User Tag List

Sayfa 22/25 İlkİlk ... 122021222324 ... SonSon
463 sonuçtan 400 ile 418 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Dookan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Helal olsun.10 üzerinden 10 numara yazmışsın.denemek isteyen gelmez tabi onlarda bu konuda haklı.ama iyi bir niyet varsa orta bir noktada buluşulabilir ki kimse iyi niyetten bahsetmesin öyle birşey kessssinlikle yok
    sen mehmeti sikmeye gelmedinmi geldin dimi ? iyi niyetlemi geldin ? seni durdurup napıon lan 3 kişi arabamı denenir deyip arkadaşilarını b yandaki arabaya alarak biz yavsaklıkmı yaptık size?
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçtinizmi? geçildinizmi ? senin jettalara geçildiğinde problemlerin vardı hakan insanlara *** atmak istiyorsan buyur yüreklilikle söyle sonuçlarınada aldığın cvplara katlan heee biz senin arabanı yapamadık beceremedik paranı bile geriverelim demedikmi hakaan olsun yaptıklarımız seni itekledimi evet çok mutluyuz aAAa hakan geçtiler nOlurrrrr AHHH HEYYY partyyyyy yapalım komik olmayın ters konuşmak ise konuşmaksa direk yazıcam zil takıp hakan geçildi die dalgami geçicem .

sen geçip video koyup yerden yere vurunca sıkıntı yok adamlar dalgageçince sıkıntı oluyor yapmayın komik olmayın 3 yaşındaki cocuk olayı

S3 dicem RR yapcaksınız oo bizim katagorimiz değil die onun için sidik yarışından vazgeç !

ozaman FASTEST VAg in Turkey yazarız hergün üşenmeden her hafta sonu yanına gelir denerim senle köprü kadar boyverir arkandan gelir geçerim 200 e kadar lütfen uzatmaın iice kırıca olucam rica ediyorum sizden varsa sıkıntı git antalyaya geç görelim kendi çöplüğünde öttün yeterince ada burası ankara burda hava yok dedğiniz yerde ayarını bile elletmeden geldi aman dikkat edin orası deniz sewiyesi ama tatsızlığa giderse hakan açıkca kavga edices sewiyeme düşmüyiceksin ya çekicem seni aşaaaa !!

AHHH FATİİİİİİİ AHHH NERDESİNNNN
    www.drecu.com

iynn-RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen mehmeti sikmeye gelmedinmi geldin dimi ? iyi niyetlemi geldin ? seni durdurup napıon lan 3 kişi arabamı denenir deyip arkadaşilarını b yandaki arabaya alarak biz yavsaklıkmı yaptık size?
    polo-golf denemesindeki durumla Sus-cnk arasindaki durum ayni degil ama

polo-golf olayi sanirim golfte daha once sizin yazilim vardi yurumedi sonra tartisma cikti yazilim degisti araba yurudu istanbulda golf gecti baska forumlarda olaylar olmus flan tamamen farkli.

sus-cnk denemesinde iki tarafta sikmeye geldi ama ortam bu kadar gergin dgildi. iki taraftada iyi niyet vardi. herkes sozunu tuttu. ne basilan hizda ne viteste sorun cikti. ne biz golf u söktuk ne siz konusulanin disinda bisey yaptiniz.

biz orda misafir sayilirdik o kadarda misafirperverlik yapin yani

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rovans konusunda hakan abinin ankara gelin demesi komik olur artik

rovans olacaksa antalya

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açık sölüorum gt28 var dediklerinde soka girdim neden geldikki mehmet siksen geçemez dedim aha suratınada söledim bişi demedimki ama k04 olsaydı olcaklar değişik olucaktı
    iynn lafım yok dookanada yok öle sey olmaz gelind dedik ama inan ban istanbulda olsan gene olurdu ankarada da olsan denemede olmasa ben iner beklerdim sizinle orda ki arabamız boşdu allah şükür kucakkucağada olsa sizi alırdın biyerlere huehuehu sikinti yok ama kalleşlik yapmadık onu söylüyorum
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açık sölüorum gt28 var dediklerinde soka girdim neden geldikki mehmet siksen geçemez dedim aha suratınada söledim bişi demedimki ama k04 olsaydı olcaklar değişik olucaktı
    iynn lafım yok dookanada yok öle sey olmaz gelind dedik ama inan ban istanbulda olsan gene olurdu ankarada da olsan denemede olmasa ben iner beklerdim sizinle orda ki arabamız boşdu allah şükür kucakkucağada olsa sizi alırdın biyerlere huehuehu sikinti yok ama kalleşlik yapmadık onu söylüyorum
    dogukanin golf le ilgili konusuyorum.

