Cümle içinde bu S'ler niye büyük yazılıyor melih senin için extra bi anlammı içeriyor?
Araba iyi güzel maşallah ta dünyanın en hızlı golf r'i demek komik olmuş biraz. Nedir yani 30r turbo takınca en hızlı mı olunuyor ? Bunun 35 - 37 - 40'i vs var oğlu varArt niyet yok sadece en hızlı en temiz en en en sevmediğim iddialı kavramlardir ...
herhangi bir anlamı yok,sadece evimdeki bilgisayarın s tuşu 1 yıldır çalışmıyor,yaptırmak için fırsatını bulamıyorum
bu sebeple o an karşıma çıkan ilk s yi kes kopyala yaparak.bu s yi yazabiliyorum.dünkündede büyük denk geldi.sorunlu klavyeyle bişeyler yapmak adamın asabını bozuyor
abim merhaba nasılsın
öncelikle vermiş olduğun bu apr nin
sence tsi motor kullandıkları bile şüpheli değilmivarsayalım öyle bizim araçlardan inat et 150 kg sökersin.ben birara kafayı yemiştimkapı içerisindeki çelik bariyerleri tampon demirleri vs içini komple sökmeyi bile düşünmüştüm.örneğini vermiş olduğun apr nin aracı heryeri sökük gibi geliyor.ayrıca bence bu araç 0-400 için tasarlanmış gibi...abi buna inan bak ben 2.5 yıldır bu tsi motorla yatıp kalkıyorum.destekle verilerin böyle çıkması olası,ama bizim gibi hobisi olan aracını gündelik kullanıpta kendi çapında birçok şeyi imza atmaya çalışan kişilerin araçları bu enjektörlerle500+ YAKALAMAK çok zor.bak zaten allah izin verirse senin aracınla deneyecez.ben senin aracının en az senin kadar gitmesini istiyorum.gitsin ki ben de senin yolunda gidim diyorum açık ve net konuşuyorum bak.sen tamam dediğin anda aracımı tıra bindireceğim.bu araçları neden yaptık denemek için değilmi.ben senide biliyorum sende beni.inan şimdiye kadar bu işin ne havasında nede şovunda oldum.bu videoyuda mehmet mert arkadaşım yaptı böyle bir başlık atmış.banada güzel geldi.ama şöyle düşünmek gerekir ben çok uğraştım çok emek ettim.videolarım heryerde ama başarılı ama başarısız orası kişiye göre değişir.benim bu tsi motorlarda sağlıklı bir 500 hp almak çok zor geliyor.bu daynodan daynoya değişebilir bak.benim değerlerim maho daynoda çıkmıştı.aracın allah izin verirse bittiğinde bi powershopta daynoya çıkar derim.paşaoğlundaki değerle aynıysa.ozaman diyecek birşey yok.çıkmam dersen ben geldiğimde paşaoğlundaki daynoya çıkarım.daha önceden defalarca araçlarım oradakı daynoda çıkmıştı.ben revo delisi değilim.aracınızda takılı olan her parça hava ile ilgili(havayı daha çabuk alma daha yoğun alma daha soğuk alma gibi gibi gibi ) ama bu araçların derdi hava değilki.yoksa ben çokta almıştım sizdeki olan parçaları.bak yiğit 1.55 de 490 hp aldık diye.bu değerler düşük basınçta çıkabiliyor.ama basıncı açınca araç fakire kalacak.işşallah ben yanlış biliyorumdurda.sizde bize örnek olursunuz.bunu tüm kalbimle söylüyorum
saygılar canım abim
şu sayfada en hızlı benim kavgasının yapılması bile memlekette güzel işler yapıldığının göstergesidir.
ya inan arkadaşım şu sitede neye nasıl davranacağımı şaşırdım.türkiyenin enlerinin form u![]()
ama marka fanatikliği garaj fanatikliği,yazılım markası fanatikliği,insanları içindeki canavarı çıkarmasına sebep oluyor.ya ne gerek var bunlara.
ya video konuluyor
atıyorum honda bilmem bir ini geçmiş
haydiii hondacılar çıkıyor diğer markanın azına sı....
yazılım içinde öyle başka birşey içinde öyle
neden biz saygı duymayı bilemiyoruz,tebrik edemiyoruz,anlamıyorum
beni cupralar defalarca geçmiştir,geçince cupraya helal olsun yok golf r neden böyle
ya nedeni varmı
cupra her bakımdan avantajlı ki ben cupra hastasıyım,çok istemişimdir beyaz bir cupram olsun![]()
neyse duygu yoğunluğu yaşadım sanırım![]()
maşallah Melih, kazasız belasız binersin inşallah. emek veren herkesin eline sağlık.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
en hızlısı konusunda birşey diyemem fakat video GOLF R'a hiç yakışmamış en yavaşı bile olsa bu özel araca hiç yakışmayan bir video.
maşşallah dostum arabana onlarca masraf ettin yürüttün gece gündüz uğraştın ben yazdığın yazıya hiçbirşey demiyorum iddalı bir kelime demekki araba da iddalı varsa farklı firmaların yaptığı araçlar varsa denensin görülsün arabasına güveniyor adam milletin niye zoruna gidiyorki çok yanlış kelime filan ...... varsa arabanız cıkartırsınız karşısına gecersiniz başarılı bir araç yaptıgınızı anlarız ve türkiyede böyle giden golf R gurur verici
Maşallah abi emeğine sağlık öncelikle yapılan emek harcanan zaman ve nakit ve ortaya çıkan sonuçlar ortada her kes ordaki kelimeye takılmış evet tartışılır ve tarıtışılsın rekabet ortamı olsun ki ülkemizde kaliteli araçlar görelim kurgurlanalım kazasız belasız kullanman dileğiyle.
Maşallah adanamızın hızlısına
video iyi degil ama adam cıkartmıs malı ortaya koymus benim mal bu kadar demiş,daha hızlısı çıkar denenir kiminki daha hızlı hepimiz görürüz.bikerede birbirimize destek olalım arkadaş
yani bikaç üst postta diger golf sahipleri bizde bikaç extra var demiş,bu parçalar neler faydası neler sende bundan tak melih yada melihte extra parça vardır şu şöyle bu böyle diye paslaşmak lazımdesinlerki dünyadaki en hızlı 3 golf trde...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)