Deneyen araçlara maşşallah. Eğer 2 araçta yazıldığı gibi stocksa gti'ın ya bakımı geçmiştir ya da şişmiştir :P Onun dışında scirocconun gti'yı yarım boy geçmesi bir kenera 1 boy geride olması gerekirdi diye tahmin ediyorum.
Deneyen araçlara maşşallah. Eğer 2 araçta yazıldığı gibi stocksa gti'ın ya bakımı geçmiştir ya da şişmiştir :P Onun dışında scirocconun gti'yı yarım boy geçmesi bir kenera 1 boy geride olması gerekirdi diye tahmin ediyorum.
masallah araclara
Pasaoglu Chip Tuning - İzmir Yetkili Bayii
Stock bi rocco bulup denemek şart oldu![]()
roccolarla bende denemek isterim. CC olarak, arada bana atacakları farkı görmek adına.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Güzel denemeler olmuş elinize sağlık
Fakat iki araçta stock sa bir gariplik vargti nin normal şartlarda en az 3 boya yakın önde olması gerekir.Neticede rocco 160 gti 180 ne oldu bu 20 hp ye
benimkisi sadece bir yorum geçmek geçilmek davası olmasın.Tekrardan elinize yüreğinize sağlık
![]()
www.honda-tech.com
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
www.honda-tech.com
Stock rocco ile bende denemek istiyorum.yüksek hızlarda rocco geçicek ama gene aracımın şuanki verimi hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum.aracım thp 156hp(kat iptali bide hava filtresi var).ancak hava filtresinin konumu biraz kötü gibi) emre organize etsin tekrar
Bu arada gti roccoya geçilmemeli diye düşünüyorum bende.pilotajdandır.bu yüzden roccoyu kullanan arkadaşı ayrı tebrik ederim
308 T9 1.6 e-Hdi Denon+Skypack+Navigasyon+ACC+Etc..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)