42 Bin Tl neye harcanmış şehir efsanesidir abi.. senin arabayı az çok tahmin ediyorum ZB ye de maşallah çokta güzel yürümüş.. ama rjh yi bana emanet edeyden 1 2 boy arası hediyem olurda sana![]()
42 Bin Tl neye harcanmış şehir efsanesidir abi.. senin arabayı az çok tahmin ediyorum ZB ye de maşallah çokta güzel yürümüş.. ama rjh yi bana emanet edeyden 1 2 boy arası hediyem olurda sana![]()
Maşallah iki aracada
Bide adam akıllı bir video olaydı iyi olurdu![]()
Jackson Racing Supercharger Setup / Nardo Fn2 TypeR
Ben dün konuyada 2 araca pistonlu yazdım?
Denemeden önce dünki yorumlarda Cem abi oem sıkıştırma demiş, ne var bunda diyecem ama orjinal gibiydi.
Banada pistonlu gibi gelmedi
Seyyar Tayyar
Vıyyy gene o gecti bu gecti derdine düsmüşüzyok piston var o var gerek yok ikiside vtec ikiside ellenmiş araba o zman ben sunu rahatlıkla söylerim vf vtec düz boru eksoz güzel izalasyonlu filitre zb rjh geçer bence dün zb daha istekli geldi araçta zırrr stock sadece vtec sesi için filitre var ?
34VB2882 Hb Stock VTEC
Nazar Duası بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِ وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْنا"" وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ ح
Ben var biliyordum o yüzden dedim yoksa demem zaten hatta otururken Apo abide dedi oem diye, orhan abiyede demedik
Seyyar Tayyar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)