User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: KN 999 2009 STİ vs 2011 YZ Polo GTİ

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    400 olmasada 350 bile olsa bu bence polonun nekadar siki yurudugunu gosterir. Adam klasman disi sikiyor. Aradaki ciddi hacim farkini atlamayalim. Teknoloji aradaki ucurumlari bile kapatiyor. Kim derdi 1.4 bi aracin 250 hp olacagini mas. Tsi ya

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bro maşallahınız var delikli nane'nin de seninde hakkını veriyorsun,felsefeni seveyim senin uçan kuş

Ben seni artık burda görmek istiyorum, pistte.. fwd best lap kas biraz
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

MertSerhanÖ. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah tebrikler gayet fazlasıyla yürümüş
    Sizin Maymun Olmanıza Darwin de Şaşkın.

Belly Detail

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    stila ilgili tartismayi bitiriyim
    sti 350 hp max yazilimi ben yaptim, polo iyi yurumus.
    2008 uzeri stilarin turbosu vf48 hic sevmedigim bir turbo, verimsiz bir turbo, egzoz tarafi asiri restrikte ediyor, hatta soktugum butun turbolarda wastegate catlak cikiyor.
    Guc;
    Bilgi ve Tecrubedir.

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Zaten bu gidişle İstanbula ayara gelecem o olacak Yürek değilde İftarda sucukiçini fazla kaçırdım
    Ne kadar terbiyesizsin
    Pastırma getirmeden sana ayar mayar yok
    Hele bi getirme 150 bg olarak dönersin

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cansın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ne kadar terbiyesizsin
    Pastırma getirmeden sana ayar mayar yok
    Hele bi getirme 150 bg olarak dönersin
    Elinde olsa uydudan takip edip arabanın turbosunu devre dışı bırakacaksın kanka Ayara gelebilecek olursam canın sağolsun
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Elinde olsa uydudan takip edip arabanın turbosunu devre dışı bırakacaksın kanka Ayara gelebilecek olursam canın sağolsun
    Ne ayarmış bee
    Pastırma getirmez olur muyum kanka? Yeterki sen iste kanka o da yok?
    Yaw bi pastırma alttarafı
    Anlaşıldı biz havayı aldık
    Sen bi gelde bakarız bişiler

ygtwrx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşlar meraba STI sahibiyim.İftar için davet edildik kayseriye gittiki.masada arkadaşlar deneyelim dediler denedik.Aracımı tekrar yola çıkacağım için limitlerde kullanmadım bile gti sahibide zaten farketmiştir.Bilmediğim yolda gazlarken tedirgin olurum ben o yüzden bsmadım yoksa gti bukadar gelmesi zordu.Ama aksini idda ediyorsa araç sahibi gelir Aksaraya kamboçyadan değil Aksaraydan vites atarız aradaki farkı görür bide o videoları atar bakar.Gti iyi yürüdüğünden değil ben LİMİTLERDE kullanmadığımdan bukadar gelebildi arkamdan.Lpg mi takılı falan die araca çamur atmanın anlamı yok yolun düşerse gel buraya lpg takılımı değilmi gösteriyim sana.herkese kolay gelsin

Batw0han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtwrx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar meraba STI sahibiyim.İftar için davet edildik kayseriye gittiki.masada arkadaşlar deneyelim dediler denedik.Aracımı tekrar yola çıkacağım için limitlerde kullanmadım bile gti sahibide zaten farketmiştir.Bilmediğim yolda gazlarken tedirgin olurum ben o yüzden bsmadım yoksa gti bukadar gelmesi zordu.Ama aksini idda ediyorsa araç sahibi gelir Aksaraya kamboçyadan değil Aksaraydan vites atarız aradaki farkı görür bide o videoları atar bakar.Gti iyi yürüdüğünden değil ben LİMİTLERDE kullanmadığımdan bukadar gelebildi arkamdan.Lpg mi takılı falan die araca çamur atmanın anlamı yok yolun düşerse gel buraya lpg takılımı değilmi gösteriyim sana.herkese kolay gelsin
    Doğru tahmin etmişim.
    CMMotorsport

