User Tag List

Sayfa 5/9 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
163 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: Magic's K 206GTi vs SR VTEC

VTEC® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    maşallah her iki araacada.. k gti uzun bi süredir ciddi bi emek harcanıyor zaten ve karşılığı alınmaya başlanmış belli ki.. sr ise bi vtec sahibi olarak her zaman imrenerek bakacağım bi ek kasa olmaaya devam edecek kuşkusuz ki İbrahim abide olduğu sürece... denemeler çok yakın birbirine merak ettiğim kaç km lere kadar basıldı acaba? her iki aracada maşallah tekrardan
    tuğça 206-207 de (kadranda görünen belki daha az olabilir sapmadan dolayı) kesiciye giriyo, o süratlere kadar basıldı.

Tuğça bide ibrahim abideki videolar vardı, o sana yollayacaktı onlarıda eklersen başka açılardanda izlemiş olalım kanka

K.Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım maşallah iki aracada.. ama o süratler vtec için çok az değil mi 4 bitmemiş oluyor daha:/ vtec dörtte yürümeyi seven makina zaten.. o kadar kısa şanzuman bana bu şüzden mantıklı gelmiyo sanırım.. tekrardan maşallah araçlara

dc_crx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anladım maşallah iki aracada.. ama o süratler vtec için çok az değil mi 4 bitmemiş oluyor daha:/ vtec dörtte yürümeyi seven makina zaten.. o kadar kısa şanzuman bana bu şüzden mantıklı gelmiyo sanırım.. tekrardan maşallah araçlara
    Eyw.. Kardesımde sımdı sende kısa var ben deneyemem demıyorsun kı 206'da kısa var 210km redlıne yapıyor 210'a kadr aracına guvenıyorsan denersın guvenmıyorsan denemezsın kı Araclar gorulmek ıcın denendıgı ıcın sorun yok ama SR vtı'da kısa var ama ne yazık kı 206 daha hafıf ve yere aktarılan gucu daha fazla
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen tuğçanın şanzıman oranı epey kısa, oda o akşam bi değişikliğe gidebileceğinide söyledi. gece optimumun önünden göztepe düzlüğüne indik o düzlükte zaten hemen 5 kesiciye girdi arabası orda net baktık sürate hatta bari 210 yapsaydı dedik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dc_crx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eyw.. Kardesımde sımdı sende kısa var ben deneyemem demıyorsun kı 206'da kısa var 210km redlıne yapıyor 210'a kadr aracına guvenıyorsan denersın guvenmıyorsan denemezsın kı Araclar gorulmek ıcın denendıgı ıcın sorun yok ama SR vtı'da kısa var ama ne yazık kı 206 daha hafıf ve yere aktarılan gucu daha fazla
    yok olm yaw ne 210 u yapmıo 210 ona ben top speedde saplıcam nerdeyse aurisle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvahhh kavga mı çıkıcak şimdi ne sorunu olm gayet dosthane şekilde denenmiş araçlar zaten... ben genel anlamda sordum sürüş olarakta rahatsız etmiyor mu o kadar kısa diye sordum zaten flashla uzun yolda 200 üstü çıkıyordum zamanında zaten k gti çok güzel ivseleniyor belli ama rakip daha 4 bitiremiyorsa denemede bi saçmalık söz konusu gibi geldi bana yalnış anlaşılmasın sr dede kısa var ama o süratlerde bitmediğine eminiz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvahhh kavga mı çıkıcak şimdi ne sorunu olm gayet dosthane şekilde denenmiş araçlar zaten... ben genel anlamda sordum sürüş olarakta rahatsız etmiyor mu o kadar kısa diye sordum zaten flashla uzun yolda 200 üstü çıkıyordum zamanında zaten k gti çok güzel ivseleniyor belli ama rakip daha 4 bitiremiyorsa denemede bi saçmalık söz konusu gibi geldi bana yalnış anlaşılmasın sr dede kısa var ama o süratlerde bitmediğine eminiz
    sürüş olarak sıkıntı var olmazmı günlük kullanımda tuğça kalkıyo 2'yle sora 4-5 yapıo öle devam
    40 la bile 5.viteste vuruntusuz sıkıntısız ivmelenebiliyo araba ama sürekli vites değiştirme tribindesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sr vtı devır dondugu ıcın zaten bıtıremıyor 206 7200dd donuyor dıgerı 9000 yakın dıe bılıorm sunu anlamıyorum kısa sanzuman var dıe roll 200-210'da bıter mı denılıyorda ben buna karsıyım yanı 206 elınden gelenı yapmıs 5 sonuna kesıcıye bıle gırıyor yanı adamın arabası 230'da yapsa oraya kadarda basacak 2 aracada masallah genede ama ıbrahım abı kendısıde bılıyor SR'de eksıkler var genede masallah N/a'da ınsallah bır vtı bırgun bır pug gecıcek
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sr vtı devır dondugu ıcın zaten bıtıremıyor 206 7200dd donuyor dıgerı 9000 yakın dıe bılıorm sunu anlamıyorum kısa sanzuman var dıe roll 200-210'da bıter mı denılıyorda ben buna karsıyım yanı 206 elınden gelenı yapmıs 5 sonuna kesıcıye bıle gırıyor yanı adamın arabası 230'da yapsa oraya kadarda basacak 2 aracada masallah genede ama ıbrahım abı kendısıde bılıyor SR'de eksıkler var genede masallah N/a'da ınsallah bır vtı bırgun bır pug gecıcek
    niye karşısın kardeşim 200 210 nedir ya günümüzde gündelik araçların bile ulaşabildiği hızlardan bahsediyoruz.. tamam kısa şanzıman eğlenceli tarafları da olabilir aksini iddaa etmiyorum ancak bu tarz denemeler için bana ters mantık gibi gelmekte.. ama ivmelenme anlamında faydası tabiki gözardı edilemez.. peki k de şanzıman biraz daha uzun olsa acaba acceleration ne kadar fark eder merak ettim açıkçası? gerçekten başarılı çünkü..

