masallah deneyen araclara guzel denemeler olmus kazasız belasız
Printable View
masallah deneyen araclara guzel denemeler olmus kazasız belasız
Uzun yazmamın nedeni açıklayıcı olmasıydı..
"Typer var typer var dersen" bende "şöför var şöför var" derim :icon_tup:
Bahanelerin olmasa ne olacak onu anlamıyorum bu speclerde 230hp den fazla verebileceğinimi sanıyorsun aracının ? Altınaq istersen uzay aracının egzosunu tak :) Aracın k20 ve o speclerde verebileceği gücü ve gideri belli. Senin aracın uzaydan gelmedi yani bunu anlatmaya çalışıyorum. Kprolu typer getirin diyorsunda kprolu typer la yürüsen bile bu senin aracının çok gittiğini göstermez denediğin kprolu aracın sorunlu olduğunu gösterir. Doğal olan zaten seni geçmesidir. kıyas gibi olacak biraz ama videodaki ibre çevirişinden bakarak geçmeyi bırak sen 227hp veren aynı specler deki VTC typerın yanında bile gidemessin diye düşünüyorum. Kolay gelsin ;)
ya boyle bos bos konusucana araban varsa onu getir :)
o aksam 1 saatten fazla gazladik ve artik arabalar bogulmaya basladi kustafa abide gokhan abide yeter arabalar baya sisti dediler hatta gazlamayi oyuzden biraktik o ibre videosuda son videoydu yav neden aciklama yapiyosam ben dicemi dedim getirin arabalar konussun bos bos klavyeler degil :icon_tup:
biz satalı çok oluyor :) ama farketmes 1 ay beklersen f7r ile denemeye gelirim aynı speclerde olursan söz :)
Driver gardaşşş 1 aya speclerin ne olcak
Bilgilendirme isteriz ;) ?
Maşallah gitmesi gereken kadar gitmiş kazasız belasız
ya beni yanlis anliyo herkez ben fhe specli typer olarak aracima guveniyorum madem yurumez etmez arabada soyle boyle degismis cart curt diyolar diyosunuz gelin deneyelim keyif icin yaptigimiz seyleri buralara getirmeye ne gerek var soz tabi ne zaman istersen kirip uzmeyelim birbirimizi keyif yapicamiz yere :)
Maşallah maşallah vz yürüyor :D
cvk bizim eski arabamızdı (okan depeden dolaylı) şimdi yine bizde mahallemizde araba gökhan abi alfacıydı adam ilk defa renault a bindi tabi değişiklik var biraz :D pilotaj olayı var gökhan abi onu bi çözer bi daha denenir 2 tarafta yabancı değil ne de olsa ;)
Süslücüm sana katılıyorum. Şu 92 vespa hindistan bajajı ne zaman düze çıkarıyon. biraz gezek vitesli scooter işin sonu. tv kumandasıyla kanal değistirirken diğer elle playstationla oynamak gibi birsey bu bajajı kullanmak :)
benim anlatmak istediğim senin aracını kötülemek değil zaten belliki aracın zaten güzel denemede güzel olmuş zevk alındıysa ne mutlu size ben eskiden olan bir denemeyi örnek verdim imdiki sahipleri kimdir arac daha sonra başka değişik speclere çevrilmiş olabilirmi orasını bilemem nasipse deneriz inş ;)
kardeşim bana senden abi lafı. Hızlı koşan atın b.ku seyrek olurmuş. Her önüne gelene arabanız varsa getirin diosun. Çok hızlı olduğunu falan mı sanıosun anlamadım ki? Kprolu egzantrikli type R ları geçen arabayı nasıl geçtim bi anlatsana çok merak ediyorum. Hangi arabaymış o. Yani muhakka vardır da acaba seninle denemiş midir yoksa kendi kendine mi gelin güvey oldun ben onu merak ediyorum. Kprolu egzantrikli type R ı 1 boy geçse sende onu 2 boy geçmişsin bu demek ki sen Kprolu egzantrikli Type R ı en az 3 boy geçersin demek. Doğru mudur?