User Tag List

Sayfa 19/25 İlkİlk ... 91718192021 ... SonSon
463 sonuçtan 343 ile 361 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizde air temp girişi var neden olmasın ? intake temp neden yazıyor sanıyorsun hakanım air temp ile intake temp ayrı seyler intake temp i biliyor bizim hayven kocaman probe koymuşlar ayıp kullan lan bunu demişler
    burda öyle akıllı dyno'lar olmadığından anca laptopu bağlıyoz dyno üstünde log alırken anlıyoruz

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim anlatmak istedigim zaten siz buraya geldiniz oylesine denedik ama bunu tum polo camiasi ogrenmis.daha otobandan cikmadan videolar atildi vs.herzaman konusur fikir alisverisi yapariz kanka o sorun deil ama bizde ilk kez at kosturmuyoruz.insanin kulagina boyle seyler gelince hos olmuyor.
    kankacığım sana karşı en ufak yanlışımız olduğunu zannetmiyorum konu olmuştur biz tsi arkadaşlarla hep ortak watsaptan yazışıyor konuşuyoruz...

şunlarıda dedim adam bizi kaburga şiş ciye götürdü öyle böyle lezzetliydi dedim...harbi çok lezzetliydi....

Rabbit33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Videolar hala bende ama hic yuklemedim, bilip bilmeden sikinti olur diye zaten kendi aramizda dostca denendi sikinti da olmazdi ama gwne de yuklemedim. Harbiden kaburga da guzeldi be

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Afiyet bal seker olsun,acele geldiniz istedigim gibi agarliyamadim.bidahaki sefer onceden haberleselim daha guzel organizasyon olur.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim yazım sana yardımcı olmadımı ?? cvp verme tenezzulunde bulunmamışssın ama

birde sen bilirsin golfun arka koltuklar ön koltuklar sökük jantları küçük ( baska neresi sökük bilmem) kaç KG atıyor söylermisin merak ettimde

ben poloyu ölçtüm biliyorumda golf u bilmiyorum
    tenezzül etmekle alakası yok.cvp vermememin sebebi ben yazdıkça sen yazacaksın uzayıp gidecek diye idi. bak şimdi bu postu yazıyorum sen de cvp yazacaksın. biri durana kadar bu devam edip gidecek. ben durdum ama illaki yazmam konusunda zorluyosun.
    bana yaptıgın açıklamalar için teşekkür bekliyosan ok teşekkur ederim. ama zaten genel olarak aynı yonde fikre sahibiz ki. ben de onun için cvp yazmadım.
    benim iddiam çok basit. ben o aracın 280 ps olduguna ina-nı-yo-rum. bunda sıkıntı yok. ben konuyu ilk okudugumda aracı direk manueldir kesin diye düşünmüştüm ama ondan sonra sen kendin dsg oldugunu açıklamışsın ki ondan sonra benim gözümde o aracın 280 ps ile yola çıkma ihtimalini sıfıra yakın oldu.(dsg yi upgrade etmedikten sonra). açık soyleyeyim tebrikleri okudukça şaşırmadım değil. araç dynoda 280 ps verince bi anda en hızlı tsi oldu. gerçi sonlara doğru bazı sıkıntılar oldugunu soylemişsin ama her neyse..sen pompa bekliyorsun ok ama pompa gelsede ve dsg de şu an için bi sıkıntı olmadıgını düşünsende roll esnasında ansızın ortada kalma ihtimaliniz olacak. bu ihtimali ortadan kaldırmak için de ya aracı makul bi güce çekeceksiniz ya da dsg upgrade yapacaksınız.
    ha bu konuya neden girdiydim dersen hakanın 280 ps araçla denemek istiyorum derken kastettiği şeyin tam olarak bu olması idi. ha bakıyorum genci yaşlısı hakana laf sokmak için yarışa girmiş.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    95 oktan ile basan ilhan abi degil bendim iskembeden atma.ilhan abi sadece karanbole sacma salak yerlerden yakit aldim dedi.bu arada benim dv ne germis seni.ilhan abi bursaya benjm dv kacirdigi halde gelseydi olacaklara sen inanamazdin.geldigi haliyle eski hali arasinda ucurum var.ordan atip tutma.her denemede benden video istiyosun cekip yayinlasaydi ilhan abi bunun sorumlusu ben degilim.kimseninde bisi sildigi yok.bu isi iddaya hirsa cevirme sevdigim insanlar ilhan ve rasit abi.varsa iddali bi arabadan gel.karsilikli konusalim.gor bak adam nasil gecilir.benim arabama 100 kere ayar yapilmadi sadece ve sadece 1 kere.ozgunun yuzu orda sorun soylesin.gayet soft bi ayarim var.seninlede sidik yaristiramicam.herkes neyin ne oldugunu gayet iyi biliyor.ole uzaktan atip tutma dv falan die.kimseden de bisi sakladigimiz yok.gecti dediginde atla deve yok yani bilgin olsun.herkesten cokta sen konusuyosun buda garip.esas derdi olN bence sensin.sen biraz sakin ol.

