Alıntı:
bravo Özgün zaten dyno ayarları ile oynadı o güçler çıktı. Dyno dynamics maho dan %8-10 arasında daha az gösterir. Diğer bir soruna gelirsek neden bu araba ortada yok. Al benim arabamda şu ana kadar ki en yüksek gücü verdi özgünün dynosu üzerinde. Sitede orada burada bir tane videosunu gördün mü? Göremezsin. Adam yaptıktan sonra illa ki videosunu o sunu busunu paylaşmak zorunda mı? Böyle bir zorunluluğu mu var? Ortaya bi laf atıosunuz ondan sonra kıvırda kıvır. O araba gerçek olsaydı da yol videosu cartı curtu olurdu diosun. Herkes senin gibi 400 hp golfüm var diyerek reklam yapmak zorunda değil. Diğer bir sorunda şu diğer dynolar üzerinde o güçleri veren arabalar yolda o güçleri vermeyebilir ama Dynodynamics de aldığın gücü yoldada alırsın nedeni dyno ölçüm yaparken yolun gösterdiği tutunma direncini göstermesidir. Diğerlerinde öyle boşa çevirirsin uzayda olduğu gibi. Şimdi anlayabildin mi?
Ben de kendinize olan fanatikliğinizden bahsetmiştimAlıntı:
bak orada powershopta yazıyor. Powershopla 2 alışverişim oldu birinde filtre ve aem wideband diğerinde de intercooler ve yay aldım. Bunlar dışında tek alışverişim yok. Ama yaptıkları işleri takdir edip yazıyorum çünkü kaliteli çalışıyorlar. Soru sorduğum zaman gayet düzgün cevap veriyorlar. Ama sürekli takıldığım bi yer değil. Özgünle dostluğum başka bişey işi başka bişey. Benim kadar çeken yoktur heralde. Bak arabamın dyno konusu Aralık ayına ait. Orada enjektörler elimizde yılbaşından sonra kalibrasyon yapıp takıcaz yazıo. 8. aya geldik. doğum günü hediyesi olarak yapacak heralde diye bekliyorum.
RSA nın yaptığı hybrid turbolu golf normal dyno üzerinde taş çatlasın 240hp ya verir ya vermez. Özgün kendi dynosu üzerinde hybrid turbodan 280 hp çıkardı. Motor aynı motor.