Alper sen bu işi harbi bilmiyor musun yoksa bilmemezlikten mi geliyorsun.
Daha bunun için konuşmak çok erken.
Özgünle durumu GTI lar için konuşursam , Bugüne kadar 4 tane yaptığı araba ile denedim 3 ünde geçtim birinde geçildim.(İstanbul da iki tane polo gti , ankarada bir tane beyaz cupra (videoları var youtube dan izleyebilirsiniz benim hesaptan) , bir de dbs polo)
Yani Durum 4-1.
Dbs ile durum 1-0 oldu (Diğer arkadaşları umursamadığını DBS sin sahibi de biliyor zaten.)
Sonuç olarak ben 280hp lik roccolarla yada golfle denemedim onla da denemek istiyorum. Hafif bir araçla denedim , bakın hafif bir araç diyorum nasıl ne yapıldığı verileri elimde mevcut paylaşacam inşallah sözler verilirse.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Öncelikle her iki araca da basarilar.
arac uzeindeki Hybrid turbo olayi hk.da bilgi sahibi olmayanlar turboyu gozunde buyutmesinler. Madem gozlerinde buyuteceklerse bu arabalardan biri golf digeri polo... Bahane uretilecek bir durum yok dbs gecmistir. kendi adima tebrik ederim. Yalniz bazi insanlar seviyeyi yerlerde surundurmeyi basarmis. Onlara buradan cevap verilmeyecektir. İstediginiz gibi yazin icinizi dokun. Rahatlayin...
Alican bey golf r ile ilgili konuda da sikintiniz neyse ben ankaradayim. Buyurun yuz yuze konusalim. Araclarin sahiplerine gaz mi veriyoruz kendi gozlerinizle gorun isterim. Boyle camur at izi kalsin tarzinda ifadeleri size acikcasi yakistiramadim ki daha once de bir kac kez telefon ile gorustugumuzu hatirlatmak isterim.
Bu konu uzerinden ben baska bir cevap yazmayi dusunmuyorum. Dbs ve Serdar'a terkrar tebrikler.
Öncelikle herkese hayırlı bayramlar...deneyen bütün araçlara maşallah...konu başlığında dbs'yi gördükten sonra buyrun cenaze namazına dedim ve polemikleri tahmin ettimantalya aracı olması insanı tabii ki de gururlandırıyor,başarılarının devamını diliyorum serdar
Ps: özgünün dyno da 234hp çıkan cooperımı stock'a çevirme sebebimdir dbs polo& ddl czt![]()
Sen nasıl bir adamsın arkadaş yaa 10 kez aradın biz enkada iken bir garaj sahibi var o kişî ile görüştün opel garaj gibi hatırlıyorum tlf siz konuşurken gerek yok denemeye diye söyledik ve sen bunu duydun israrla gîtmesinler denicem dedin
Neyi denicen dou altın da 400hp araba ile 250 hp arabaya mı kaldırıyorsun neyin peşindesin eğer istiyorsan antalya da sana göre arabamızda var turbo s2000 var stock 240hp buda turbolu ya 450 hp
Gel adamım senin kalemin bu
Evet yukarı çıkarken aracını fark ettik el salladığını fark etmedik farketmîş olsak dururduk
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
Abi yüklenmeyin adamlara nesilleri tükeniyo inş biz penguen sevenler derneği olarak korumaya calıscaz![]()
Diğer arabaları özgün önemsemiyor diye serdar biliyor yazmışsın dün akşam hep beraber şu şu arabaları geçtik diye bir konu geçmedi ve konuşulmadı kelimelerine dikkat et serdar şuan siteye girip yazamıyor farklı bir yerde olduğu için mutlaka cvp verecek en kısa zaman da hepinize
http://www.youtube.com/watch?v=rFt88Yr9v10
Belki tavırların beni en ağır küfürlere tahrik eder ama benim o iplemez gülüşüm senin gelmişini geçmişini tatmin eder
rur golf un sahibi serdar ın sizi hakkıyla geçtiğini kabul ediyormusunuz ?
"Wagen"thusiast
Maşşalah konu nerelere gelmiş way arkadaş
Burda herşey yazılacak kırıcı olmaya gerek yok ben hep derim yazılımcı yazılım yapar arabayı araç sahibi aldığı parçalarda tecrübeleriyle yürütür...
Size merakımdan güzelce bir soru sormuştum. Ne oldu? İşitmediğim laf kalmadı. Doğrumu? Sonrasında siz veya başkaları konuda hoşunuza gitmeyen postları sildiniz konu kapandı. Ben her emeğe saygı duymasını bilirim. Karşımda biri ben 1.5 barda 398 bg alıyorum diye yazarsa, benim gibi birçoğu bunu nasıl olduğunu merak eder. Yanılıyormuyum? Yoksa benim ne sıkıntım olsun. Ne kimseyle yarışım olur, ne de bu sektörden ekmek yiyorum. Ama bu kadar iddalı çıkışlar olursa, sorularda olur, merakda olur.
Ali Can Calis
Postalarımı bir daha oku bence tasdik etmek istiyorsan bir daha yazayım senin ve senin gibilerinin yapamadığını yapıyorum hülogyyyylar.
Dbs Polo 3 denemede ; ilk denemeyi dbs sahibi ile beraber kabul etmediğimizi düşünürsek , diğer iki video herşeyiyle bana göre nizamidir ve beni geçmiştir.
1.4 TSI GTX28 Loading...
güzel kardeşim ben ne diyorum sen ne diyosun.opel garage hakan abi ye dedim ki denemeye gelmedilermi onlar evet dedi.
ki ayrıca ben iddalı bi gelme konusu olduğunu bilsem hiç konuşmazdım burda polemik yapmak ıstemıyorum .
bak bide sana sunu soyleyım.e madem 400 hp arabanın geçeceğine inanıon da sen neyine 370 hp arabayla denemeye calısıyosn.ısrarla demedinizmi sizde cupra stage 2 plus gelsin diye? sen neyi görecen o zaman.????? o yüzden smdı geçtin klavyenın karşısına konusuyosun gereksiz konuşma bu guzel kardeşim.beni hiç işin içine katmayın ben el salladım size birşeyler ısmarlayım diye diyorum sen burdan gel antalyaya diyosun yakışmıyo
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)