User Tag List

Sayfa 21/25 İlkİlk ... 111920212223 ... SonSon
463 sonuçtan 381 ile 399 arası

Konu: Ecufast DBS Polo GTI & RSA Hybrid turbo Rur Golf

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Cupra03 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eğer stage 2 bir ibiza cupra 16 sn koşuyor ise 100-200,10 sn yelerde koşması için 300 hp ler civarı olması gerekir gibi Özgünün dediği gibi yada ciddi yokuş aşşağı
    320 beygir zaten baksana dynosuna
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende denemelik böyle arabalar bulabilsem keşke ahhh ahhhhh
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende denemelik böyle arabalar bulabilsem keşke ahhh ahhhhh
    Cem Serdar ın araba gibimi Hakan'ın araba gibimi senin arabada baya hızlanmış duyduk biraz video görsek olurmu ..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKS99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem Serdar ın araba gibimi Hakan'ın araba gibimi senin arabada baya hızlanmış duyduk biraz video görsek olurmu ..
    Valla bu ara pek binmiyorum arabaya ama bir ara video çeker yüklerim En son Mersinde Hüsnü abi çekmişti yükledi. Bobin ve bujiler bayadır değişmedi onları değişip tatile Ayvalık'a gitmeden önce bir video yüklerim. Kim ne kadar hızlı bilmem ama uzayan kol herzaman bizden olur
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cem herşeyi bırak ilk Polo Gti yürütenlerdensin maşşalah halen ilk günkü gibi ok gibi duruyor aracın gergini sessiz bırakma güzel videolar bekliyoruz senden ...Hakan ile birde sen denermisin ortama 70 kilo kadar Senin aracın ağır . Serdar'ın aracına göre

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HKS99 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cem herşeyi bırak ilk Polo Gti yürütenlerdensin maşşalah halen ilk günkü gibi ok gibi duruyor aracın gergini sessiz bırakma güzel videolar bekliyoruz senden ...Hakan ile birde sen denermisin ortama 70 kilo kadar Senin aracın ağır . Serdar'ın aracına göre
    Ben uçan kuşla bile denerim denemek isterse Ankarada,Kayseride, orta noktada heryerde denerim. Önemli olan dostluk kazansın. Sağol dostum iyi dileklerin için...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lunch control yapılıyormu her arabaya ozgun abı
    doğuştan araba manyağı

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı penguinhakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İyi niyetle yazdıysan kusura bakma , ben farklı düşünüp yazdım , artık konu öyle bir hale geldiki !.
    Hakancım, Gürsel'e bile atarlanmışsın... İstanbul'dan az önce döndüm, yolda 2 saat falan okudum konuyu... şahsi fikrim bu hususta %100 hatalısın...

'fastest TSI of Turkey' çok iddialı olmuş ve de bu bir çok kişiyi rahatsız etmiş, ama sen bunu iddia ederken de bunu biliyor tahmin ediyordun, arabanı nasıl sevdiğini ve de uğraştığını ben de biliyorum ama bu en hızlı olmana yetmez ki? yani sadece hybrid turbo+yazılım ekstradan bir kaç şey... bunu herhangi bir TSI sahibi yapabilir, sonra da ben geçerim sen geçemezsin tartışmaları patlak veriyor...

bir söz vardır, AMA ile devam eden cümlelerde, AMA nın öncesinin bir önemi kalmamıştır... geçildim ama en fazla gelişimi ben sağladım diyorsun... NBA'de her sezon 'en fazla gelişim gösteren oyuncu' seçilir, senin amacın buysa bilemem ama bir de MVP seçilir orada, senin profilinde şu anda MVP yazarken sen gelişim göstermeyi savunuyorsun...

bak beni bilirsin, bizim grup kolay kolay dışardan kişilerle denemez, ben geçme geçilme konularını açtırmam bile, sonuç belli çünkü... deneme, rolling arkadaş arasında yapılır ve arkadaş arasında kalmalı, ama en hızlıyım diyorsan da bunun ispatı pist ya da draglardır...

otomobil işi modifiye işi eğlencedir, ama şurada yazılanları okuyorum, tehditler, küfürler, sataşmalar... çoğumuz belli yaşları aştık, evli olan var, işinde kariyeri olan da... bu yazılanları başkası okusa ne düşünür, bu adamlar bu tarz sitelerde birbiriyle kavga ediyor, küfür ediyor, hesaplaşmak için randevulaşıyor... öyle agresifleşiyor ki insan, kendine yardım etmek isteyenleri bile tersler duruma geliyor... böyle bir forumda konu açılıyorsa her üye yazar, ister TSI olsun ister STI isterse akbili...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fastest tsi dbs için guncel

Cansın - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bir güncel daha

fore - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    @ghibli06 Okulda da hocalar doğru yoldan gidilmesine puan vermezlerdi, sonuç doğruysa puan alınırdı sorudan.. Onun gibi bişey sizin dediğinizde..

penguinhakan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla ilgili bilip bilmeden atip tutanlara ithafen.
    Sanirim efendilik ise yaramiyor ben susdukca daha fazla yazi yaziliyor beyler arabam iki boy gecildi diye kendimi ucurumdan asagi aticak degilim keyfim isterse soylerim yazilimcima 10 boy daha hizlandiririm para benim araba benim istedigimi yaparim kimse ahkam kesmesin ben bu arabanin eski yazlimli haliyle birak polo gti ile yarismayi stock jettalara geciliyordum konusturmayin beni zaten sorunun da asil kaynagi bu ya neyse.
    Bakin 97 oktan halimle bastim kafama gore ise yarar diye yakit attim (dbs sahibi atiyorum dedigi icin)geri dusurdu bujilerimin ayariyla oynadim iyi olur diye geri dusurdu ama serdar geldi 2-3 boy gecdi buna ragmen arabamda sorun var demedim tebrik ettim hatami ettim?