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yiğit dünkü nazikliğin bugün forumda değişmiş maalesef. Keyfine denendiğini ve vites atışlarda çok kasmadığını ben farkettim zaten. O lpg olayını yazan arkadaşla benim cevabım aramızda bu ara bir annlaşmazlık var dalgasına yazılan şeyler. Pek kafanı yorma bu tip şeylere. Ben şöyle tutundum bu kadar geçebildi gibi şeyler demedim zaten. Ne söylendiyse onu yazdım. Ayrıca sana ben deneyelim demedim siz dediniz ben farketmez ben uçan kuşla bile basarım dedim. Araba aleminde yeni değiliz az çok neyin ne olduğunu biliyoruz. Bizimde senin araçla deneyecek araçlarımız vardı niye haber vermedin diyen golf R stage 2 ve sadece 1 bar modunda denemek isteyen stage 4 leon cupra vardı. Bi incelik yapıp şehirdışına kadar uğurlayalım dedik. Kötü mü ettik???
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem ben davet edildim kimseyi tanimazdim dunku ortamdan ben oraya gazlamaya gelmedim zaten benzinimi bile yol ustunde bi petrolden aldim yani ben aracimi oraya gazlamak icin getirmedim.Yasindi heralde bizim masadako arkadas sen typer'la denemek icin israr ettin oda sti dene bende bana farketmez dedim kabul ettim ve aracin limitlerini zorlamadan denedik olay bu.olayin saptirilmasi hosuma gitmedi beni herkes bilir efendiligimi kimseye bozmam
    Ama arabamada laf soyletmem. Deneyelim diyen arkadaslarin deneyelim dedide ben mi yok dedim incelik yapip sehir disinda arabami zorlamamayip acik ara fark atmadigim icin biz mi kotu olduk??olayin bole videolarla buralara dusecegini bilseydim acik ara basardim ama bisey demiyorum guzel bir iftar organizasyonuydu tanistigimada memnun oldum bidaha geldigimde denemek isteyen arkadaslarinlada denerim son mesajim herkese iyi gunler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kızacak alınacak bişey yok bunda yıllardır herkes yarışır seyredenlerde yorum yapar iyi yada kötü.Bence kayserideki arkdasların art nıyetı yok...allah kimsenın tekerıne taş değdirmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem ben davet edildim kimseyi tanimazdim dunku ortamdan ben oraya gazlamaya gelmedim zaten benzinimi bile yol ustunde bi petrolden aldim yani ben aracimi oraya gazlamak icin getirmedim.Yasindi heralde bizim masadako arkadas sen typer'la denemek icin israr ettin oda sti dene bende bana farketmez dedim kabul ettim ve aracin limitlerini zorlamadan denedik olay bu.olayin saptirilmasi hosuma gitmedi beni herkes bilir efendiligimi kimseye bozmam
    Ama arabamada laf soyletmem. Deneyelim diyen arkadaslarin deneyelim dedide ben mi yok dedim incelik yapip sehir disinda arabami zorlamamayip acik ara fark atmadigim icin biz mi kotu olduk??olayin bole videolarla buralara dusecegini bilseydim acik ara basardim ama bisey demiyorum guzel bir iftar organizasyonuydu tanistigimada memnun oldum bidaha geldigimde denemek isteyen arkadaslarinlada denerim son mesajim herkese iyi gunler..
    Yiğit kardeşim, Ben Fatih abiyi bilirim onu tanır ve severiz tayfa olarak. Biz ona takılıyorduk deneyelim edelim felan diye zaten maksat deneme değil takılmaktı. Ayrıca yazmayım diyordum da kimse deneme yaparken keyfi bastım şöyle vites attım yok ayağımı gaza yarım bastım demez bence ben yine yazıyım da belki benzinin kötü olabilirdi ama 4. vitese attığında bile yanında olduğumu gördüğünde surat ifaden biraz değişmişti. Yine yap yine gel ben yine denerim geçme geçilme kaygım yok kardeşim ben bahane uydurmuyorum. İyi günler...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

fthoskay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Başka söze gerek olduğunu zannetmiyorum şüphesi olan arkadaşları ağırlarız. Kamboçya lafından anladığım büyüdüğünü sanıp selam verdiğimiz arkadaşların hala çocuk kalmalarıdır.
    Stock Type R 0-402mt fwd 14.4sec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fthoskay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Başka söze gerek olduğunu zannetmiyorum şüphesi olan arkadaşları ağırlarız. Kamboçya lafından anladığım büyüdüğünü sanıp selam verdiğimiz arkadaşların hala çocuk kalmalarıdır.
    Bu laf bana mıydı ???

... zaten. O lpg olayını yazan arkadaşla benim cevabım aramızda bu ara bir annlaşmazlık var dalgasına yazılan şeyler. Pek kafanı yorma bu tip şeylere...
    Bak ne yazmışım ABİ bir mesajda...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hahaha hic gulecegim yoktu yuz ifadem mi degisti yazik hocbisey demiyorum yanlis anlamada araban neyki benim yuz ifadem degissin konu gittikce sapiyor hoslanmam ben bole seylerden.. Ben gecildimmiki bahane uretiyim ben FARK acmadigimdaki bahanemi soluyorum Kambocyadan vites attigim halde bu duruma gelen arabaya ne konuscam hadi size iyi yazmalar eyw

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Anlaşılan Gti iyi gitmiş araya havalimanı olurdu basmadım demiş ya bırakın bu lafları yarış yapıcaksınız 2 bar yerine 1 barmı acarsınız yemeyelim birbirimizi ben Polo'nun bu hp subaruyu bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum 1.4 filan ama iyi iş çıkarmış tekrar denersiniz. Cem'i ÇOK İYİ TANIRIM komple soyar arabayı gelir fark pek değişmez...

Subaru 350 hp bile fazla 300 320 hp olabilir diye düşünüyorum benim fikrim

öskür - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Anlaşılan Gti iyi gitmiş araya havalimanı olurdu basmadım demiş ya bırakın bu lafları yarış yapıcaksınız 2 bar yerine 1 barmı acarsınız yemeyelim birbirimizi ben Polo'nun bu hp subaruyu bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum 1.4 filan ama iyi iş çıkarmış tekrar denersiniz. Cem'i ÇOK İYİ TANIRIM komple soyar arabayı gelir fark pek değişmez...

arabanın standartu zaten 300hp naptın sen
    eksoz ve yazılım 350 çıkartır minumum..

fthoskay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Sende gel kardeşim denizde bekleriz. Şuna TR 'nin en iyi yürüyen gti si sende ama limitiniz belli Sti 'nin limitleri de. Allah kaza bela vermesin.
    Stock Type R 0-402mt fwd 14.4sec

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)