Ayrica okadar iddali vs demissinde rasit abi orda bi ara konus gun asiri telde gorustuk hala gorusuruz.ilhan abiye karsi 1gram iddam ve hirsim olmusmu ? En iyi rasit abi bikir.ole olsa gider ayarimi guncelletirdim kimsenin ruhu duymazdi.nolur ortaligi karistirmayin cidden insan cileden cikiyor.
    semih,
    inan senle tartışmak istemiyorum artık. tamam benim cumlelerim seni çileden çıkarıyor ama kardeşim sen de bana yazıyosun belki ben de çıkıyorum çileden, bunu da bi düşün.
    sen kendin bana go pro çekim yapıcam sana izleticem kapak yapıcam demiyor muydun.? ben yanlış mı hatırlıyorum.? geçseydin neler yazılacaktı bu forumda?
    yaw burda yazmıyım diorum, başka yerde yazıyorum oraya geliorsun burda yazmayın tech e gelin diyosun. bak ilhan abi seni geçti seni rahatsız ettim mi? bişi soyledim mi?
    ayrıca senden video vs istemiyorum ki? konu da açmanı beklemiyorum. bunları neden düşündüm anlamış değilim doğrusu..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Özgür sende hakan fanatiklii değil ama bariz olarak bi RSA fanatikliği var çözemediğim halde.

