User Tag List

Sayfa 9/25 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
463 sonuçtan 153 ile 171 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

ferroo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    guzel denemeler ikisinede ayri ayri masallah...

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Adam geçmiş ben de kabul ediyorum.Görüyorum ki çok sevenim var burda.
    Sadece şöyle düşün ;

Stock 100-200 süresi 1.4 TSI 160 26 sn olan bir araba 100-200 verisni 16 sn çıkartıyor.
    Stock 100-200 süresi 1.4 TSI 180 21 sn olan bir araba 100-200 verisini 16.4 sn çıkartıyor 200 e kadar aynı gittiğimize yada farketmez yine poemik olmasın 2 boy da geçiyor olsa en iyi ihtimalle 16 çıkartsın

26 sn den 16.4 sn ye kadar gelebildim Ankara şartlarında pompa benzini ile.
    21 sn den 16 saniye inen bir GTI var (araç sahibinin emeklerine bir sözüm yok sadece maşallah olur.)
    Şöylede düşünebiliriz o zaman; Yanlış arabayla yanlış arabaları yarıştırıyorsun. Adam 2 mıncıklamış veya mıncıklamamış geçip gidiyor, sen servetini koymuşsun , emeğini koymuşsun gene geçiliyorsun... Komik bir yorum olmuş. Biraz daha sıksan neler çıkar acaba

sadikbeyazit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maşallah 2 aracada Dbs hiç şaşırtmadı beni Serdar helal olsun kardeşim...
    EcuTech Remapping

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ek Civic 1.4 is 100-200 40 sn
    Ek Civic k20 100-200 9 sn
    Meselaaaa
    "Wagen"thusiast

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok zorlama yorumlar yapilmis bence hiç gerek yok

Farkli araclar farkli setuplar polo gecmis basit ve net..

Golf hizlanma farki daha fazla denmis ama ayni setup poloya uygulansa ne olur onuda dusunmek lagzim ..

Yada hic dusunmemek lagzim polo gecmis tebrikler nokta

Iki aracida yapan arkadaslarinda kesesine bereket.gerisi fasa fiso..

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yani anlatmak istediğimi kimse anlamak istemiyor herhalde.
    Diyorum ki 200 lere kadar denk giden iki araç var ve birisi yani benim arabam en iyi dün 100-200 den 16.4 çıkarttı düz yolda yakıtsız.
    Özetle 1.4 160 stock golf 100-200 de 26 sn olan bir araba 16.4 çıkartıyor diğeri
    1.4 180 gti stock 100-200 de 21 sn ankarada en iyi 16.4 desek düne göre ;
    Birisi 10 sn hızlanmış birisi 5 sn demek istediğim bu dbn ler elimde mevcut.

niye denedinizki o zaman yada neden o kadar polemik oldu önceki konularda biri 26sden inmiş diğeri bilmem kaçtan amaç o değilki sizin şu denemenizdeki amaç hangi otomobil daha hızlı para olduktan sonra 26sden 6 sye inersiniz 16sdende 6 s ye inersiniz atla deve değil öyle bir yazıyorsunuzki sanki iki otomobilde birbirinden çok alakasız hiç benzerliği olmayan otomobiller
    körler sağırlar

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    niye denedinizki o zaman yada neden o kadar polemik oldu önceki konularda biri 26sden inmiş diğeri bilmem kaçtan amaç o değilki sizin şu denemenizdeki amaç hangi otomobil daha hızlı para olduktan sonra 26sden 6 sye inersiniz 16sdende 6 s ye inersiniz atla deve değil öyle bir yazıyorsunuzki sanki iki otomobilde birbirinden çok alakasız hiç benzerliği olmayan otomobiller
    İşte bilmediğiniz bir nokta 1.4 TSI DSG 7 de inemezsiniz olay bundan ibaret ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

1.4 TSI 160 DSG 7 yi oyle parayla 6 sn ye düşüremezsiniz , parayla olsaydı ben düşürürdüm merak etmeyin çok şükür ona gücüm var.

Ne kadar uğraştınız bilmiyorum TSI ile ama o iş oyle olmuyor , 1.4 TSI bir motor ve DSG7 den bahsediyoruz.Dyno üzerinde tek viteste 280hp almakla olmuyor bu işler malesef.

Teknik bilgiler vermeye devam edeyim , merak edenler vardır mutlaka ...

