User Tag List

Sayfa 10/25 İlkİlk ... 8910111220 ... SonSon
463 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tsi lar akhisarda buluşsa ne kadar güzel olur hem katılıma da fayda sağlanmış olur
    Crm performance

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hakan usta normalde yazmıcaktım konuya ama bikaç bişiy sorcam

usta sen bu kadar hesap kitap biliyosun peki sonuç olarak sen bu poloları geçemicegini anladınmı yoksa paraservet harcamaya devammı? poloları golfle geçemezsin,kaldıki adamlarda kibrit turbo cooler zart zurtta yok ,bence aracınızı satın polo alın belki ozaman geçersiniz boşa sokağaparaları döküp çar çur etmeyin )

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    HAKAN bak koçumyazmim dedim sciroccco forumda biri ana avrat girmiş onunda belaısını *****em sabret geliorum ankaraya senide bizzzat bugün 1000 kere aradım açmadın geçtimi DBS geçti ne sikime yazıosun banane lan git gti al yok golf almış onu yürütmüş bunu sikiştirmiş banane senden ! almayaydın

ne sikim alırsan al ben golf le polo sikiorum demesini biliosun öle sikini hersey kaldırırsan kırarlar adamın sikini banane nekadar iyileştirdiysen GEL LAN al dynoya cıkar göreyim sen dha 230 beyegirlik poloyu geçemiyorsun da ne hadddine lan konuşmak senin burdaa onu bunu yaptım deil koy koçum dbn nini görelim dbn nini koy görelim hadi bakalım bizde yorrumlayalım senin hayat hikayeni duymak zorunda değiliz turbosuz geçti turbo olsa ewladın olacaktı senin çok güçlüydün 160 den sonra ucuyordun ucaydın yaklaşaydın da tebrik edeydik öle herseyi sen bilme daha sana ÖZellikle sana ne süprizlerim var bilemezzzssin sen mehzzent in s2000 ininle basmak istiyordun ya aman öle i hata yapma direkleri felan saymak zorunda kalırsın

yazın kimin gücüne giderse borusuna gitsin zamanında yazıyordun öle siktim polonu onu bunu sabret bak sana değşik süprizlerim var çok değişık hemde bekle sen

koy DBN lerini görelim yazmakla olmaz bizde hesaplayalım orjinalilni görelim G lerini hesaplayalım hadi koy yorumlamak bize düşşşün dbn lerini yollla koyalım TSi yapmış hızlıymış gururumuz dielim hayal aleminde konuşma
    Kötü söz sahibine aittir beni bağlamaz.

Yavaş gel yavaş biraz sakin ol heyecan yapma , telefonda konuşmak zorunda değilim senle.

Süprizleri severim ben her zaman beklerim.

Dbn hakkında yanılıyor muyum sence ? Bu deneyemeye göre konuşursam ; Ben kötü gidiyorsam benle deneyen de kötü gidiyordur , ben iyi gidiyorsam benle deneyen de iyi gidiyordur doğru mu ? Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal. Hangisi doğru sence ? Benle deneyen mi yavaş ? Benle deneyen mi hızlı ?
    1.4 TSI GTX28 Loading...

rebel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı stlegal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eto bitmiş...
    Hassiktr yorum yardii cok ince oldu abii hahahahaha

melih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw bırakın 100 200 300
    dbs polo saplamışmı saplamış konu bitmiştir, arabası iyi olan her zamn kazanır

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Semii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ulan ne döl israfi insanlar varr scirocco forumda adam ana avrat sovmus it.bu tarz insanlar yuzunden babasi yasindaki insanlar birbirine girecekler
    Kanka takılma
    O boşboğaz arkadaşın kısa sürede defteri dürülecek.
    Raat ol yaa

Tugral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eski bahaneler daha güzeldi. Filtre çıktı, cam acık kaldı, zenonlar güç kaybettirdi falan... Şimdi bilimsel verilerle birşeyler demeye çalışıyorlar bir saat okuyoruz sonuç gene aynı. Fosfora yazık

