gti a maşallah güzel gitmiş yalnız videodaki geçtiğiniz hız nedir bilmiyorum ama o setupta ki sti'ın daha fazla önde olması gerekli bence
gti a maşallah güzel gitmiş yalnız videodaki geçtiğiniz hız nedir bilmiyorum ama o setupta ki sti'ın daha fazla önde olması gerekli bence
240 lara kadar aynıysa fark gerçekten iyi gitmiş gti.
kazasız belasız sürüşler her iki tarafada
Bu arada yazmayı unutmuşum aracım arka koltuklar ve stepne söküktü. sti komple takılıydı. Araç sahibi aracın 1600 kilo olduğunu belirtiyordu.
Vw Cc & Mk 5 Gti
68 KN 999 09 sti - YouTube
Bu videoda 34 HF 5825 gibi gördüm plakayı ama 35 te olabilir tam net değil plaka. Hangi şehirden aldığı konusunda net bilgim yok malesef.
![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
Gti gayet iyi gitmiş![]()
Benim bildigim 08ustu stf turbolu cai li tbe li bi sti normal bi yazilimla max 350 civari veriyo hava bakimindan. Alkol ya da methanol da olsa daha fazla gecemiuo 350 max 360 diye biliyprum
Benimde bilgilerime göre yukarıdaki setup'a göre bu subarunun 380-400 hp olması imkansız.
Yinede maşallah araçlara
CMMotorsport
her iki aracada maşşallah gti güzel tutunmuş
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
sti'nin o specler ile 400 hp alması zor. Yazılımın limitlerde basınc'ında limitlerde olsa belki diyecegim. Ama ne olursa olsun 350'yi öldürmez gti bence cok iyi tutunmus. Maşallah iki aracada.
☻/
/▌
/ \
maşşallah poloyu zaten biliyoruz kendi klasmanında söylenecek bişey yok.
arkadaşlar 400 hp demişler fakat en önemli unsur arabada yakıt varmı yakıt yoksa o turboyla 350 360 üstünü geçemezler yakıt koyarlarsada 400 demesi çok zor ama yakın bişeyler çıkar.yakıttan kastım bi depoya 10 litre ethanol vs.komple yakıt değil yani.
her iki aracada maşşallah polonun gözü hep üst klasmanda direk![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)