1.4 TSI grubunda bahsedersek ,
    Veriler 20 derece hava sıcaklığı üzerinde ve yaklaşık 900 metre rakıma ve -1,75 eğime göre hesaplanmıştır.

100-200 de koşan arabamın süre hesabı.
    Not : 1 boy 5 metre olduğunu varsayarsak

16 sn de : 719,6 metrede 100-200 tamamladı.

20 sn de : 660 metrede 16 sn lik koşanın mesafesine geliyor , 16 sn lik süreden 59,6 metre yavaş = 11,92 boy daha yavaşdır.

26 sn de : 599 metrede 16 sn lik koşanın mesafesine geliyor , 16 sn lik süreden 120 metre yavaş = 24 boy daha yavaşdır.

Bunun bir de 60-100 ve 200-240 arası ölçümleri de mevcuttur , Burdaki hızlanmalarda etkili tabiki deneme ortamlarında.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    madem gücünüz var 6 ileri şanzıman alabilirdiniz yada ne bileyim manuel alırdınız bu kadar bunu taktıysanız bunlarda yapılır bunu demek istiyorum 26sden şu kadar düştü demek bu noktada mantıksız o kadar kafaya taktıysanız bu arabayı hızlandırmayı manuel şanzımanını getiririm büyük turbo koyup forged motor yapıp emme manifoldunu custom yaparım ems bağlarım yine hızlandırırım para çokomel
    körler sağırlar

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben birseyi anlamadim 0 egimdemi 16 yapiyorsunuz yoksa kabul edilen toleranslardami onu pek anlayamadim
    Team PAŞAOĞLU

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan ne döl israfi insanlar varr scirocco forumda adam ana avrat sovmus it.bu tarz insanlar yuzunden babasi yasindaki insanlar birbirine girecekler
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    madem gücünüz var 6 ileri şanzıman alabilirdiniz yada ne bileyim manuel alırdınız bu kadar bunu taktıysanız bunlarda yapılır bunu demek istiyorum 26sden şu kadar düştü demek bu noktada mantıksız o kadar kafaya taktıysanız bu arabayı hızlandırmayı manuel şanzımanını getiririm büyük turbo koyup forged motor yapıp emme manifoldunu custom yaparım ems bağlarım yine hızlandırırım para çokomel
    İşte hala anlamadığınız nokta burda yatıyor zoru başarmak diye birşey vardır.

Kaldıki bu motora standalone ecu takamazsınız. 250 hp ler üzerinde bu arabada nerler yaşandığını bilmiyorsunuz bence hala. İsterseniz pompa takın , isterseniz enjektor , isterseniz forged piston , isterseniz manuel , isterseniz okada bobin , istersen NGK iridyum bilmem kaç , isterseniz gaplarini oynayın, isterseniz kafam kadar turbo takın , isterseniz bilmem ne , tanımadığınız bir motor hakkında bırakın da millet bilgilensin madem konu buraya geldi.

Benim harcadığımı merak ediyorasız servet demişsiniz bir yerde , toplamda aracımda DP+DV+Cooler+Filtre+Hybrid Turbo+Yazılım paraları + EMEK vardır. Evet EMEK bir servet benim için ve ben servet harcadım ve harcamaya devam edeceğim.

Bu araba kısa şanzumanlı bir GTI değil , 7000 çeviren bir araba değil , hafif bir araba değil , neden GTI gibi hafif bir araba alıp yapmadın da diyebilirsiniz , dediğim gibi amaç zoru başarmak. Bu yazdıklarım bu deneme ile ilgili hiçbir sonucu değiştirmez ve bahane değildir , bu deneme için sonuç bellidir ve gerekeni araç sahibini de konuya da yazdım zaten , onun için yazmıyorum.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben birseyi anlamadim 0 egimdemi 16 yapiyorsunuz yoksa kabul edilen toleranslardami onu pek anlayamadim
    Yazdığım yazıda mevcut -1,75 eğimde.
    1.4 TSI GTX28 Loading...

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu nedir yaa neler yazılıyor bu golf bu kadar yavaştı madem neden denediniz arkadaşlar gelmeyin sizin pololar hızlı niye demediniz bu kadar masraf ettik biz gidene kadar çok ciddi giden golf tu ben geçince degerler dökülmeye başladı ...ben arabam şişiyormuş 3 denemede canımı sıkmayın canımı sıkıcak şeklinde yazarım benim araba şişer ama geçerim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçildi bitti ben gecen taraf biziz gırgırda yapmak bizim hakkımız sizde geçseniz sizde yapardınız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İşte hala anlamadığınız nokta burda yatıyor zoru başarmak diye birşey vardır.