Bide şunu diicem hani bazıları diolar ya her yazılımcı arabanın yazılımını sonuna kadar açarsa en hızlı o gider diye. Öyle bişey yok. Musluk değil bu açasın. Onunuzde çok geniş bir devir aralığı var ve bu devir aralığında optimumu yakalamaya çalışıosunuz. Özgün neden dünya para verip dyno koydu dükkanına. Arabaların ayarlarını dyno üzerinde yapıo. Ya da Powershop dyno koydu. dynoya x0 bin euro para verip 100 tl 100 tl arabaları çıkartıp para kazanmak için mi. Adam bilmem kaç bin euro verip yurt dışına gidip neden eğitim alıyor. Powershop revo ya neden hala dünyanın parasını ödüyor yaptığı her araba için. İşi bilmediklerinden mi. Bayçularda yoksa şu anda piyasadaki ortalama tuner kadar yazılım yapabilecek durumdalar.
    Bu işi bende yapabilirim gider bi tane beyin alırım kurcalaya kurcalaya öğrenirim bütün parametrelerini çok mu zor. Benim için değil. Bende şu an için Tekstil yazılımı satıyorum. Mal gibi dünyanın en iyi ama en pahalı yazılımının mümessilliğini almak için koşturdum peşlerinde. 20 senedir Türkiyede 1 tane satamamışlar ben 3 senede 20 ye yakın yazılım sattım. Daha ucuz daha fazla para kazanabileceğim yazılımlar varken. Şu an yazılımın eğitimini kendim de verebilioken her seferinde portekizden adam getiriorum eğitim için. Eğitimi veremediğim için mi yoksa adamın benden daha fazla bilgisi olduğu için mi? Ki adam her geldiğinde para kazandığı halde bana sen neden eğitim vermiosun dio. Neden? ben eğitimlerde birebir çeviri yaparak öğrendim her müşteriye gidip eğitimde yer alıyorum müşteri ne kadar iyi ingilizce konuşuyor olsa bile. Ama benim işim değil. Müşteriye online destek bile vermiyorum çok sıkışmadıkları ya da yurtdışı tatilde olmadığı zaman. Bu bir profesyonellik anlayışıdır. Ecufast ile powershop un farkı budur. Haa özgünün yanlışları yok mu? Olmaz olur mu. İşini profesyonelce yapar ama yapana kadar çatlatır. Kanka olursan her zaman beklersin. Müşteri yollarsın senin arabandan daha fazla ilgilenir. Parasıyle değil mi lan diye yaklaşırsan araya RTE yi koysan yapmaz.
    alper aslında dikkat ettiysen burda rsa vs tartışılmıyor. kimsenin teknik olarak yazılımları ele aldıgı karşılaştırdıgı vs yok. konu o onu dedi bu bunu dedi, o oyle oldu bu boyle oldudan başka bişi değil. tartışılan olaylar ve insanlar sadece. ha hakana gelince adamı tanımasam sıkıntı yok da adamı biliyorum zararsız bi adam. 7den 70 e herkes laf soyleyince ister istemez giresim gelior lafa. sen bile bi sıkıntın olmamasına rağmen bir sürü laf soktun adama..
    bak orada powershopta yazıyor. Powershopla 2 alışverişim oldu birinde filtre ve aem wideband diğerinde de intercooler ve yay aldım. Bunlar dışında tek alışverişim yok. Ama yaptıkları işleri takdir edip yazıyorum çünkü kaliteli çalışıyorlar. Soru sorduğum zaman gayet düzgün cevap veriyorlar. Ama sürekli takıldığım bi yer değil. Özgünle dostluğum başka bişey işi başka bişey. Benim kadar çeken yoktur heralde. Bak arabamın dyno konusu Aralık ayına ait. Orada enjektörler elimizde yılbaşından sonra kalibrasyon yapıp takıcaz yazıo. 8. aya geldik. doğum günü hediyesi olarak yapacak heralde diye bekliyorum.

RSA nın yaptığı hybrid turbolu golf normal dyno üzerinde taş çatlasın 240hp ya verir ya vermez. Özgün kendi dynosu üzerinde hybrid turbodan 280 hp çıkardı. Motor aynı motor.
    abi hakanın aracı 97 oktanla 240 ps civarı. bunu en baştan beri soyluyor zaten. ayrıca yaptıgı denemeleri dikkatli izleyen biri bunu anlayabilir .
    ama bu demek değilki o araç dynoda 240 da kalır. uzerindeki turbo ve pompa zaten limitin çok altında çalışıyor. hakan da dynoda tek viteste 240 dan çok daha fazla güç alabilir. buna emin olabilirsin.
    100-200 u 16.4 diyor ama inan bana bu değerlerin çok altında değerler de aldı.(yapılan farklı ayarlarla). ama bunlarda aracın vites geçişlerinde stabilite olmayabiliyor. yani ansızın sürpriz yapabiliyor dsg. bundan dolayı aracı limitin altında bir ayarla kullanıyor.
    öte yandan araçda yakıt kullandı ama kusura bakmasın ama bu onun mallıgı. tuneri çeşmede plajda yatıyor ama o 97 oktanlık yazılımla iken araca yakıt attı ve bastı. aracın yuksek süratte 200 den sonra bu kadar geri düşmesi yakıtttan kaynaklı egt yüksekliği olabilir diye düşünüyorum. tabi bu benim şahsi fikrim. tartışılabilir...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gereksiz yazıları kaldırdım konuyu değiştirmeyin... sus bizi bağlamaz sus geçilmiş
    dbs geçmiş .... konuyu değiştirmeyin aras beye cvp vericem aksam gereksizleri sildim ...
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    semih,
    inan senle tartışmak istemiyorum artık. tamam benim cumlelerim seni çileden çıkarıyor ama kardeşim sen de bana yazıyosun belki ben de çıkıyorum çileden, bunu da bi düşün.
    sen kendin bana go pro çekim yapıcam sana izleticem kapak yapıcam demiyor muydun.? ben yanlış mı hatırlıyorum.? geçseydin neler yazılacaktı bu forumda?
    yaw burda yazmıyım diorum, başka yerde yazıyorum oraya geliorsun burda yazmayın tech e gelin diyosun. bak ilhan abi seni geçti seni rahatsız ettim mi? bişi soyledim mi?
    ayrıca senden video vs istemiyorum ki? konu da açmanı beklemiyorum. bunları neden düşündüm anlamış değilim doğrusu..
    Falan filan iste bizim yildizlar barismiyor bu net.zaten mevzulari tartisacagim insan sen degilsin cunku alakan yok yanlis anlama beni.ben konusmam tartismam gereken insanlarla tartisip konusuyorum.seninle biraz alakasiz oluyor.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alper aslında dikkat ettiysen burda rsa vs tartışılmıyor. kimsenin teknik olarak yazılımları ele aldıgı karşılaştırdıgı vs yok. konu o onu dedi bu bunu dedi, o oyle oldu bu boyle oldudan başka bişi değil. tartışılan olaylar ve insanlar sadece. ha hakana gelince adamı tanımasam sıkıntı yok da adamı biliyorum zararsız bi adam. 7den 70 e herkes laf soyleyince ister istemez giresim gelior lafa. sen bile bi sıkıntın olmamasına rağmen bir sürü laf soktun adama..

