Karşısındaki arac 2.0 turbo olsa anlıcam da 1.5 turbo diğeri 2.0 bi makine sacma bi yorum bence bu
Printable View
bu konu dallanır budaklanır atmosferik thorttle sistemi olmadan bi yere kadar güc vermekte
önemli olan aracın hacim turbo vs inden ziyade
arabanın ivmesi
arabanın 0-100 100-200
aktarım standart
vites oranlarındaki verim
hafiflik
rüzgar sürtünmesi vs vs
neyse bir ara görüşürüz bol bol tartışırız :)
gçksel abi maşşallah eye typer'a ilerleyen günlerde daha daha güzel sonuçlar çıkacak inş. ;)
Adam saplar zoruna gidenin borusuna gitsin ne var ne cekemiyorsunuz adamı siz teklif ettiniz bu adam gecti neyi uzatıyorsunuz gelin arabanız varsa geçin boş beleş muhabbete üstünüze yok...gecikmekten hiç bıkmadınız bu adamla uğraşmayın sizde k Pro yokken bu adamda vardı sizde 1.6 varken adamda 2.0 Typer vardı sizin geçtiğiniz yoldan gecti şimdi bitirdi siz istediniz bu muhabbeti niye zorunuza gidiyor varsa arabanız çıkın yarışın boş beleş yazmayın
tşk ederim bora
tşk ederim
tşk ederim kardeşim benim denicek arabam yok yarışcak arabam var ok bro
kahraman abi tşk ederim
tşk ederim. kıta felansa sıkıntı yok :D
tşk ederim
kanka sıkıntı yok bilen biliyor neyin ne olduğunu zaten videoyu kesmişler :D neyse salla gitsin oldu bitti yarıştık ve geçtik
Kimseyi rencide ettiğim yok kimseyide tuttuğum yok ben olay neyse onun harici gelmişine geçmişine yorum yapmam 2 kişi yarışmış ve bir kişi gecmiş geçilmiş sonuçta tekrar yarışılabilir tekrar denelebilir ümit herkesle dener herzamanki gibi herzaman dener ama birdaha deneme yapılmayacak gibi yazılar yazılıyor gerek yok dimi sanki ümit denemeye geldiği için şuclu gibi şimdi bu yüzden her deneme sonrası ben onunla denemem şununla denemem oluyor deneyecek araç bulanamıyor herkes birbirine bilenir durumda kalıyor ..bence tarafsız yorumlar olsa hiç sıkıntı çıkmaz kimse kimseye ters yazmaz
tşk ederim emircim
saol kardeşim iltifatların için varlığın yeter. emircim süpriz var yakında
tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim kardeşim
turgay tşk ederim
adaşım tşk ederim iyi dileklerin için
tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim
tşk ederim
görkemim sağol kardeşim senin arabayı da yapıcaz sonra fırtına gibi eseceksin inş:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
Son yorumlar cok mantikli araclara kocaman Massallah.Hersey gecmek gecilmek degil.Umit Zaten Beni bu setupla gecmesi lazim, demek istedigim aracimin bu hali ile neler yapacagini gormekti ben gordum.Cokda memnunum.Ilerleyen zamanlarda yine deniyecegiz.Antalyanin arabalari yuruyecek.
goksel ve umıt ıkınızede tebrıkler. gokselın dedıgı gıbı 2side bızım aracar. denenmıs bırı gecmıs dıgerı gecılmıs. gecen kabul edıyor gecılen kabul edıyor. 1 boy 2 boyun onemı yok. gecmek gecmektır bu kadar. goksel arabamı gormek ıstedım yarıstım demıs. uzun lafın kısası arabanı guclendırırsın tekrar denersın. ne yazsan bos. 1ton demır parcası yuzunden arkadaslıgınıza zarar gelmesın. yıyın ıcın gazlayın sıcın:)
Iki aracada tbrkler goksel eksikler bitir borulari falan at cope taze taze tak