Kaldıki bu motora standalone ecu takmazsınız. 250 hp ler üzerinde bu arabada nerler yaşandığını bilmiyorsunuz bence hala. İsterseniz pompa takın , isterseniz enjektor , isterseniz forged piston , isterseniz manuel , isterseniz okada bobin , istersen NGK iridyum bilmem kaç , isterseniz gaplarini oynayın, isterseniz kafam kadar turbo takın , isterseniz bilmem ne , tanımadığınız bir motor hakkında bırakın da millet bilgilensin madem konu buraya geldi.

Benim harcadığımı merak ediyorasız servet demişsiniz bir yerde , toplamda aracımda DP+DV+Cooler+Filtre+Hybrid Turbo+Yazılım paraları + EMEK vardır. Evet EMEK bir servet benim için ve ben servet harcadım ve harcamaya devam edeceğim.

Bu araba kısa şanzumanlı bir GTI değil , 7000 çeviren bir araba değil , hafif bir araba değil , neden GTI gibi hafif bir araba alıp yapmadın da diyebilirsiniz , dediğim gibi amaç zoru başarmak. Bu yazdıklarım bu deneme ile ilgili hiçbir sonucu değiştirmez ve bahane değildir , bu deneme için sonuç bellidir ve gerekeni araç sahibini de konuya da yazdım zaten , onun için yazmıyorum.

bu motora neden ems takılmaz? ne özelliği var diğer motorlardan? direk enjeksiyon olduğu içinmi? ne farkı var madem bilmiyorum bi anlatın?
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tüm güzel dilekler için çok teşekkür ederim emegi geçen özgün Alper Ecufast ekibinede çok teşekkür ederim ...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    HAKAN bak koçumyazmim dedim sciroccco forumda biri ana avrat girmiş onunda belaısını *****em sabret geliorum ankaraya senide bizzzat bugün 1000 kere aradım açmadın geçtimi DBS geçti ne sikime yazıosun banane lan git gti al yok golf almış onu yürütmüş bunu sikiştirmiş banane senden ! almayaydın

ne sikim alırsan al ben golf le polo sikiorum demesini biliosun öle sikini hersey kaldırırsan kırarlar adamın sikini banane nekadar iyileştirdiysen GEL LAN al dynoya cıkar göreyim sen dha 230 beyegirlik poloyu geçemiyorsun da ne hadddine lan konuşmak senin burdaa onu bunu yaptım deil koy koçum dbn nini görelim dbn nini koy görelim hadi bakalım bizde yorrumlayalım senin hayat hikayeni duymak zorunda değiliz turbosuz geçti turbo olsa ewladın olacaktı senin çok güçlüydün 160 den sonra ucuyordun ucaydın yaklaşaydın da tebrik edeydik öle herseyi sen bilme daha sana ÖZellikle sana ne süprizlerim var bilemezzzssin sen mehzzent in s2000 ininle basmak istiyordun ya aman öle i hata yapma direkleri felan saymak zorunda kalırsın

yazın kimin gücüne giderse borusuna gitsin zamanında yazıyordun öle siktim polonu onu bunu sabret bak sana değşik süprizlerim var çok değişık hemde bekle sen

koy DBN lerini görelim yazmakla olmaz bizde hesaplayalım orjinalilni görelim G lerini hesaplayalım hadi koy yorumlamak bize düşşşün dbn lerini yollla koyalım TSi yapmış hızlıymış gururumuz dielim hayal aleminde konuşma
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Tholl-ga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    92 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tüm güzel dilekler için çok teşekkür ederim emegi geçen özgün Alper Ecufast ekibinede çok teşekkür ederim ...
    Madem araba şişiyo nie deniyorsun kardesim bahane bulma lutfen
    "Wagen"thusiast

stlegal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı e'to Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Çok zorlama yorumlar yapilmis bence hiç gerek yok

Farkli araclar farkli setuplar polo gecmis basit ve net..

Golf hizlanma farki daha fazla denmis ama ayni setup poloya uygulansa ne olur onuda dusunmek lagzim ..

Yada hic dusunmemek lagzim polo gecmis tebrikler nokta

Iki aracida yapan arkadaslarinda kesesine bereket.gerisi fasa fiso..
    eto bitmiş...
    Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)