34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
tesekkur ederim herkese tekrar soyluyorum guzel geceydi yagin degisim zamani geldi degistircegim motul deneyecegim .aksam soyleyeceginiz brsey varsa burda soyleyin forum da farkli seyler olmasin dedik ama oldu genede saglik olsun tartsimayi sevmem Y 106 masallah guzel yuruyor![]()
5.vites yok evet ama dikkatli izlediğinizde aradaki farkı anlıycaksınız diğerlerşnde daha erken çıkıyo sadece 5.in eksik olması değil ordaki fark ben o gece kaç arabayla denedim videolar bölümünden takip ederseniz ben hiç durmadan te ve bh yle denedim yaklaşık 9 kere ama arabam şişmedi hep aynıydı.
te ye de maşallah serkan kardeşim ama artı bişey söylemedik yağ sıcaklıkları burda kimse kimseyi kandırmasın işi bilenler farkındadır 4 kere denedik arabayı soğutalım dediniz ben hiç durmadan ramazanında araba contalı onlada 4 kere denedim etti 8 ama yağ sıcaklığı sabit ben inanmıyorum speclerimizn aynı olduğunabuarada 60 lık boruylada maşallah iyi çeviriyo.
ufuk aklina takilan birsey varmi diye sordugumuzda birsey demedin de niye burdan simdi yag isinmaz da bilmem ne de falan diyorsun ??
Ne 106 ymış be videolar bölümü fulll Y 106![]()
Ulan özledim EV latı))
34EV4212