abi hakanın aracı 97 oktanla 240 ps civarı. bunu en baştan beri soyluyor zaten. ayrıca yaptıgı denemeleri dikkatli izleyen biri bunu anlayabilir .
    ama bu demek değilki o araç dynoda 240 da kalır. uzerindeki turbo ve pompa zaten limitin çok altında çalışıyor. hakan da dynoda tek viteste 240 dan çok daha fazla güç alabilir. buna emin olabilirsin.
    100-200 u 16.4 diyor ama inan bana bu değerlerin çok altında değerler de aldı.(yapılan farklı ayarlarla). ama bunlarda aracın vites geçişlerinde stabilite olmayabiliyor. yani ansızın sürpriz yapabiliyor dsg. bundan dolayı aracı limitin altında bir ayarla kullanıyor.
    öte yandan araçda yakıt kullandı ama kusura bakmasın ama bu onun mallıgı. tuneri çeşmede plajda yatıyor ama o 97 oktanlık yazılımla iken araca yakıt attı ve bastı. aracın yuksek süratte 200 den sonra bu kadar geri düşmesi yakıtttan kaynaklı egt yüksekliği olabilir diye düşünüyorum. tabi bu benim şahsi fikrim. tartışılabilir...
    peki hakanın araba RSA yazılımlı olmasaydı bu konuda yazacak mıydın? Hayır. Benim tilt olduğum nokta geçildiği halde arabasında arıza cart curt olmadığı halde kendisini Zagor ilan etmesi. 24 saniyeden 16 saniye ye indirdim polo bilmem kaçtan kaça indi benim arabam şu kadar saniye daha fazla indi ben daha başarılıyım. Yaptığı ne var arabaya hybrid turbo dışında. Sanki taktığı parçaları kendisi bu araba için üretti imal etti. Çıkıp bana ve millete ahkam kesio TSI hakkında ne kadar bilgin var diye. Ulan benim arabamdaki bütün parçalar custom kendi planım ben böyle laf etmiyorum. Dsseki emme manfoldu şöyle yapıodu onu custom olarak yeniden döktük. Egzost manifoldundan dolayı egt çok yükseliyordu headers a döndük ateşlemede şöyle problemler yaşadık milletin kullandığı x bobin yerine biz y bobin kullandık daha başarılı olduk. SC nin kasnaği şu kadar devir dönüyordu gittik kendimiz daha küçük kasnak imal edip taktık. Tamam diicem. Adam olayı bitirmiş OK e dönüo tebrik ederim diicem.
    Oraya fastest TSI in Turkey yazması ayrı komedi.
    IN BOOST WE TRUST

miniks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    3 vıdeo da farklı 1.vıdeo ıle dıger vıdeolar arasında daglar fark var. Arkadas 1 vıdeoda arıza var demıs. Nıe koydunuz ? Tek vıdeo ızleyıp dıger vıdeoları ızlemeyen bırı yorum yapsa yuh araya dırek sokmus derler. Arada kı fark atla deve degıl. Ikı arac sahıbıne de tebrıkler. Guzel denemeler olmus. Ikısıne de masallah. Gecene tebrıkler.

