Aynen f7r full sökülü :)
Printable View
Aynen f7r full sökülü :)
Bu arada f7r nin şanzıman oranlarını daha iyi anlatmak açısından 1-2-3 kesici 4 tede 220 de bıraktım sanırım araçta 1.9d dizel şanzımanı mevcut orjinal şanzımanla dağlar var büyük bir dezavantajım var o konuda :) başka f7r lar ile denerken onlar 5 e attığında ben 3 ü bitirmeye çalışıyorum hala :D
ne sanzımanmıs o ole:D
valla bilmiyorumda oranları hesapladık orjinalinden yaklaşık olarak %20 daha uzun :D
Birkaç iyileştirme yapıcaz araç üstünde şuan şanzımandan dolayı gitmesi gerektiğinden çok geride gidiyor..
Clio Rs te bu uzun şanzıman 4-5 boy geriletiyor aracı orjinal halinden bizzat denendi görüldü.
4-5 boysa gene iyiymiş arac nerdeyse 190 yaptı 3 te:D
sanki bir ust viteste basıyormus gibi
maaşallah gençler zy rc ye deneme talep edicem böyle giderse :)
F7R da sanırım AS950 şanzımanı var
Bu ne laa 3.vites 190 km :D
Millet kısaltıyor bu uzatıyor:D
Bu şanzımanlan bu kadar bile gitmesi mucize gibi
açıkçası beklentimin çok üstünde gitti f7r bu şanzımanla :)
Filtre egzoslu 206 rc bile daha fazla fark atar diye düşünürken kısalı chipli teneke jantlı sökük rc le bu uzun şanzımanla bide filtre egzosla böyle yürümek sevindirici tabiki .. eşit speclerde olsak neler olur die düşündümde :eek:
icraata geçilmediğini kim söylediki :)
Açıkçası rc den daha az speclerde olan bi clio rs ile basınca berbat şanzıman oranımdan dolayı baya bir açıyordu bana o yüzden yazılımlı kısalı rc dahada açar diye düşünüyordum f7r ın stock yazılım ve uzun şanzımana rağmen yazılımlı kısalı oynanmış rc ile bu şekil gittiğini görünce daha roll gecesi çorludayken verildi siparişler.. kısmetse 1-2 hafta içinde bu sefer erbin gelir misafirimiz olur :)
aynı şanzımanı ben 182 rs ye takmıştım kendı şanzımanımı yenılerken 1.5 dcı sanzımanı aracı ınanılmaz gerı dusurmustu orj sanzımanla f7r cok deişir bence okanın bukadar tutunması gerçekten cok ıyı sonuç ama maşallah deneyen araçlara
Araçlara maşallah, parçalar gelince hazır olunca deneriz tekrar. Tünel olursa basmam baştan söylemesi :) ayrıca korna olayında da aynı şekilde zaten önde ve kornandan dolayı tutunuyosun izle dikkatlice hem senin istediğin devirde 70 üzerinde hemde ilerde başladın normal tabi tutunman o kadar. Sorun değil benim için her türlü yoruma açığım
Orjinal egzozla sadece yazılım ve kısa var iddiam yok specler belli :)