ilacı bende :)
Printable View
eger bu konu boyle uzamaya devam ederse kusura bakmayin ben cvk rs ile denemem mustafa abi ve gokhan abi siz yanlis anlamayin her zaman dostlugumuz muhabbetimiz devam eder ama ben bu isi keyif icin yapiyorum milletin egosunu tatmin etmek icin degil siz yanlis anlamayin bu olay kapansin cvk rs king.
Ben denerim :)
Pilotajada gerek yok kendi atiyo fitessi :)
Maşallah araçlarınıza keyfinize bakın isteyen istediğini desin
ben arac sahipleriyle ve mustafa abiyle gorustum konuyu kapattik biz keyfine bastik konuyu kapattik bundan sonra cvk hakkinda veya ortaligi karistirmak icin yorum yapan herkez kiskancligindan yapar.
tekrar basilacaksa cvk nin o 17 spoonlari cikarip en kotu orjinal ozlara ve 45 yanaga gecmesi lazim. ozaman yaninda yurur diye tahmin ediyorum.
dosthane yapılan denemelerde bile ortalıga fitne girip tartışmalar çıkıyor enteresan oluyor.
gökhan arabayı alalı daha 1000 km yapmamıştır eski yürüründen ne kaybetmiş olabilirki :)
ben keyifle izledim cvk formundan hicbirsey kaybetmemiş typr çok iyi plotajlı ciddide yürüyor maşallah :)
MaşAllah 2 aracada.
Maşallah iki aracada typer speclerine göre ciddi yürümüş iki aracada nazar değmesin.
maşallah ikisine de..
iki aracada maşallah ikisinin yürüyüşüde gayet ortada anlaşmazlık varsa ağız tadıyla tekrar çıkılıp denenir şakşakçılara yem vermenin anlamı yok
CVK nın cecoda olduğu zamanlarını biliyorum bence şuanki gidişiyle pek alakası yok şöyle söyleyim.
Bundan 1-2 sene kadar önce cvk rs cecodayken ben f/h/e VTC Type-R ile denemeye gelmiştim. İkimizde hatasız kullanınca 1 boy civarı cvk rs önde gidiyordu 200 lere kadar ama bir kere kesiciye soksa yanyana kalıyorduk öyle gidiyorduk. Bu arada VTC nin dynosu 227hp idi. Yani bu speclerde bokunu çıkarsanız zaten 230 u geçemez. Bu videodaki typer içinde geçerli bu. Şöyle bir ayrıntıda var biz denerken cvk da teneke jantlar ve ince yanak lastikte vardı.
Olanlar bunlar gerisi sizin düşüncenize kalmış :) CVK da sorunmu var dersiniz şöfördenmi kaynaklı dersiniz yoksa jantlar büyük diyemi böyle oldu dersiniz bilmem ama normal şartlarda cvk rs en kötü gideceği f/h/e typer ile yanyana olmalıdır. Bu sonuç bence normal değil typer ın aşırı gitmesiylede bence alakası yok 227hp typer la olanı söyledim. Zaten bu speclerde bir typer ın daha fazla güç çıkarması olanaksız geriye benim söylediğim ihtimallerden başka bişi kalmıyor;)
iki aracada masallah kazasız belasız sürüşler