Herkes tabiki arkadasini bi yerde tutmasi normal ya da gonlundeki arabayi tutmasi bu is taraftarlik gibidir bence herkes kendi takiminin galip gelmesini ister
Daha onceki konularda da yazmistim gerek mami abinin gerek mehmetin arabalarinin e92 kadar yuruyecegini kilo hp oranlarinin neredeyse es deger oldgunu soylemistim Dogukanda 92 m3 beni goremez demisti
30 lu sti gecemem ama sizi gecerim demisti kalk gel demistik hepimiz
28 li bi tfsi gecmek gercekten imkansiz anca aracta bir sorun olmasi lazim
Mehmet gerilmene gerekte yok herkes senin hardagigin parayi kenara koy araba sadece parayla yurumuyo verdigin emek sabahladgin sanayi gecelerin yeter ama su an adamlar ne konussa hakki
Atladi geldiler tum sorulara cevap verdiler birde pastel kalem muhabbeti var

gerilme bence
Adamlar ne konussa hakki bu gun sans ondan yana yarin hazirlar aracini gel dersin sans bu sefer sana doner
Gereksiz gerginlige gerek yok tebrik edilmesi gerek insanlar zaten horoz dovusu seviyolar arac sahipleri buna izin vermesinler su kilo bu kilo bir kenara koyun er meydanina cikan herseyi kabul etmis sayilir golf oyle yada boyle gecti mi gecti 4 boy ama 10 boy s2000 iyi yurumus oburu gitmesinden yavas yurumus yok rakim etikledi oburu neden rakim buzsuz gerek yok
Kazasiz bellasiz bitmesi sevindirici herkes evine arabasini ve kendini goturduyse sorun yoktur kalin saglicakla
Dogukan tekrar masallah kardesim seninde kesene bereket ayagina saglik hala birer go pro almayin arabalara servet yatirin ama go pro ya verilen para haram