Iyi niyet olsa ilk videoda epc lambam yandi gazdan ayagimi cektim(attigim yakit ayarsiz oldugumdan belkide bujim bu sorunu yaratti iyi hatirlar arkadaslar diger iki polo gti ile pololar dinlenerek denedi ben ard arda 10 kez bastim sorun yokdu yazilim ayni yazilim sorun gereksiz mudahalem) sanki yarismisiz gibi video koymus sonrada durustluk nidalari atmaya gerek yok o videoyu oraya koymak beni dusurmez sizide sampiyon yapmaz bilesiniz aramizda en fazla 3 boy vardi o sorunlu halimle eksigi var fazlasi yokdur sakin olun golf gectiniz polo gti ile Gtr gecmedinizJ
    Bana birseyler anlatmaya beni burada yasadigim linc girisimine goz yuman arkadaslar hic konusmaya hakkiniz yok burada bootlar salinmis gibi resmen roll konusunda linc girisimi yapildi herkesde sesini cikarmadan izledi sadece miniks (Ahmet) ve bir kac arkadas sagolsunlar akli basinda yorumlar yaptilar onlarada ayrica tesekkur ederim .

Arabam 15 gune hazir denemek isteyen hybrid li golfleri rocco larida bekleriz en hizliniz kimse onla tekrar deneriz gorelim ucan kacan pololari golfleri roccolari.

Hadi selametle..
    1.4 TSI GTX28 Loading...

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    .
    Arabam 15 gune hazir denemek isteyen hybrid li golfleri rocco larida bekleriz en hizliniz kimse onla tekrar deneriz gorelim ucan kacan pololari golfleri roccolari.

Hadi selametle..
    Benle denemek ister misiniz Hakan Bey :P
    [VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
    CNK62

erh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güncel olunca nolcak? kavganın devamı mı gelcek? garip..

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimle gazlamak istiyen varsa antalyaya misafirim olarak bekliyorum .....hırs'sa gerek yok gelinir denenir herzaman

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SDR_07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimle gazlamak istiyen varsa antalyaya misafirim olarak bekliyorum .....hırs'sa gerek yok gelinir denenir herzaman
    ben geleyim abi o zaman

ben harun cihandan yazmışım

SDR_07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Fbc Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben geleyim abi o zaman

ben harun cihandan yazmışım
    gel kanka yer içer gazlarız .......yusuf u getirin bana .....

sadık beyide ayrı misafir edicem....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    heheh gene fastest diye hortlamış ortaya.
    IN BOOST WE TRUST

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyla ilgili bilip bilmeden atip tutanlara ithafen.
    Sanirim efendilik ise yaramiyor ben susdukca daha fazla yazi yaziliyor beyler arabam iki boy gecildi diye kendimi ucurumdan asagi aticak degilim keyfim isterse soylerim yazilimcima 10 boy daha hizlandiririm para benim araba benim istedigimi yaparim kimse ahkam kesmesin ben bu arabanin eski yazlimli haliyle birak polo gti ile yarismayi stock jettalara geciliyordum konusturmayin beni zaten sorunun da asil kaynagi bu ya neyse.
    Bakin 97 oktan halimle bastim kafama gore ise yarar diye yakit attim (dbs sahibi atiyorum dedigi icin)geri dusurdu bujilerimin ayariyla oynadim iyi olur diye geri dusurdu ama serdar geldi 2-3 boy gecdi buna ragmen arabamda sorun var demedim tebrik ettim hatami ettim?

Iyi niyet olsa ilk videoda epc lambam yandi gazdan ayagimi cektim(attigim yakit ayarsiz oldugumdan belkide bujim bu sorunu yaratti iyi hatirlar arkadaslar diger iki polo gti ile pololar dinlenerek denedi ben ard arda 10 kez bastim sorun yokdu yazilim ayni yazilim sorun gereksiz mudahalem) sanki yarismisiz gibi video koymus sonrada durustluk nidalari atmaya gerek yok o videoyu oraya koymak beni dusurmez sizide sampiyon yapmaz bilesiniz aramizda en fazla 3 boy vardi o sorunlu halimle eksigi var fazlasi yokdur sakin olun golf gectiniz polo gti ile Gtr gecmedinizJ
    Bana birseyler anlatmaya beni burada yasadigim linc girisimine goz yuman arkadaslar hic konusmaya hakkiniz yok burada bootlar salinmis gibi resmen roll konusunda linc girisimi yapildi herkesde sesini cikarmadan izledi sadece miniks (Ahmet) ve bir kac arkadas sagolsunlar akli basinda yorumlar yaptilar onlarada ayrica tesekkur ederim .

Hadi selametle..

Helal olsun.10 üzerinden 10 numara yazmışsın.denemek isteyen gelmez tabi onlarda bu konuda haklı.ama iyi bir niyet varsa orta bir noktada buluşulabilir ki kimse iyi niyetten bahsetmesin öyle birşey kessssinlikle yok
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)