orka kimse kimseye kalleslik yapmadi bende onu diyorum.

bu konu ile o denemyi bagdastirmak yanlis olur.

k04 olsaydi bizde gelmezdik zaten
    gt28 li arabayi gececegini iddia ettigi icin ciktik geldik
    dipnot: daha limitte bile degil o golf sende anlamissindir zaten

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ii giido ii giidio valla begendim ben k04 sanıodum ama ona yanıorum uheuhee
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

rovans olacaksa antalya
    hahahaaaaa haritada duzeltmeler yapilmis sanki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kerer yazmışsssın laaaa dierinimi bırakım bunumu silem napam söle
    www.drecu.com

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı iynn-RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

rovans olacaksa antalya
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 kerer yazmışsssın laaaa dierinimi bırakım bunumu silem napam söle
    rovans olacaksa polocu arkadasin istedigi yerde olur yazmistim

antalya olarak duzelmis. baska yerdede istemez gerci

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçtinizmi? geçildinizmi ? senin jettalara geçildiğinde problemlerin vardı hakan insanlara *** atmak istiyorsan buyur yüreklilikle söyle sonuçlarınada aldığın cvplara katlan heee biz senin arabanı yapamadık beceremedik paranı bile geriverelim demedikmi hakaan olsun yaptıklarımız seni itekledimi evet çok mutluyuz aAAa hakan geçtiler nOlurrrrr AHHH HEYYY partyyyyy yapalım komik olmayın ters konuşmak ise konuşmaksa direk yazıcam zil takıp hakan geçildi die dalgami geçicem .

sen geçip video koyup yerden yere vurunca sıkıntı yok adamlar dalgageçince sıkıntı oluyor yapmayın komik olmayın 3 yaşındaki cocuk olayı

S3 dicem RR yapcaksınız oo bizim katagorimiz değil die onun için sidik yarışından vazgeç !

ozaman FASTEST VAg in Turkey yazarız hergün üşenmeden her hafta sonu yanına gelir denerim senle köprü kadar boyverir arkandan gelir geçerim 200 e kadar lütfen uzatmaın iice kırıca olucam rica ediyorum sizden varsa sıkıntı git antalyaya geç görelim kendi çöplüğünde öttün yeterince ada burası ankara burda hava yok dedğiniz yerde ayarını bile elletmeden geldi aman dikkat edin orası deniz sewiyesi ama tatsızlığa giderse hakan açıkca kavga edices sewiyeme düşmüyiceksin ya çekicem seni aşaaaa !!

AHHH FATİİİİİİİ AHHH NERDESİNNNN

Bak Özgün,
    Öncelikle şunu soyleyeyim arada bir beni tehdit ediyor, kabadayı gibi yazıyorsun ve bazen siliyorsun bi yazıp bi siliyosun her f5 yaptıgımda başka bişi okuyorum, küfrün, tehdidin eksik olmuyor ama merak ediyorum 15 gun sonra maslakta olacağım bişi yapabilecek misin? Veya ankaraya gelecem diyorsun, erkan ustanın ordayım her daim biliyosun, aynı ortamda olunca ne olacak ? beni mi döveceksin? Sana insan gibi yazmak inan yaramıyor, buna emin oldum. Bak özgün, sen sinir oluyosun anlıyorum ama benim de sinirlerimi fena oynattın haberin olsun. Senin gibi serseri tarzı yazamıyorum ok ama hareketlerine ve yazdıklarına dikkat et, boşa laf salatası yapma, ne yapacaksan gel yap, ama bi *** yapamayınca seni burda rezil ederim haberin olsun. Bekliyorum ben.

