Levent Y. Nickli Üyeden Alıntı
Oncelikle denemenin bahanesi olmaz polo gti gecmis tebrik etmek gerekir, tebrik ederim. Uzerinde daha az parca olmasina ragmen, polo hafifligini de kullanarak bence denemeleri onde tamamlamis. Hybrid turbo ya kibrit denirse, alayci yorumlarin arkasi gelmezse, yandaslar isin dozunu kacirirsa, yas farklari goz ardi edilirse, boyle sonuclar kacinilmaz oluyo her defasinda oldugu gibi...
Anladigim kadariyla golf de ki turbo yu custom sekilde bazi olculerini buyutuyosunuz hakan abi, peki bu haliyle ustlerde daha verimli mi olcumler yapmissinizdir illaki merak ettim. Ornek vereyim loba firmasinin k04 den devsirme yaptigi LO4XX diye bi turbosu var, bu turbo oem den buyuk olmasina ragmen ustlerde cok geberiyo. Burdada durum benzer gibi geldi ondan meraktan sordum...
Ayrica su dyno olayinida anlamis degilim. Diger dynolar nasil yanlis, eksik ve ya fazla olcuyo orasini hic anlamis degilim. Ornek vereyim Powershop un dynosu stock 211 hp lik mini cooper jcw i, onurun arabasini hatta , 210,8 beygir olctu. Bu yanlista digerleri mi dogru ? Nem, sicaklik, yogunluk ve benzeri degerler de goz onunde bulundurularak corrected power li sonuclar bunlar... Yani bu sonuclar yanlis da digerleri nasil dogru oluyo anlamiyorum.
Su da bi gercek ki dynoda oynamalar yapmak cok da zor degil sonuclar cok kolay sekilde degisebiliyo... O yuzden ben sahsen dyno verilerini pek onemsemiyorum. Ama yinede benim sahsi fikrim powershopun maha dynosunun makul veriler ortaya koydugudur.
Muratin da dedigi gibi scirocco nun verileri ortaya konunali aylar oldu. Ama araba ortada yok.. Sonuclar cok basarili olsa heralde dbn ve ya videolari paylasilirdi diye dusunuyorum... Tekrardan araclari tebrik ederim, konular buralara kadar gelmese de keske herkesin bir daha denemeye yuzu olsa...