le kasmaya gerek yok![]()
vaybe ortalık tsi gti karsılaştırmasına dönmüş araçlara masallah güzel yuruyorlar
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
arkadaslar tek tek hepinize tesekkur ediyorum guzel yorumlariniz icin.
soft-hard yazilim davasi nerden acildi bilmiyorum ama ertugun golf bencede su an tam limitlerinde degil.
aslinda kim ne basinc bastigini soylerse kimin limitte kimin soft gittigi anlasilir.
dogukanin golf k03 lu son haliyle benim hesabima gore ertugun golften 2-3 boy daha hizliydi.
Konu nereye gelmiş,
Diren tic rs![]()
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:28.099 - 04.05.2025
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.