User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
125 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: DDL colt czt GECER EYE t yper

Bulut Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇALIŞKAN07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yanımdamıydın arabanın içini nasıl gördün.
    hayal gücün baya kuvvetliymiş
    Hayal gücüne gerek yok farın görünüyor sağ alt köşede

MatraX_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ümit maşallah Allah kaza bela vermesin her iki araca da önemli olan bu geçmek geçilmek 2.planda
    CZt'ye diyecek birsey yok zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maşallah 2 aracada.

umit.bozkurt
    Misafir
    Piyasada yürüyen araç olarak Polo GTİ görmeye alışkınız ancak colt czt'ler de artık Ümit Çalışkan abimiz sayesinde revaçta
    maaşallah abicim aracın çok iyi yürüyor, yerinde duramıyor tokatlayacak adam arıyorr )

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah iki aracada .
    DRİLL
    Dr.Ecu

ERDINC-VTI07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Polo derken laf banamı Abii
    serdarım benım gözümde en ıyı giden senın polon sana değildi genelleme yaptım.. ama DBS ile yarışmak ayrı zevklı olur üstüne alındıysan zevkle deneriz kardeşim bitince... ama ben sürcem ok.
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Denemeden görmeden birşey belli olmaz Bu işler paraya dayanıyor araştırmaya dayanıyor toda beyin ne derece yükseltiyor aracı bilmiyorum Yapariz demekle olmuyor agbi acık ve net yapılıp denenip YAPTIM ORTADA BU demekle oluyor Ama ha k pro ile getirisi olur fakat karşı taraf ta harcama yapar yine gecemediniz durumu olabilir
    emir boş konuşma ikiside para harcanılmamış soft şekılde yapılmış arabalar.. czt dede de type-r dada elle gösterilir bir parça varmı çok pahalı dıyebıleceğin.. iş para basmakla yürütmeye gelecekse type-r gideceği yer belli. czt turbo önü daha type-r la para konusunda kıyaslarsan turba makına her zaman üzer senı unutma.. sen binersin 30,000 km typer biner 60,000 km
    şimdi anladın demı atmosferık mi yoksa turbomu olayını..
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS
    by power BAŞTAŞ PERFORMANS (ERİKS USTA)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ÇaliŞkan07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boş laflara karnım tok benim arkadaşlar kpro mu b pro mu c pro mu ne takıyorsanız takın öyle gelin icraat görelim lafla peynir ekmek gemisi yürümez ilerleyen zamanlarda dbs de burda olacak o yoksa k polo gti var problem yok yani

konulu isteyenlere konulu konusuz isteyenlere konusuz çekeriz videoyu

geçtiklerim beni iyi bilirler kanıtımız da her zaman mevcuttur.
    lann madem oo kadar delİkanlisin lafla İcraat olmuyo dİyosun burda show yapiyosun bİrazcik delİkanli olunda bİrazda geÇİldİĞİnİz vİdeolari atin...

Yada ŞÖyle sÖyleyim gÖkselİn en azindan geÇİlme korkusu yok geÇİlceĞİ arabaylada yariŞiyo.. KÖŞe bucak kaÇmiyo en azindan.. Beni daha fazla konuŞturmayin İcraatin kralini gÖsteririm sİzee...

Evet ben seni İyİ taniyorum sende benİ İyİ taniyosun..

EDİT: fazla gerilmişim galıba ÜMİT BEY le telde görüştük birbirimizn derdini anladık yeterince..
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS

mtcvtc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İki aracada maşallah güzel çekişmeli yürümüşler
    dragcartel TypeR
    mapped by DR ECU DynoDynamics:247.1hp with 97 octane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gökcel amca 60 lık 51 lik parça borulardan kurtulup 4,2,1 headrs tan onu 4,1 çevirelim ramaZan abi halleder heheh spirali yaylı sistem 70 lik yapıcaz toda beyinle çook daha hızlanıcağımıza eminim hehehe
    Dr.Ecu AntaLya

gokcell13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onursoytam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gökcel amca 60 lık 51 lik parça borulardan kurtulup 4,2,1 headrs tan onu 4,1 çevirelim ramaZan abi halleder heheh spirali yaylı sistem 70 lik yapıcaz toda beyinle çook daha hızlanıcağımıza eminim hehehe
    Haklısın kardeşim, arabada dogru duzgun bir parca yok zaten biliyon.Bilmedigimiz bir beyni taktık gittik Maşşallah. 4-1 headers kayanaksız borular, 7o lik eksoz felan ilaç gibi olacaktır.
    DR. ECU
    ADA HONDA SERVICE
    ATA MOTORSPORTS ANTALYA

