bak kardeşim öyle atarlı tutarlı konuşma yok gelecez melecez ne olacak geleceksinde ne olacak içimizden mi gececeksin yaracakmısın bizi hayırdır imalı imalı???? adam gibi sana çık gel diyorum.madem bu kadar iyi biliyorsun 106yı cık gel ben her türlü iddaaya varım.madem bu kadar içine dert oldu orda herkese söyledim söylemek istediğiniz kafanıza takılan bişey varsa burada söyleyin forum ortamında olmasın demedim mi?
bak kardeşim ben böyle forum ortamında yazılıp çizildimi dayanamıyorum.her şeyi yüz yüze konuşmayı severim.benim parmaklarım iyi değil bu konuda.ben yatıryorum aha buda numaram 0554 587 14 25 .gece uyku tutmazsa aklına TEEEEE gelirse ara beni uyanır TE yi garajdan cıkarırım.sende görürsün neyin ne oldugunu.Dediğim gibi ben HER TÜRLÜ İDDAYA VARIM BU GECE!!!şimdi yatıyorum.
Bnm ne te ye nede y ye lafim x abc fark etmez kanka dediklerini hatirliyorum bende sana soyledim hep castrol kullandik bizde hic sikinti yuzu gormedik diye hatirlatsan?
Ben y nin sahibinin dedigine takildim hep yag cubugu lafi geciyorda ona guldum yoksa araba sogutulur piskolojiye iyi gelir![]()
Maşallah araçlara Artık şu sıkıntılar çözülsünde sonra tekrar deneyin bu olaylarda sona ersin artık
fl rs bi derdin varsa ara 0545 258 29 58 bu konuyada bida kendini bilmez saçma sapan yorum yazma ok?
Hayir araba sahipleri efendi efendi yaziyor..(benim olayda da oyle oldu) ama bu sak sak cilar koru korune yorum yapiyor bende buna anlam veremiyorum
Benimle olan denemede de 40 soru sordum birine cvp vermediler..burda da alper cik gel diyor cvp yok ama farkli yorum var
Y yada te yada a b c x y z gidiyorsa gider ve bu da gozle gorulur.birakin bu sak sak islerini artik
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
mevzu nerelere gelmiş böyle yaa üzücü ..
gebzede durduğumuzda ne varsa burda konuşalım burda halledelim dediler orda konuştuk ettik ama orda konuşmadığımız benim takıldığım konu 5 denemenin 5ininde çekilmesi ama sadece 2 tanesinin koyulması artı olarak spec yazılmaması specler aynı diye bi spec yok benim arabamın specleri filtre egsoz madem öyle y 106 filtre egsoz te 106 filtre egsoz yazılcaktı neden yazılmadı veya yazılamadımı? sabah serkan aradı görüştük hallettik durumu ben geçildim diye dert yapmadım umrumda değil ama bukadarı ayıp gerçekten
madem eksik cevaplar var benim bunu ikinci yazışım kimse cevap vermedi bu konuşmama vermeyinde gene uzayıp gidicek serkan yağını değiştirsin tekrar busfer ben gidip deneriz sabaha kadar .
emre kardeşim yaş olarak benden oldukça büyüksün ama ben her soruna cevap vermeye çalıştım ama sen tuttun ben hatır için erken vites attım dedin bilmem ne dedin ben buraya video koymayıp sağda solda daha farklıda anlatabilirdim denememizi yani arabam stock deyince herkes farklılaşıyo benim bugun cenazem var ben burda insanlara yorum yetiştiriyorum her denedğim arabayla kimle denediysem geçtiysem sabahına beni video muhabbetine arıyolar niye alıyoruz biz bu arabaları ya gider quık alırdım sende gaz basmıycaksan sport alırdın herkes burda ilan fiyatlarından tedirgin olarak beni arıyo arabamı satarken nolcak diyolar bana böyle bişey varmı yaa biz alpere herzaman gideriz gidicemde yinede geçilcem ama her videom koncak busefer sendede bi soru işareti varsa hatr için erken vites attım erken bastın diyosan senlede çıkalım bidaha deneyelim gezi direnişine döndü mevzu böyle bişey yok yani.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)