Time-R Nickli Üyeden Alıntı
Evet kardesim 2.5" headers (buradan kaybediyorum en cok), 51'lik duz boru (orta susturucum yok, buradanda ne yazikki var kayip), 63'luk airmass egzoz sistemim.
3'lu denemelerden bahsetmiyorum, tabikide gozune inan, teketektik 3'lu denemede. Yani bende yalan soylemiyorum ama lutfen.
Ilk videoda yanimda kimse yok, tekim, 2.'de metin onde basliyor, 3'te yakaliyorum, 4'te hafif uzuyorum, tir cikiyor karsima, yoksa arka tamponuma denk geliyor metin onde bastigi halde.
Ikinci videodada yanimda arkadasim var deneyecegimizi bile bilmiyorum, metin basti gel falan dedi, sonrasinda kapi + camurluk onde basladi bende tutundum ayip olmasin diye durum bu.
Evet Metin'i bu sorunlar halinde gecince oradan bir arkadas "bir dahakine saxo vts getiririz" dedi gececekmis mahayietinde, bende "getir olur deneriz" dedim, cunku ben oraya eglenmeye geldim, gecme gecilme muhabbetini yapmaya degil.
Metin onde basladigi ve sorunlar oldugu halde gecildigini kabul etmiyor ve uzerimden rant saglamaya calisiyor ona rahatsiz oluyorum ben.
Oncelikle Metin'i Istanbul'a bekliyorum bu videolarin ardindan, eger gecersem guclu saxolari bekliyorum, oraya zevkle gelmeyi isterdim fakat ne yazikki calisiyorum, butun iznimi kullandim.