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çıtır ayrıntılar candır gerisi yalandır hehehehe
    Dr.Ecu AntaLya

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ERDINC-VTI07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serdarım benım gözümde en ıyı giden senın polon sana değildi genelleme yaptım.. ama DBS ile yarışmak ayrı zevklı olur üstüne alındıysan zevkle deneriz kardeşim bitince... ama ben sürcem ok.

emir boş konuşma ikiside para harcanılmamış soft şekılde yapılmış arabalar.. czt dede de type-r dada elle gösterilir bir parça varmı çok pahalı dıyebıleceğin.. iş para basmakla yürütmeye gelecekse type-r gideceği yer belli. czt turbo önü daha type-r la para konusunda kıyaslarsan turba makına her zaman üzer senı unutma.. sen binersin 30,000 km typer biner 60,000 km

boş konuştugum yok sonucta benim demek istedigimi anlamadınız agbi galiba k pro dediginiz beyin 2 3 milyar egzantrik takılsa 1 2 milyar da o yazılım olacak 500 700 o de emme gaz kelebegi 2 de öyle gitsin de atmosferik nereye kadar gidilecegi belli agbi harcanılan belli ha turbo yaparsınız makinayı gider yürür adamlar turbo yaptı cok güzel gidiyor deler gecer deriz atmosferik ve turbo durumu typerda da cok cok farklı
    ümit sadece 2 3 harcasa dünyanız başınıza yıkılır konu bu kadar acık
    saglamlık konusuna gelince atmosferik araba hiç harcama yaptırmaz diye birşey yok en basiti sert vites atmadan dolayı şanzıman sekromenc catal vs zorlanıyor
    turbo arabada ayarını düzgün yapıldıktan sonra senelerce biniliyor ha ne oluyor hortum patlıyor alt yapı yetersiz kalıyor fazla güc isteniliyor sorunlar cıkıyor ki bu konu atmosferik tede gecerli fazla devir döndürürsün stok iken sübap yakalar en basiti yada benzeri genelleme yaparsak atmosferik te turbo da kendine göre hassas konuları var aşılmayacak şeyler degil atmosferikte turbo sarışın esmer misali kimi turbo sever kimi atmosferik ha sorun yaşarsa duruma göre maliyeti farklı olur

mesala cemal agbi nin s2000 turbo stok motor 400 500 hp arası ve kac kez motor acıldıgını yada kırdıgını duydunuz ? duymadınız cünkü adam akıllı yapıldı herşey düzgün yapılıp kullanıcı hatası olmadan yag su egt vs dikkat ederek kullanırsan

Ben yine diyorum agbi yapin cok hızlı olsun güzel olsun Antalyanın gururu olsun helal diyelim ayakta alkışlıyalım ama yapmadan dogmamış cocuga don biçmek olmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    boş konuştugum yok sonucta benim demek istedigimi anlamadınız agbi galiba k pro dediginiz beyin 2 3 milyar egzantrik takılsa 1 2 milyar da o yazılım olacak 500 700 o de emme gaz kelebegi 2 de öyle gitsin de atmosferik nereye kadar gidilecegi belli agbi harcanılan belli ha turbo yaparsınız makinayı gider yürür adamlar turbo yaptı cok güzel gidiyor deler gecer deriz atmosferik ve turbo durumu typerda da cok cok farklı
    ümit sadece 2 3 harcasa dünyanız başınıza yıkılır konu bu kadar acık
    saglamlık konusuna gelince atmosferik araba hiç harcama yaptırmaz diye birşey yok en basiti sert vites atmadan dolayı şanzıman sekromenc catal vs zorlanıyor
    turbo arabada ayarını düzgün yapıldıktan sonra senelerce biniliyor ha ne oluyor hortum patlıyor alt yapı yetersiz kalıyor fazla güc isteniliyor sorunlar cıkıyor ki bu konu atmosferik tede gecerli fazla devir döndürürsün stok iken sübap yakalar en basiti yada benzeri genelleme yaparsak atmosferik te turbo da kendine göre hassas konuları var aşılmayacak şeyler degil atmosferikte turbo sarışın esmer misali kimi turbo sever kimi atmosferik ha sorun yaşarsa duruma göre maliyeti farklı olur

