User Tag List

Sayfa 24/25 İlkİlk ... 1422232425 SonSon
463 sonuçtan 438 ile 456 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKS99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Heee yani Hakan şunu demek istiyor anlaşılan özgün bu işten anlamıyor rsa. Cekemiyor filan
    Bu ne yaaa adam daha arabasını ayarlatacak şimdiden vakit zaman söylüyor
    Bırakın bu saçmalığı özgün sağdan soldan yazılım alarak araç yapmıyor emek bilği döküyor ve taktire şayen işler yapıyor millet neden cekemiyor yapıyor adam iyi yapıyor ondan ...burda Serdar'ın Polo nasıl gitti ise diğerleride gider özgün Serdar'ın aracı ne varsa açmıyorya adam süremiyorsa veya aracında eksiklik varsa burda özgünün sucu ne şu tartışılmaz özgün bu işi biliyor ve yürütüyor . Ve yürütecekte siz ne yaparsanız yapın DBS Polo yu geçmezsiniz. 10 araba hızlanın Serdar yine geçer sizi....ve gittiğinizde göreceksiniz ....

Hadi bakalım zamanı yazın bende gelicem izlemeye
    Geçilmez araba diye birşey yoktur, her zaman daha iyileri yapılabilir, konu içindeki bir postumda da belirtmiştim. Sonuçta bunu insan yaptı ve bir insan her zaman daha iyilerini de yapabilir. DBS'i bir 1.4 TSI geçerse nolcak?
    Ayrıca işin yazılım detayına inilmeden geçilmez geçer vs. demek ne kadar mantıklı. Golfün nasıl bir timing,basınç,afr değerleriyle yürüdüğünü biliyor musun ki bu yorumu yapabiliyorsun. Örneğin ben şunu biliyorum RUR golfte en yüksek güçten daha çok stabiliiteye önem verildi, 20 kere de bassa aynı gidiyor. İstenirse en yüksek güce de çekilir ve öyle denenir. Geçilmez geçilir diye birşey yok, sonuçta tanrı yaratmadı DBS'i. İnsan emeği ürünü. Daha iyileri illa ki çıkacaktır. Ve çıktığında sen tükürdüğünü yalamış olursun, bu nedenle böyle iddialı sözler söylemeye gerek yok.

Konu da zaten atarlı ergenlerin, liselilerin tartışmasına benzemiş.

Pardon panpa kuzenim yazmış olmasın da sonra..
    [VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
    CNK62

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mrtsnr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçilmez araba diye birşey yoktur, her zaman daha iyileri yapılabilir, konu içindeki bir postumda da belirtmiştim. Sonuçta bunu insan yaptı ve bir insan her zaman daha iyilerini de yapabilir. DBS'i bir 1.4 TSI geçerse nolcak?
    Ayrıca işin yazılım detayına inilmeden geçilmez geçer vs. demek ne kadar mantıklı. Golfün nasıl bir timing,basınç,afr değerleriyle yürüdüğünü biliyor musun ki bu yorumu yapabiliyorsun. Örneğin ben şunu biliyorum RUR golfte en yüksek güçten daha çok stabiliiteye önem verildi, 20 kere de bassa aynı gidiyor. İstenirse en yüksek güce de çekilir ve öyle denenir. Geçilmez geçilir diye birşey yok, sonuçta tanrı yaratmadı DBS'i. İnsan emeği ürünü. Daha iyileri illa ki çıkacaktır. Ve çıktığında sen tükürdüğünü yalamış olursun, bu nedenle böyle iddialı sözler söylemeye gerek yok.

Konu da zaten atarlı ergenlerin, liselilerin tartışmasına benzemiş.

Pardon panpa kuzenim yazmış olmasın da sonra..

Bakın ben golf için konuşuyorum tekrar deneme olsun yazarsınız geçtik diye ama Serdar gercekten arabasını iyi tanıyan ve gazlamasını çok iyi bilen bir insan doğrudur siz 20 kez gazlarsınız ama adam sizi 2 kez gectimi yarış bitmiş oluyor .. Bunu unutmayın yazılım firmalarını kötülemiyorum özgün artık dünya çapında bir yazılımcı ve işini gercekten güzel yapıyor bunuda kötülemek yanlış çünkü biz yazılımımızı bu firmaya yaptırıyoruz .kötü bir yazılımcımı kötümü yapıyor madem bu kadar kötü yazılımcı neden halen tercih ediliyor kötülemek hoş değil ...Hakan'da arabası bitmeden konuşması hoş değil inatla yazması gerekmez aracım bitsin tekrar denemek istiyorum sizinle demesi yeterli atar giderli gibi ne kadar Polo rocco golf varsa diye yazmasına gerek yok özgüne yazmasına gerek yok özgün degilya araç sahibi konu acsın şu tarihlerde şurda olucam dememek istiyorum şu araçlarla zaten deneyecek arkadaşlar hazır olacaktır

