User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
46 sonuçtan 39 ile 46 arası

Konu: Megane 2 RS hizlanma (Kadran Videosu Ozleyenler Icin)

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Zero Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok istiyordum ama ne yazikki ayvaliktayim bende drag gunu burda gokarta falan binecegim o duygudan uzak kalmamak icin bu arada gecen gun izledim bayagi hizlanmis burdaki go kart araclari gelince haber ver bi aksam toplanalim yarisalim bari
    ozledik ya ayvaligi haftaya belki gelme durumum var, sen ne kadar ordasin, carting iyi olmustur gazlariz gelince,,
    e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben bi denemede lastik algılayıcı hatası yüzünden bariyere giriodum. Araba ile ilk denememde bi s2000 ile kafa burun gidiyoruz 6 ya attık devam ediyoruz. O anda lastik algılayıcı hatası verince gaz kelebeğini bir kapattı araba rüzgarın etkisiyle sola çekti son anda kurtardım.

Bu arada e.bas sana daha öncede anlattım yaw. Enjektörler bitti derken enjektör duty cycle %100 lere dayanmıştır. Enjektör almana gerek yok. Aynısı olacak. enjektörlerini kontrol ettir bir arıza olmadığını göreceksin. Bu arada büyük enjektörler yüzünden iki kere yolda kaldım benzin bittiği için. Çeyrek depo gösterirken yolda kaldım. Bi baktım 740 km gitmişim. İkincisinde de 710 km de bitti gene daha var diye devam etmeye çalışıodum. Eski enjektörleri geri taktım şamadıra normale döndü. Bu araba harbiden salak.
    IN BOOST WE TRUST

CLIORS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben bi denemede lastik algılayıcı hatası yüzünden bariyere giriodum. Araba ile ilk denememde bi s2000 ile kafa burun gidiyoruz 6 ya attık devam ediyoruz. O anda lastik algılayıcı hatası verince gaz kelebeğini bir kapattı araba rüzgarın etkisiyle sola çekti son anda kurtardım.

Bu arada e.bas sana daha öncede anlattım yaw. Enjektörler bitti derken enjektör duty cycle %100 lere dayanmıştır. Enjektör almana gerek yok. Aynısı olacak. enjektörlerini kontrol ettir bir arıza olmadığını göreceksin. Bu arada büyük enjektörler yüzünden iki kere yolda kaldım benzin bittiği için. Çeyrek depo gösterirken yolda kaldım. Bi baktım 740 km gitmişim. İkincisinde de 710 km de bitti gene daha var diye devam etmeye çalışıodum. Eski enjektörleri geri taktım şamadıra normale döndü. Bu araba harbiden salak.
    Alper o dedigin husus megane rs e has degil, stok hangi ECU da enjektor degis aynı sorunlar karsılasırsın. Duty cycle karşılık gelen CC miktarı senin ECUndaki kalibre değerden fazla olduğu için başına geliyor.

e.bas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

abi marş yaparken de 1 tur fazla döndürüyor herkes enjektör diyor. demek istediğini çok iyi anlıyorum. özgün bitti demedi bitmek üzere dedi. bundan da ben onu çıkardım. ama tavsiyene uyucam kontrol ettiricem öyle karar vericem . haklısın öyle saçma huyları varki bu arabanın bazen pes etme derecesine geliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alper orasını anladık Henk saolsun yardım etmiyor enjektör kalibrasyonu konusunda. Özgün full yoğun vakit ayıramıyor. Paul ile konuşuyorum yardım için. Olmadı ben çalışıp uğraşıp çözücem.
    IN BOOST WE TRUST

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane rs hizlanma 130-170 4.vites - YouTube

Megane rs hizlanma 140-195 - YouTube

Taze videolar..Hava sicakligi 32 derece,yaz sicagi cok etkiliyor malesef.Iyi seyirler..

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Megane RS hizlanma 80-205 - YouTube 80-205

Megane RS 70-180 hizlanma - YouTube 70-180 iki videodada 2kisi(160kg) arac full takili full depo klima acik hava sicakligi 34 derece.Iyi seyirler..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)