N/A de inşallah bi vti bi pug geçicek he? unutma bu sözünü kardeşim)))))

tekrardan iki aracada maşallah kazasız belasız sürüşler dilerim

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    N/A de inşallah bi vti bi pug geçicek he? unutma bu sözünü kardeşim)))))
    espiri yapmış

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    espiri yapmış
    200 de arabam bitiyo dediğinde yavaşlayıp arkadan itip 230 larda yine geçmeyi planlıyorum şakacı kardeşimi:P ))))))

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baksana Y 106 Gtı adam F/E ıle type-r gecıor vıdeosu var )))))

Yanı N/A'da dolu vtı yuklu bır 106'yı cok zor dıe dusunuyorumm..
    Arabanı cıkarırsın ınsallah hedefledıgın guclere o zaman deneyecek pug cok buluruz sana
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Baksana Y 106 Gtı adam F/E ıle type-r gecıor vıdeosu var )))))

Yanı N/A'da dolu vtı yuklu bır 106'yı cok zor dıe dusunuyorumm..
    Arabanı cıkarırsın ınsallah hedefledıgın guclere o zaman deneyecek pug cok buluruz sana
    o torpilli 106 )))

çevir kazı yanmasın diyorsun yanı kardeşim 106 ya döndük şimdi de benim iddaam hırsım yok aracımı da mütevazi şekilde hazırlıyorum zaten geçilsemde denerim niye denemeyim... araba bulmaya gerek yok 205 le deneriz kardeşim neyse konuyu dağıtmayalım araçlara tekrardan maşallah

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o torpilli 106 )))

çevir kazı yanmasın diyorsun yanı kardeşim 106 ya döndük şimdi de benim iddaam hırsım yok aracımı da mütevazi şekilde hazırlıyorum zaten geçilsemde denerim niye denemeyim... araba bulmaya gerek yok 205 le deneriz kardeşim neyse konuyu dağıtmayalım araçlara tekrardan maşallah
    Stock F/E 205 8v ona mı bılendın sımdıde denerız canım (Konulu)
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son moda stocklardan))) tamam sana göre artı olarak bi hıdır var aracımda deneriz kardeşim 200 de bitmez ama,)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    son moda stocklardan))) tamam sana göre artı olarak bi hıdır var aracımda deneriz kardeşim 200 de bitmez ama,)
    Sanzumanım nereye el verırse gıdecegı kadr basarım ama 190 ama 220 dener goruruz
    Onurcan Korkmaz
    Bemaps Chiptunıng

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ikinci sayfadaki videolar ilk sayfaya da eklenmiştir.

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dc_crx
    N/A de inşallah bi vti bi pug geçicek he? unutma bu sözünü kardeşim))))

Alıntı sword Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    espiri yapmış
    valla bence espri yapmamış, ng 106, um 106, gs 206 vb... bu araçları geçebilecek N/A bir vti ben görmedim ) hatta vti değil de s2k bile göremedik

sword - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dc_crx
    N/A de inşallah bi vti bi pug geçicek he? unutma bu sözünü kardeşim))))

valla bence espri yapmamış, ng 106, um 106, gs 206 vb... bu araçları geçebilecek N/A bir vti ben görmedim ) hatta vti değil de s2k bile göremedik
    k206yıda saysana onun canı yokmu

106 alıp yukleyıp mal ettın rakama stock uygun vti alabılındıgı ıcın yukleyen olmuyor kardesım şanslısınız bu aralar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)