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı erh Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    görecek herkes gördü zaten daha fazla uzatmaya gerek varmı..
    Yoo kuzenim yeni gördü ondada polo var mesela konu uzatma degil en başta polo nedir tarzinda idi durum mesela bende hybrid var su bu var kafalar rahat takiliniyordu gel gelelim ecufast araclarina ayri tutum var ispat pesinde idi bazi cevreler ne oldu ne degisti Antalya da deneme olacak eksik gedik olmasin Ecufast farki yine olacak Elin oglu geldi memleket e geçti gitti stock turbo ve stock cooler li aracla demek ki fastest tsi in Turkey yazmakla olmuyor millet demeli insanlar demeli ha elbet sizin araç harcama yapilmis emek öyle yada boyle var Ama ne konu küçümseme vardi su vardi bu vardi serdar gitti gecti geldi Antalya ya Ben guncellerim arkadas hoşuma gidiyor arkadasimin başarısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yoo kuzenim yeni gördü ondada polo var mesela konu uzatma degil en başta polo nedir tarzinda idi durum mesela bende hybrid var su bu var kafalar rahat takiliniyordu gel gelelim ecufast araclarina ayri tutum var ispat pesinde idi bazi cevreler ne oldu ne degisti Antalya da deneme olacak eksik gedik olmasin Ecufast farki yine olacak Elin oglu geldi memleket e geçti gitti stock turbo ve stock cooler li aracla demek ki fastest tsi in Turkey yazmakla olmuyor millet demeli insanlar demeli ha elbet sizin araç harcama yapilmis emek öyle yada boyle var Ama ne konu küçümseme vardi su vardi bu vardi serdar gitti gecti geldi Antalya ya Ben guncellerim arkadas hoşuma gidiyor arkadasimin başarısı
    Emir bence araç sahipleri kendi aralarında halletmeleri daha doğru. Diğer türlü konu uzar gider kırıcı kelimeler konusulmaya yanlıs anlasılmalar olmaya baslar. Bence konuyu uzatmaya gerek yok. Deneme olucaksa kendi aralarında konusur denerler. Güncel çekmen hos olmamıs.
    ☻/
    /▌
    / \

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı krscan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emir bence araç sahipleri kendi aralarında halletmeleri daha doğru. Diğer türlü konu uzar gider kırıcı kelimeler konusulmaya yanlıs anlasılmalar olmaya baslar. Bence konuyu uzatmaya gerek yok. Deneme olucaksa kendi aralarında konusur denerler. Güncel çekmen hos olmamıs.
    İsmail im bir kac bilmediğin konu var konuşuruz

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok iyi anlıyorum da seni işte zaten onlarca sayfa oldu yeterli değilmiydi diyorum.. yoksa herkes videolarına güncel cekerse çarşı karışır

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aile ici siddet uygulicam sana abi ... ( stock ayar ve bagajin dolu gel )
    Dr.Ecu

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabaya serviste dsg+motor yazılım güncellemesi yapmışlar hiç haberim olmadan.600 km sonra ışık yaktı.Önce yazılım yapılmasına vesile olan yeri aradım(yazılımı yapan firmanın çözüm ortağıymış) durumu anlattım biz custom yazılım yapıyoruz log tutmuyoruz(ne demekse) 1200 TL dedi sonra yazılımı asıl yapanı aradım 350 TL dedi.Niye para istiyorsunuz ki zaten yapılan bir iş,ek bir maliyeti yok neyin parası bu öyle işte falan filan.Sonra Tolga ile irtibat kurdum(tholl-ga), ben yapılan işe bakarım adamda bir yazılım bir dv var benim stage 2 arabamdan(Supersprint komple egsoz,dp,dv,sprintbooster,kn filtre,yazılım vs) çok daha iyi gidiyor.yapılan işe bakarım ben,isteyen istediği kadar dedikodu yapsın İŞ KİŞİNİN AYNASIDIR!!

İlk müsait günümde ecu faste gidip yazılımımı yaptıracağım

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bişiy Söyleyebilirmiyim???
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    www.drecu.com

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yalnızım amk.gif
    ne zaman gelelim
    Loading...

MeRtCaN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    81 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Penguen Oldu Pokemon

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aile ici siddet uygulicam sana abi ... ( stock ayar ve bagajin dolu gel )
    yuuh adaletini s...
    IN BOOST WE TRUST

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG]n.jpg[/IMG]

kanku ben sana bi arkadaş vermiştim epey oluyo ama ,,

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ii giido ii giidio valla begendim ben k04 sanıodum ama ona yanıorum uheuhee
    teşekkür ederim saolasın özgün
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Akhisar da görüşürüz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya özür dilerim hepinizden biraz tehtidler Maruz kaldım üstüme çokgeldiler HAUAHUAUHAUHAUHHUAA

www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kanku ben sana bi arkadaş vermiştim epey oluyo ama :d,,

http://www.youtube.com/watch?v=_-y-a...ature=youtu.be
    senin İÇİn bebegĞİmmm :d
    www.drecu.com

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.2 tsi a kibrit turbo taktim ekufestin arabalarini tek tek delecem son sozum budur polemiklere gelemiyecem.hepimiz yalniziz hepimiz pengueniz.
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)