Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı teneke olm öyle kapısı kapanan araba para etmez... şöyle 12-13lere düşse de alsak 35 e vereyim 1 ay sonra abi
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı 35 e vereyim 1 ay sonra abi az sölemişin zarar etme?
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı 35 e vereyim 1 ay sonra abi 35e vti veriyorsan yanında başka şeylerde vermek lazım bence
https://www.instagram.com/tuzunerkun/
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı az sölemişin zarar etme? Görkem sahalardan uzak kaldın ne zaman geleceksin?
Lanet olsun içimdeki vtec sevgisine
Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı 35e vti veriyorsan yanında başka şeylerde vermek lazım bence iyimser yaklaşmıştım.. stok araba veriyorum kazasız stok motorlu rektifiye edilmiş)))))))
K.Kaan Nickli Üyeden Alıntı iyimser yaklaşmıştım.. stok araba veriyorum kazasız stok motorlu rektifiye edilmiş))))))) o zaman rektifiyeciyi de vermen lazım hadi bitir de getir sonra şirkete bekliyorum
Cimmeria Nickli Üyeden Alıntı o zaman rektifiyeciyi de vermen lazım hadi bitir de getir sonra şirkete bekliyorum rektifiyeciyi tanımam etmem ki 2 hafta falan kaldı kısmetse abi sonra rodaj sonra al anahtarı git istiyosan 35 vermek istersen karışmam:P
KDVTI Nickli Üyeden Alıntı Görkem sahalardan uzak kaldın ne zaman geleceksin? coming soon
VTEC® Nickli Üyeden Alıntı coming soon içinden geçicem
MagicPerformance
TUGCA Nickli Üyeden Alıntı içinden geçicem görcezde bakalım, bi üfliyim sana
Maşallah araçlara
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları