tsi lar akhisarda buluşsa ne kadar güzel olur hem katılıma da fayda sağlanmış olur![]()
tsi lar akhisarda buluşsa ne kadar güzel olur hem katılıma da fayda sağlanmış olur![]()
Crm performance
hakan usta normalde yazmıcaktım konuya ama bikaç bişiy sorcam
usta sen bu kadar hesap kitap biliyosun peki sonuç olarak sen bu poloları geçemicegini anladınmı yoksa paraservet harcamaya devammı? poloları golfle geçemezsin,kaldıki adamlarda kibrit turbo cooler zart zurtta yok ,bence aracınızı satın polo alın belki ozaman geçersiniz boşa sokağaparaları döküp çar çur etmeyin)
Kötü söz sahibine aittir beni bağlamaz.
Yavaş gel yavaş biraz sakin ol heyecan yapma , telefonda konuşmak zorunda değilim senle.
Süprizleri severim ben her zaman beklerim.
Dbn hakkında yanılıyor muyum sence ? Bu deneyemeye göre konuşursam ; Ben kötü gidiyorsam benle deneyen de kötü gidiyordur , ben iyi gidiyorsam benle deneyen de iyi gidiyordur doğru mu ? Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Hangisi doğru sence ? Benle deneyen mi yavaş ? Benle deneyen mi hızlı ?
1.4 TSI GTX28 Loading...
yaw bırakın 100 200 300
dbs polo saplamışmı saplamış konu bitmiştir, arabası iyi olan her zamn kazanır![]()
eski bahaneler daha güzeldi. Filtre çıktı, cam acık kaldı, zenonlar güç kaybettirdi falan... Şimdi bilimsel verilerle birşeyler demeye çalışıyorlar bir saat okuyoruz sonuç gene aynı. Fosfora yazık
Ya kotu sozunde amina koyimsoyleyeninde koyayim gel koy lan koyabiliyorsan banamj sordun golf alirken yok 26 saniyeden 5 e indirdkmde oyda buyda sen kendi telefonunu ac kocum gel cikar burda dynoya gorek gotunu insanlara *** atmicaksin sikko sikko konusmucaksin yok ben zoru basardimda sik sok banane
bak emegine laf edenin amina koyim, hadi koy dbnlerini koy kocum dbn leri yok aradakii acmak zorundamiymis lan ozaman bana konusma salak salak hepsini delil yapacaksın ya ben seni yakalamicammi erkan abinin orda burda yakalicam merak etme saklamiyorim emegine laf edenin amina koyim ama seni geçtim i dbs okey kabjl edicekskn susucakzkn yok benjmkini hizlandirdim yok ucurdum bananeeeeeeeeeeee sabret koy dbnini tebrik edelkm yok
Ama.emegime *** atanin onune arkasina sayarim.soyliyim
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Sinamaya giriom sona dewam ederiz)))
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Yavaş yavaş yavaş , hülogyyygcuları sustur ben de susayım o zaman.
Adam gibi tebrik ettim mi ettim , notere mi gidelim.
Emeğe saygı duymayanın esas ben taaaaaa a.k. Seninki emek de bizim ki ne ?
Ama sahşıma küfür ederken dikkat et sadece o kadar söyleyim sana başka da birşey demiyorum , her zaman erkan abinin orda olurum ben.
Dbnleri göndereceğim sana bu da son sözüm olsun.
Selametle ...
1.4 TSI GTX28 Loading...
Emek olabilir ama herkes birşeyler yapiyor harciyor standalone takılmaz demişsin takılıyor =) polo gti yada tsi motorlu aracım yok bunu biliyorum demekki araştırman zayif ama para konusu var tabii takarken =)
herkes emek harciyor kafası calışan adamın ve parası varsa arabasi yürür başka bir gercek yok bu arada egonuzu tatmin etmeniz şart şehir yazina baktıkca gülüyorum Fastest tsi in Antalya![]()
deneyen araçlara maşallah.serdarım seni ayrıca tebrik ediyorum.
iki aracada maşşallah burdan başka foruma pek takılmadığım için keşke giderler burda olsaydıda burdan izleseydik diyorum
iki aracada maşşallah çok geçerim diyip sonuçta buysa yapacak bişey yok adam yazarda çizerde.tebrik ederim dbs poloyu.
çalışkan07 biraz daha sakin beaneler neler düşünüyon sen öyle valla şok oldum
![]()
remaps.tr & Turbo Zone Garage
Özel davet almışım gelmemek ayıp olurdu. Antalya'dayım canım, tatildeyim. Hayırdır beni niye istedin? Olaylardan şuan haberim oluyor ve benimle nasıl ilişkilendirdiğini çözemedim.
Sus polo gti , videoda geçilen golfe geçildikten 1 hafta sonra facete "the fastest tsithe king" yazmıştı. Şahıslarla dalga geçerken sizin tanıdıklarınızın yaptıklarını kaçırmayın derim. İdrak meselesine gelirsek, yorumu siz yapabilirsiniz
Açıkca söyleyeyim, polo tahmin ettiğimden daha iyi yürüyomuş. Güzel yapılmış bir araç. Tebrik ederim.
Sercan'cım sırf davet ettiğin için yazdım, ve cidden anlamadım benimle alıp veremediğini.
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)