Arasts61 Nickli Üyeden Alıntı
dostum benim derdim RSA değil diyosun ama konuları özellikle takip ediyorum RSA konularında acayip agresif oluyorsun. RSA nın araçları sizin hazırladığınız araçları geçtiğinde konulan videoları zaten siliyosunuz. bunları zaten millet göremiyorki. bursadaki Semih isimli arkadaş mesela. daha bir hafta bile olmadı belki o kadar iddialı idi, gecen denemede DV kaçırıyor diyordu, sonra aracım düzeldi dedi, hatta benden de nefret ediyor biliyorum ama ne oldu sonunda ilhan aga 1000 km yol yaptı 95 oktanla geçti, kimsenin haberi var mı? yok. halbuki geçse idi 20 sayfa yazı okumuştuk ECUFAST rocco RSA GOLF diye..
Tamam Hakan'a gıcık oluyorsun anladık ama Hakan dan başka da yazdıklarına az da olsa soru işareti ile yaklaşan var mı? ha sanmaki buradaki yazıları okuyanların hepsi körü körüne herşeye inanıyor. ok dynoda 280 ps almışsınız. buna diyecek bişi yok. zaten belgesini de koymuşsun ama kusura bakma da bu gücü almak için gereken torku dq200 gibi dandik bi şanzımanla nasıl yola koyacaksın. bunun dsg yazılımı ile vs alakası olmadıgını aletin mekanik olarak vites geçişlerinde sapıttıgını sen de çok iyi biliyor olmalısın. hakanın demek istediği de bu. ha bunu nereden biliyor çünkü denemiş görmüş.