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tugral Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eski bahaneler daha güzeldi. Filtre çıktı, cam acık kaldı, zenonlar güç kaybettirdi falan... Şimdi bilimsel verilerle birşeyler demeye çalışıyorlar bir saat okuyoruz sonuç gene aynı. Fosfora yazık
    iyi güldüm

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kotu sozunde amina koyimsoyleyeninde koyayim gel koy lan koyabiliyorsan banamj sordun golf alirken yok 26 saniyeden 5 e indirdkmde oyda buyda sen kendi telefonunu ac kocum gel cikar burda dynoya gorek gotunu insanlara *** atmicaksin sikko sikko konusmucaksin yok ben zoru basardimda sik sok banane

bak emegine laf edenin amina koyim, hadi koy dbnlerini koy kocum dbn leri yok aradakii acmak zorundamiymis lan ozaman bana konusma salak salak hepsini delil yapacaksın ya ben seni yakalamicammi erkan abinin orda burda yakalicam merak etme saklamiyorim emegine laf edenin amina koyim ama seni geçtim i dbs okey kabjl edicekskn susucakzkn yok benjmkini hizlandirdim yok ucurdum bananeeeeeeeeeeee sabret koy dbnini tebrik edelkm yok

Ama.emegime *** atanin onune arkasina sayarim.soyliyim
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinamaya giriom sona dewam ederiz )))
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya kotu sozunde amina koyimsoyleyeninde koyayim gel koy lan koyabiliyorsan banamj sordun golf alirken yok 26 saniyeden 5 e indirdkmde oyda buyda sen kendi telefonunu ac kocum gel cikar burda dynoya gorek gotunu insanlara *** atmicaksin sikko sikko konusmucaksin yok ben zoru basardimda sik sok banane

bak emegine laf edenin amina koyim, hadi koy dbnlerini koy kocum dbn leri yok aradakii acmak zorundamiymis lan ozaman bana konusma salak salak hepsini delil yapacaksın ya ben seni yakalamicammi erkan abinin orda burda yakalicam merak etme saklamiyorim emegine laf edenin amina koyim ama seni geçtim i dbs okey kabjl edicekskn susucakzkn yok benjmkini hizlandirdim yok ucurdum bananeeeeeeeeeeee sabret koy dbnini tebrik edelkm yok

Ama.emegime *** atanin onune arkasina sayarim.soyliyim
    Yavaş yavaş yavaş , hülogyyygcuları sustur ben de susayım o zaman.
    Adam gibi tebrik ettim mi ettim , notere mi gidelim.
    Emeğe saygı duymayanın esas ben taaaaaa a.k. Seninki emek de bizim ki ne ?
    Ama sahşıma küfür ederken dikkat et sadece o kadar söyleyim sana başka da birşey demiyorum , her zaman erkan abinin orda olurum ben.

Dbnleri göndereceğim sana bu da son sözüm olsun.

Selametle ...
    1.4 TSI GTX28 Loading...

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşte hala anlamadığınız nokta burda yatıyor zoru başarmak diye birşey vardır.

Kaldıki bu motora standalone ecu takamazsınız. 250 hp ler üzerinde bu arabada nerler yaşandığını bilmiyorsunuz bence hala. İsterseniz pompa takın , isterseniz enjektor , isterseniz forged piston , isterseniz manuel , isterseniz okada bobin , istersen NGK iridyum bilmem kaç , isterseniz gaplarini oynayın, isterseniz kafam kadar turbo takın , isterseniz bilmem ne , tanımadığınız bir motor hakkında bırakın da millet bilgilensin madem konu buraya geldi.

Benim harcadığımı merak ediyorasız servet demişsiniz bir yerde , toplamda aracımda DP+DV+Cooler+Filtre+Hybrid Turbo+Yazılım paraları + EMEK vardır. Evet EMEK bir servet benim için ve ben servet harcadım ve harcamaya devam edeceğim.

