400 olmasada 350 bile olsa bu bence polonun nekadar siki yurudugunu gosterir. Adam klasman disi sikiyor. Aradaki ciddi hacim farkini atlamayalim. Teknoloji aradaki ucurumlari bile kapatiyor. Kim derdi 1.4 bi aracin 250 hp olacaginimas. Tsi ya
400 olmasada 350 bile olsa bu bence polonun nekadar siki yurudugunu gosterir. Adam klasman disi sikiyor. Aradaki ciddi hacim farkini atlamayalim. Teknoloji aradaki ucurumlari bile kapatiyor. Kim derdi 1.4 bi aracin 250 hp olacaginimas. Tsi ya
Bro maşallahınız var delikli nane'nin de seninde hakkını veriyorsun,felsefeni seveyim senin uçan kuş
Ben seni artık burda görmek istiyorum, pistte.. fwd best lap kas biraz![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
stila ilgili tartismayi bitiriyim
sti 350 hp maxyazilimi ben yaptim, polo iyi yurumus.
2008 uzeri stilarin turbosu vf48 hic sevmedigim bir turbo, verimsiz bir turbo, egzoz tarafi asiri restrikte ediyor, hatta soktugum butun turbolarda wastegate catlak cikiyor.
Guc;
Bilgi ve Tecrubedir.
arkadaşlar meraba STI sahibiyim.İftar için davet edildik kayseriye gittiki.masada arkadaşlar deneyelim dediler denedik.Aracımı tekrar yola çıkacağım için limitlerde kullanmadım bile gti sahibide zaten farketmiştir.Bilmediğim yolda gazlarken tedirgin olurum ben o yüzden bsmadım yoksa gti bukadar gelmesi zordu.Ama aksini idda ediyorsa araç sahibi gelir Aksaraya kamboçyadan değil Aksaraydan vites atarız aradaki farkı görür bide o videoları atar bakar.Gti iyi yürüdüğünden değil ben LİMİTLERDE kullanmadığımdan bukadar gelebildi arkamdan.Lpg mi takılı falan die araca çamur atmanın anlamı yok yolun düşerse gel buraya lpg takılımı değilmi gösteriyim sana.herkese kolay gelsin
Yiğit dünkü nazikliğin bugün forumda değişmiş maalesef. Keyfine denendiğini ve vites atışlarda çok kasmadığını ben farkettim zaten. O lpg olayını yazan arkadaşla benim cevabım aramızda bu ara bir annlaşmazlık var dalgasına yazılan şeyler. Pek kafanı yorma bu tip şeylere. Ben şöyle tutundum bu kadar geçebildi gibi şeyler demedim zaten. Ne söylendiyse onu yazdım. Ayrıca sana ben deneyelim demedim siz dediniz ben farketmez ben uçan kuşla bile basarım dedim. Araba aleminde yeni değiliz az çok neyin ne olduğunu biliyoruz. Bizimde senin araçla deneyecek araçlarımız vardı niye haber vermedin diyen golf R stage 2 ve sadece 1 bar modunda denemek isteyen stage 4 leon cupra vardı. Bi incelik yapıp şehirdışına kadar uğurlayalım dedik. Kötü mü ettik???
Vw Cc & Mk 5 Gti
Cem ben davet edildim kimseyi tanimazdim dunku ortamdan ben oraya gazlamaya gelmedim zaten benzinimi bile yol ustunde bi petrolden aldim yani ben aracimi oraya gazlamak icin getirmedim.Yasindi heralde bizim masadako arkadas sen typer'la denemek icin israr ettin oda sti dene bende bana farketmez dedim kabul ettim ve aracin limitlerini zorlamadan denedik olay bu.olayin saptirilmasi hosuma gitmedi beni herkes bilir efendiligimi kimseye bozmam
Ama arabamada laf soyletmem. Deneyelim diyen arkadaslarin deneyelim dedide ben mi yok dedim incelik yapip sehir disinda arabami zorlamamayip acik ara fark atmadigim icin biz mi kotu olduk??olayin bole videolarla buralara dusecegini bilseydim acik ara basardim ama bisey demiyorum guzel bir iftar organizasyonuydu tanistigimada memnun oldum bidaha geldigimde denemek isteyen arkadaslarinlada denerim son mesajim herkese iyi gunler..
Kızacak alınacak bişey yok bunda yıllardır herkes yarışır seyredenlerde yorum yapar iyi yada kötü.Bence kayserideki arkdasların art nıyetı yok...allah kimsenın tekerıne taş değdirmesin
Yiğit kardeşim, Ben Fatih abiyi bilirim onu tanır ve severiz tayfa olarak. Biz ona takılıyorduk deneyelim edelim felan diye zaten maksat deneme değil takılmaktı. Ayrıca yazmayım diyordum da kimse deneme yaparken keyfi bastım şöyle vites attım yok ayağımı gaza yarım bastım demez bence ben yine yazıyım da belki benzinin kötü olabilirdi ama 4. vitese attığında bile yanında olduğumu gördüğünde surat ifaden biraz değişmişti. Yine yap yine gel ben yine denerim geçme geçilme kaygım yok kardeşim ben bahane uydurmuyorum. İyi günler...
Vw Cc & Mk 5 Gti
Hahaha hic gulecegim yoktu yuz ifadem mi degisti yazik hocbisey demiyorum yanlis anlamada araban neyki benim yuz ifadem degissin konu gittikce sapiyor hoslanmam ben bole seylerden.. Ben gecildimmiki bahane uretiyim ben FARK acmadigimdaki bahanemi soluyorum Kambocyadan vites attigim halde bu duruma gelen arabaya ne konuscam hadi size iyi yazmalar eyw
Anlaşılan Gti iyi gitmiş araya havalimanı olurdu basmadım demiş ya bırakın bu lafları yarış yapıcaksınız 2 bar yerine 1 barmı acarsınız yemeyelim birbirimizi ben Polo'nun bu hp subaruyu bu kadar zorlayacağını tahmin etmiyordum 1.4 filan ama iyi iş çıkarmış tekrar denersiniz. Cem'i ÇOK İYİ TANIRIM komple soyar arabayı gelir fark pek değişmez...
Subaru 350 hp bile fazla 300 320 hp olabilir diye düşünüyorum benim fikrim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)