şimdi geçen açıkladığım gibi tekrar yazıyorum siz bana dyno king demeye çalışıyorsunuz bunda anladım.
aynı fikire sahip olduğunu söylüyorsunuz bende oysaki size diyorrumki benim arabam vites atildiği anca 200 beygir bir araba gibi doğal olarak suanda araba vites atışlarında sıkıntı yok sadece sizinkilerden yavas arabayı kısmadımda sadece dsg ile sıkıntım oldu 7300 cevirdim basıncıda 7000den sonra dilbine vurdurdum doğal olarak MAvi cizgiyide mizahen çizdim zaten ozaman vites atışlarında sıkıntı olmuyor ama yavas ama hertürlü yolda yürüyor sıkıntı yok
Dsg update etmek nedemek siz yaptınızmı hiç nasıl upğdate ediyorsunuz biraz bana kulaktan dolma bilgi geldi size çözümü sunuyorum söylüyorum açıklıyorum yalancı muamelesi görüyor gibi oluyorum ozaman benmi yanlış anlıyorum siz bana teknik olarak bir açıklama yapmaz iseniz ben bu fikrinize inanmayacağım lütfen teknik yazdığım cvp a bence olamaz demeyin sizce bence olamazları insanlar yapmasaydı ne TSi motor olurdu nede ford tanustan baska arabaya binerdik değilmi ? haksız ise tek kelimem lütfen söyleyin :) kötü manada yazmıyorum gercekten sizden düzgün bir cvp geldiği için yazdım bunu açıkladım size neden böyle olacvağını önceki msajımda nasıl yaptığımı nasıl çözdüğümü hala bana yalancı diyorsanız inanmıyorsanız beni enterese etmez malesef çünkü ben elimden geleni anlattım size
http://j1308.hizliresim.com/1d/h/rjmx4.jpg