Bu araba kısa şanzumanlı bir GTI değil , 7000 çeviren bir araba değil , hafif bir araba değil , neden GTI gibi hafif bir araba alıp yapmadın da diyebilirsiniz , dediğim gibi amaç zoru başarmak. Bu yazdıklarım bu deneme ile ilgili hiçbir sonucu değiştirmez ve bahane değildir , bu deneme için sonuç bellidir ve gerekeni araç sahibini de konuya da yazdım zaten , onun için yazmıyorum.
    Emek olabilir ama herkes birşeyler yapiyor harciyor standalone takılmaz demişsin takılıyor =) polo gti yada tsi motorlu aracım yok bunu biliyorum demekki araştırman zayif ama para konusu var tabii takarken =)
    herkes emek harciyor kafası calışan adamın ve parası varsa arabasi yürür başka bir gercek yok bu arada egonuzu tatmin etmeniz şart şehir yazina baktıkca gülüyorum Fastest tsi in Antalya

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yavaş yavaş yavaş , hülogyyygcuları sustur ben de susayım o zaman.
    Adam gibi tebrik ettim mi ettim , notere mi gidelim.
    Emeğe saygı duymayanın esas ben taaaaaa a.k. Seninki emek de bizim ki ne ?
    Ama sahşıma küfür ederken dikkat et sadece o kadar söyleyim sana başka da birşey demiyorum , her zaman erkan abinin orda olurum ben.
    Hic kims saygida kusur etmedi taki scirocco forumdaki velet ortaya cikana kadar onunda defteri duzulcek kismetse zaten.denendi tebrik edildi vs. Deneme olana kadar gecmesi imkansizdi denendi gecti dbs sonra teknik verilere girdik nedense.
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emek olabilir ama herkes birşeyler yapiyor harciyor standalone takılmaz demişsin takılıyor =) polo gti yada tsi motorlu aracım yok bunu biliyorum demekki araştırman zayif ama para konusu var tabii takarken =)
    herkes emek harciyor kafası calışan adamın ve parası varsa arabasi yürür başka bir gercek yok bu arada egonuzu tatmin etmeniz şart şehir yazina baktıkca gülüyorum Fastest tsi in Antalya
    Bana Türkiye de değil dünyada örnek gösterir misin ?
    1.4 TSI GTX28 Loading...

mustafa-u - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sinamaya giriom sona dewam ederiz )))
    akşam akşam güldürdün ya Allahta seni güldürsün be ÖZGÜN ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    deneyen araçlara maşallah.serdarım seni ayrıca tebrik ediyorum.

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ankara'nın havası bu defa DBS'ye yaradı galiba

Maşallah iki aracada, DBS bi degisik yürümüs
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iki aracada maşşallah burdan başka foruma pek takılmadığım için keşke giderler burda olsaydıda burdan izleseydik diyorum

iki aracada maşşallah çok geçerim diyip sonuçta buysa yapacak bişey yok adam yazarda çizerde.tebrik ederim dbs poloyu.

çalışkan07 biraz daha sakin bea neler neler düşünüyon sen öyle valla şok oldum
    remaps.tr & Turbo Zone Garage

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sercan AKCAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu ''mrtsnr'' nerde bana onu getirin
    Özel davet almışım gelmemek ayıp olurdu. Antalya'dayım canım, tatildeyim. Hayırdır beni niye istedin? Olaylardan şuan haberim oluyor ve benimle nasıl ilişkilendirdiğini çözemedim.

Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala fastest yazio adami gecmisler ama yok. Inanamadigi icin hala fastest. Yarin idrak edecek heralde.
    Sus polo gti , videoda geçilen golfe geçildikten 1 hafta sonra facete "the fastest tsi the king" yazmıştı. Şahıslarla dalga geçerken sizin tanıdıklarınızın yaptıklarını kaçırmayın derim. İdrak meselesine gelirsek, yorumu siz yapabilirsiniz

Açıkca söyleyeyim, polo tahmin ettiğimden daha iyi yürüyomuş. Güzel yapılmış bir araç. Tebrik ederim.

Sercan'cım sırf davet ettiğin için yazdım, ve cidden anlamadım benimle alıp veremediğini.
    [VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
    CNK62

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)