Gelelim diğer konulara. Kardeşim soyler misin benim yazdıklarımda seni tahrik eden ne var? Ne oluyoda zıvanadan çıkmış gibi yazıyosun. Geçildim diyorum. Tamam. Ne oluyo yani? Derdin ne? Bi geçilen adam daha deneme isteyemez mi hem. Küfrü eden sen, siki kırıldı yazan sen, ama yine de bitmiosun. Yazdıkça yazasın gelior. Özgün senin sıkıntın ne bilio musun? Aslında bunu dile getirerek kendi pozisyonunu da sorgulatmak istemiosun ama senin asıl derdin RSA kardeşim. Seni geren ben değilim onlar. Senin yaptığın araçları çatır çatır ayırıyorlar bu seni acaip sıkıntıya sokuyor. Yeri burası değil ama en sonunda soylettin. Çok da ii anladın ki yakıt oranları ile oynayarak, bu tarz hareketlerle de bu adamlarla ugraşman mumkun değil. Adamlar senden harbiden iyi. Onlara soyleyemediğin tüm şeyleri, onları geçme namına burada göstermek istediğin tum her şeyi benim arabam uzerinden yapıyor, sorunun sanki benleymiş gibi gösterip aslında RSA ya bindiriyosun.

Sonuç olarak dediğim gibi 15 gun sonra İstanbuldayım. Oktay ustanın orda beni bulabilirsin. Aracımı ayarlayacaklar. Ben günlük araç değil roll lük arac istyorum dedim. Ona göre ayar yapacaklar aynı specde. Nos basmadan gecebilecek misin benim aracımı görecez. Konuyu s3 e getirmişsin, benim arabam fastest mastest değil açık soyluyorum. 1.4 tsi den fastest mastest olamaz, çocuk muyum ben. Ama senin şu roccoyu da görelim artık. Çıkart basalım. Ben boşa ugraşmışım ya, seninkini de görelim.
    İstanbulda ne kadar 1.4 polo gti , 1.4 cupra varsa onlarla da deneyeceğim gelince , herkes de görecek ayarın nasıl yapıldığını inşallah...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nasıl mühendis olmuş la bu
    basmıyor beynin yazayım
    BENİM RSA ile Değil DERDİM SENİNLE DERDİM

ben tanımam oktay ustayı ararsın PENguen gelmeyen adam değil
    Scirocco Burda hazır Ne zaman istersen ! 1-2 gün önceden söle yeter

senin yazılarındaki hep bahane aramana uyuz oluyorum epc ppc sik sok UYUz oluyorum kardeş sana

Jetta olayınada açıklık getirelim buyur sölermisin açıkla dinleyelim arızadan öncemiydi sonramı ?

anlaadığın sey itekrar söylüyorum benim sidik yarıştırmak için bahanem yok ben seni sewmiyorum nedenini telefonda söyledim ogünde aradım 100 kere açmadın peki sewiyeme düşme buyur indir götümü gelince çok kalkıkmış ya

10 tane tsi motorunu koy gel kardeş yada o ipne yunanlli gibi yap Tasaklarını öpelim boş konuşma sen büyük turbonla bile geçemedin poloyu sus otur yerine antalyada araba hadi git bu dakikadan sonra alaya vurucam umrumda olmaz BEKLİYORUM

standalona ayarlamayı *herkes yapıyor ya ayar nasıl yapılıyor gel anlatayım sana ben med 17 felan bilmiyoruz biz

illla sidik yarıştırmaksa sana karşı kabaran seyler var gibi bak bak
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bundansonra ne yazarsa bunu yazıcam sewgili penguene

10 tane tsi motorunu koy gel kardeş yada o ipne yunanlli gibi yap Tasaklarını öpelim boş konuşma sen büyük turbonla bile geçemedin poloyu sus otur yerine antalyada araba hadi git bu dakikadan sonra alaya vurucam umrumda olmaz BEKLİYORUM
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Scirocco Burda hazır Ne zaman istersen ! 1-2 gün önceden söle yeter
    10-15 gün sonra Cuma arıyorum , Pazar yapıyoruz ok mi ?
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 inde tatildeyim 8-16 orası hariç ne zaman istersen

10 tane tsi motorunu koy gel kardeş yada o ipne yunanlli gibi yap Tasaklarını öpelim boş konuşma sen büyük turbonla bile geçemedin poloyu sus otur yerine antalyada araba hadi git
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8 inde tatildeyim 8-16 orası hariç ne zaman istersen

10 tane tsi motorunu koy gel kardeş yada o ipne yunanlli gibi yap Tasaklarını öpelim boş konuşma sen büyük turbonla bile geçemedin poloyu sus otur yerine antalyada araba hadi git
    Ok anlaştık 8 inden önce olacak inşallah , sonra Antalya yolu kısmetse.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ok anlaştık 8 inden önce olacak inşallah , sonra Antalya yolu kısmetse.
    hakan açık sölimmii siikimde bile deilsin
    www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)