Ahmet
    Call for prayer
    http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
    insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
    Instagram hesabımız
    miniksracing - humidorturkiye

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu ne uzamış yav Herkesi başarısından ötürü tebrik ederim. Bence daha fazla uzatmanın kalpleri kırmanın bir anlamı yok. Rsa grubunuda ecufast grubunu da başarılarından ötürü tebrik ederim. 1.4 TSI'da yeni buluşlar çıkıncaya kadar limitler ve ortaya çıkabilecek güçler belli oldu.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2. videoda sanirim 5 e erken atilmis. bilerek mi erken atildi.

bide erken attigi halde hic kesilmemis araba yurumeye devam etmis.

bod15 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serdarım tebrik ederim dbs 16 beni hiç şaşırtmadı tebrik ederim maşşallah aracımıza )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki hakanın araba RSA yazılımlı olmasaydı bu konuda yazacak mıydın? Hayır. Benim tilt olduğum nokta geçildiği halde arabasında arıza cart curt olmadığı halde kendisini Zagor ilan etmesi. 24 saniyeden 16 saniye ye indirdim polo bilmem kaçtan kaça indi benim arabam şu kadar saniye daha fazla indi ben daha başarılıyım. Yaptığı ne var arabaya hybrid turbo dışında. Sanki taktığı parçaları kendisi bu araba için üretti imal etti. Çıkıp bana ve millete ahkam kesio TSI hakkında ne kadar bilgin var diye. Ulan benim arabamdaki bütün parçalar custom kendi planım ben böyle laf etmiyorum. Dsseki emme manfoldu şöyle yapıodu onu custom olarak yeniden döktük. Egzost manifoldundan dolayı egt çok yükseliyordu headers a döndük ateşlemede şöyle problemler yaşadık milletin kullandığı x bobin yerine biz y bobin kullandık daha başarılı olduk. SC nin kasnaği şu kadar devir dönüyordu gittik kendimiz daha küçük kasnak imal edip taktık. Tamam diicem. Adam olayı bitirmiş OK e dönüo tebrik ederim diicem.
    Oraya fastest TSI in Turkey yazması ayrı komedi.
    alper neden bu konuda gereksiz yere hırçınsın anlamış değilim. bak gereksiz yere insanları iğneleyici konuşuyosun, sinirlerine oynuyosun sonra da en ufak bi karşı sozde iyice coşuyorsun.
    sürekli bi aşağılama modundasın. bu şekilde ne elde edeceksin merak ediyorum.
    adam açıkça tebrik ediyor, oraya fastest yazsa ne olur yazmasa ne olur.
    sürekli olarak boşa çalışmışsın muhabbeti yapılınca adamda açıklama yapıyor buna bile tahammül yok. nedir abi bu. nedir bu nefret anlamıyorum. ?
    özellikle gıcık etmek için yazıyor bi halin var. hayır tanımasam ben de ssenin sinirlerini bozacak şekilde yazacam ama arada bırakıyorsun beni. adam tek kelime cvp yazmıyor ama dönüp dönüp lafı bi şekilde ona getirip aklına ne geliyorsa soyluyosun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özgür boşver abi. Buradan olaylara yanlı baktığın için o adam sana şeker ben karabiber gibi geliyorum. Benim yapımı karakterimi az çok biliosun. Emeğine bişey demiyorum hızlandırmış arabasını ama TSI o yaratmamış. Ben ahkam kesilmesine gıcık oluyorum. Daha önce yüzyüze de görüştük telefonlada çok konuştuk beni tanımış olman lazım.
    IN BOOST WE TRUST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. videoda sanirim 5 e erken atilmis. bilerek mi erken atildi.

bide erken attigi halde hic kesilmemis araba yurumeye devam etmis.
    Ben 2 ve 3 cüncü vitesleri aracım kendisi atıyor. 4.5.6 yı kendim atıyorum 6800 gibi evet orda biraz erken atmışım baya dikkatlisiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bod15 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serdarım tebrik ederim dbs 16 beni hiç şaşırtmadı tebrik ederim maşşallah aracımıza )
    Başkan teşekkür ederim. Aracımız bizi birkez daha mutlu etti .. Yakın zamanda senide güçlendirirmiş şekilde aramızda görelim..