mesala cemal agbi nin s2000 turbo stok motor 400 500 hp arası ve kac kez motor acıldıgını yada kırdıgını duydunuz ? duymadınız cünkü adam akıllı yapıldı herşey düzgün yapılıp kullanıcı hatası olmadan yag su egt vs dikkat ederek kullanırsan

Ben yine diyorum agbi yapin cok hızlı olsun güzel olsun Antalyanın gururu olsun helal diyelim ayakta alkışlıyalım ama yapmadan dogmamış cocuga don biçmek olmuyor
    yaa emır ben anlatsamda sen farklı yerden anladığın için ben sana anlatmak istemıyorum kardeşim.. sen turbonla mutluysan ne güzel..
    ama turbosu olmadan çogu turboluya kafa tutan bu efsaneyıde fazla küçük görme kardeşim.. k20 ayrı bı makına turbolusunun neler yapabıleceğini sen benden daha ıyı bılıyosun... k20 ile czt full dolusunu tartışmayalım elimizdeki malların ne olduğun bakıp yorum yapalımm... hadı kal salıcakla
    ADA HONDA ÖZEL SERVİS

guwen_ar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nazar degmesin deneyen araclara.
    Type r vtec alti mi basiyo ?
    İnstagram:
    guven_arabacioglu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah czt çok güzel yürümüş emeğinize sağlık

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 araçta güzel gazlamış czt 1 boy önde .70 gibi basılsa belki başa baş giderlerdi yada yarım boy ama videolara bakarak czt geçmiş.bu arada cztde iskender manifolt tial 38mm wasgate vsvs eksik gedik yazılmasın specler

göksel typerı aldıgı günden beri herkesle gazlıyor geçme geçilme korkusu olmadan 10numarada araba sürüyor,sadece ona arabayı yüklemesi için bi fitil lazımdı o fitilde ateşlendi helal olsun göksel geçilceksende bu speclerlerinde böyle geçil biladerim

GökhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı gokcell13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın kardeşim, arabada dogru duzgun bir parca yok zaten biliyon.Bilmedigimiz bir beyni taktık gittik Maşşallah. 4-1 headers kayanaksız borular, 7o lik eksoz felan ilaç gibi olacaktır.
    Çıtır ayrıntılar candır gerisi yalandır hehehehe
    Onur soytam ayrıntıda gizlidir deneyen araçlara maşallah toda boş kpro coş

Görkem.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ümit abi masallah DDL Czt ' ye yine formunda

-34 BF 5098 06 S2000 (New)
    -07 DDL 55 08 CZT(Old)
    -35 CZT 03 06 CZT(Old)
    EKN GARAGE
    Görkem YERLİ

Dr.Ecu Chiptuning KCANN_220 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaa emır ben anlatsamda sen farklı yerden anladığın için ben sana anlatmak istemıyorum kardeşim.. sen turbonla mutluysan ne güzel..
    ama turbosu olmadan çogu turboluya kafa tutan bu efsaneyıde fazla küçük görme kardeşim.. k20 ayrı bı makına turbolusunun neler yapabıleceğini sen benden daha ıyı bılıyosun... k20 ile czt full dolusunu tartışmayalım elimizdeki malların ne olduğun bakıp yorum yapalımm... hadı kal salıcakla
    adamın kareköküsün..
    __ATA MOTORSPORT & ENGINEERING__
    DR.ECU ---MOTUL --- EBC BREAKS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)