User Tag List

Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
100 sonuçtan 96 ile 100 arası

Konu: GGN STI vs Armageddon Z06

SpeedFreak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki o zaman ben yanlış anlamışım.kusura bakmayın lutfen.
    N kusura bakması mesele kim kimi geçti... her zaman tartışma olur bu hususta normal, kimse kimseyi kırmadan bitse daha iyi ama olmuyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SpeedFreak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Forumdan Halil Çakır bilir, Yiğitte bilir 2 Subarum Oldu biri 0 aldığım 2005 Legacy 3.0R 250hp bone stock bindim bitek AVK nin 336mm taktığı Brembo ön fren kiti vardı çünkü durmuyordu alet standart fren sistemi berbattı, diğeri Yiğitin forester ile aynı ve Techturkey Formundan arkadaşların Ankaradan gelip aldığı 300hp civarındaki Subaru Froster S-Turbo (project01 de yapılan) Tork garaj Korhan beyde bilir aracı saolsun bi çok parçasını Tork garaj tedarik etmişti yapılırken. Şuan 96 model Pontiac Trans-** ws-6 hoby aracım olarak duruyor, oldukça soft bi setup var üstünde K&N cold air induction kit Kooks headers compo cams cc503 egzantirikler vs atmosferik 375hp çıkarıyor, bana göre Subaru kalkarken alabilir normal ama Armağan beyin araba tutunduktan hiç bir şansı yok yüksek sürratte Corvette karşısında, muazzam olmuş bu arada Armağan bey Z06 tebrik ederim
    Teşekkür ederim

Sonuç olarak benim için orada önemli olan Z06nın ne kadar geliştiğiydi, bunu göremedim konu bundan ibaret. Gerisi benim için önemli değil, herkes gelebilir, herkesle deneyebilirim. Derdimin o gün geçilmek olmadığını hala anlamayan varsa artık yapacak birşey yok
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

1lker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzlen herzamanki gibi iyisin kardeşim sanada GGN'ye de corvette'ye de Tork'a da kocaman maşallah emeklerinize sağlık.
    NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE!
    http://www.torkgaraj.com/
    Beğenirseniz çok sevinirim teşekkürler.
    Çekimlerim : http://www.facebook.com/pages/Photog...09808212402660

cetinkaya55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten iki aracada Maşallah giderleri konusunda hiç kimsenin söyleyeceği bir şey olmaz ama burada yanlış olan şu biri bana araçta değişiklik var mı? diye sorsa temel değişikliklerden bahsederim örneğin;turbo,yakıt,nos vs..yani izlen şöyle mi? demeliydi ''abi senin ile yarıştığımızda debriyajım kaçırıyordu şimdi kaçırmıyor falan mı?..aslında korhan kardeşim gerekli en güzel yanıtı vermiş çünkü:değişmeyen tek şey değişimdir.Bu arada yeni ölçüm tarzı subaru sti GGN

Not: tork garajda z06 gördüğümde hayran kalmıştım,tekerine taş değmesin....
    Alıntı sulhi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi bizde kıyamıoki kimse arabasına yoksa kıyıpta sökulen DP yı gördünüz..adam imzayı attı geldi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı cetinkaya55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten iki aracada Maşallah giderleri konusunda hiç kimsenin söyleyeceği bir şey olmaz ama burada yanlış olan şu biri bana araçta değişiklik var mı? diye sorsa temel değişikliklerden bahsederim örneğin;turbo,yakıt,nos vs..yani izlen şöyle mi? demeliydi ''abi senin ile yarıştığımızda debriyajım kaçırıyordu şimdi kaçırmıyor falan mı?..aslında korhan kardeşim gerekli en güzel yanıtı vermiş çünkü:değişmeyen tek şey değişimdir.Bu arada yeni ölçüm tarzı subaru sti GGN

Not: tork garajda z06 gördüğümde hayran kalmıştım,tekerine taş değmesin....

Tesekkurler yalnız ben araçta degisiklik var mı, ayni gidiyor değil mi diye sordum z06nin eski haliyle karsilastirmak istiyorum dedim. Derdim geçmek olsa durum farklı olurdu... yani bana deseydi ki o gün debriyajım kaçırıyordu üstüne yakıt ve ayar farkı var yaklaşık 8-10 boy fark var, bu da bana yeterdi...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)