Erel...Senin ilacını söylüyorum, ille atmosferik diyorsan...Aracına varsa; Dereceli Egzantrik, kasnak, yaylar, şapkalar vs vs... Kapak donatıcan yeniden. Yeniden bir beyin operasyonu ardından güzel verim alırsın muhtemelen...
Erel...Senin ilacını söylüyorum, ille atmosferik diyorsan...Aracına varsa; Dereceli Egzantrik, kasnak, yaylar, şapkalar vs vs... Kapak donatıcan yeniden. Yeniden bir beyin operasyonu ardından güzel verim alırsın muhtemelen...
Erel kardeşim hani deneyecektik. Tolga ile denedik sen yoksun. Benim arabanın şuanki haline filtre yok 2 3 boy atıyor. Kg olarak hadi biz iki kişiydik depo fulldu benim arabada , Tolga tek kişi + tesisatı benzin durumunu bilmiyorum. O şekilde 3 4 boya yakın atardı top speed'e doğru.
Deneyelimbende isterim dün birileri bişiler yapmış haberim oldu gidicektim ama CTR beni kitleyince hiç içimden gelmedi
Beni eklermisin Miami erelhukerek@hotmail.com
Dün organizasyon olacaktı iptal oldu. Başka bi grup varsa bilemem. Benim telefonum yokmu sende kardeşim aramıştın konuşmuştuk. Sen bu halinle beni geçmen lazım ben filtre koysam bile geçmen lazım. Ama Tolga ile yine deneyeceğim ona anlam veremedim nasıl gittiğine. Cem RC ile denedik Cemle aynı yürüdüm ama Tolganın 306 2 3 boy geçti.
Ben bu gece deneme olursa filtre kutusunun içinde orjinal filtreyi çıkartayım diyorum boş kalsın filtre kutsunun içi . TEM genelde temiz oluyor. Ne dersiniz risk'e değermi en azından bi mebze spor filtre gibi olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)