IN BOOST WE TRUST
Arabası girmesi gerektiği kadar gidiyor ama arkadaşa yetmiyor anlayamıorum.
IN BOOST WE TRUST
F-h-e iki arac arasindaki fark en basta pilotaja bakima sonra ustaya gore 2-3 boy fark eder sadece avans ve subop ayarindan bule farkliliklar cikar kprolu her tayyar yurucek diye bi kayide yok
Atmosferikte bazen arti diye yaptigin bircok sey eksi olarak donus yapar orneklerini cokgorduk
yav bulamadikki bi fhe typer denesem bi gorsem fark varmi yokmu savas usta kullandi o bile bu araba haddinden fazla gidiyo dedi
ya sen kimsinki bana numara flan yaziyosun istedimi yaparim yazarim yasindan dolayi sana saygim var ama sende biraz uslubunu duzelt burda klavyeden bos konusma.
İnsanları anlamak zor varsa fhe typer çıksın denesin farkı görsün.
Lafa gelince fenaa esersiniz, icraate gelince pamuk şekersiniz..
DR.ecu.Öz
sistem garage
abi ne typermis yav ne arabyamis adam dilinden dusuremedi anlamiyorum araba benm degilmi forumda yazdiklarim benm degilmi ben arabama dunyanin en kotu typerida derim en iyiside derim bu kimseyi alakadar etmezki konunun basindan beri diyorum fhe varsa getirin deneyelim bilmeden gormeden konusuyolar yemin ederim arabadan sogudum nerden actim su konuyu bidaha konuda acmicam vidyoda cekmicem batiyomu noluyo anlamiyorum.
alper abi farklılığını koymuş ortaya yine.
yorumuna katılıyorum.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
beyler ayıp oluyor mıllete karsı
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Yasin burada maalesef boyle.bir video koydun fikrini soyledin konu 10 sayfa olmus.bahaneler entrikalar yancilar sen kafa gore takil arabani seviyorsun keyfini cikar birdaha video ceksende koyma hic buralara..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)