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tenezzül etmekle alakası yok.cvp vermememin sebebi ben yazdıkça sen yazacaksın uzayıp gidecek diye idi. bak şimdi bu postu yazıyorum sen de cvp yazacaksın. biri durana kadar bu devam edip gidecek. ben durdum ama illaki yazmam konusunda zorluyosun.
    bana yaptıgın açıklamalar için teşekkür bekliyosan ok teşekkur ederim. ama zaten genel olarak aynı yonde fikre sahibiz ki. ben de onun için cvp yazmadım.
    benim iddiam çok basit. ben o aracın 280 ps olduguna ina-nı-yo-rum. bunda sıkıntı yok. ben konuyu ilk okudugumda aracı direk manueldir kesin diye düşünmüştüm ama ondan sonra sen kendin dsg oldugunu açıklamışsın ki ondan sonra benim gözümde o aracın 280 ps ile yola çıkma ihtimalini sıfıra yakın oldu.(dsg yi upgrade etmedikten sonra). açık soyleyeyim tebrikleri okudukça şaşırmadım değil. araç dynoda 280 ps verince bi anda en hızlı tsi oldu. gerçi sonlara doğru bazı sıkıntılar oldugunu soylemişsin ama her neyse..sen pompa bekliyorsun ok ama pompa gelsede ve dsg de şu an için bi sıkıntı olmadıgını düşünsende roll esnasında ansızın ortada kalma ihtimaliniz olacak. bu ihtimali ortadan kaldırmak için de ya aracı makul bi güce çekeceksiniz ya da dsg upgrade yapacaksınız.
    ha bu konuya neden girdiydim dersen hakanın 280 ps araçla denemek istiyorum derken kastettiği şeyin tam olarak bu olması idi. ha bakıyorum genci yaşlısı hakana laf sokmak için yarışa girmiş.

şimdi geçen açıkladığım gibi tekrar yazıyorum siz bana dyno king demeye çalışıyorsunuz bunda anladım.

aynı fikire sahip olduğunu söylüyorsunuz bende oysaki size diyorrumki benim arabam vites atildiği anca 200 beygir bir araba gibi doğal olarak suanda araba vites atışlarında sıkıntı yok sadece sizinkilerden yavas arabayı kısmadımda sadece dsg ile sıkıntım oldu 7300 cevirdim basıncıda 7000den sonra dilbine vurdurdum doğal olarak MAvi cizgiyide mizahen çizdim zaten ozaman vites atışlarında sıkıntı olmuyor ama yavas ama hertürlü yolda yürüyor sıkıntı yok

Dsg update etmek nedemek siz yaptınızmı hiç nasıl upğdate ediyorsunuz biraz bana kulaktan dolma bilgi geldi size çözümü sunuyorum söylüyorum açıklıyorum yalancı muamelesi görüyor gibi oluyorum ozaman benmi yanlış anlıyorum siz bana teknik olarak bir açıklama yapmaz iseniz ben bu fikrinize inanmayacağım lütfen teknik yazdığım cvp a bence olamaz demeyin sizce bence olamazları insanlar yapmasaydı ne TSi motor olurdu nede ford tanustan baska arabaya binerdik değilmi ? haksız ise tek kelimem lütfen söyleyin kötü manada yazmıyorum gercekten sizden düzgün bir cvp geldiği için yazdım bunu açıkladım size neden böyle olacvağını önceki msajımda nasıl yaptığımı nasıl çözdüğümü hala bana yalancı diyorsanız inanmıyorsanız beni enterese etmez malesef çünkü ben elimden geleni anlattım size

www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)