forged secildi,alındı,geldi diyene kadar 1 ay gecer,yazın bu doneminde yatırma,git sanayiye coz isini
Geçen gün kullanma şansım oldu Megane'ı İzzet saolsun. Vites atışlarında gazdan ayağı çekmemek gerekiyor sanırım, gaz bırakıp vites atınca, ne kadar hızlı olursa olsun vites atışları, araç 0.5 sn - 1 sn kadar turbonun dolmasını bekliyor. Bence buna da bir çözüm aramalısın İzzet.
geçmiş olsun, gereksiz gerginliğe gerek yok.
new project GTR 280SX
https://www.instagram.com/gtr_280sx/?hl=tr
çok güzel yürümüşün ibo, tebrikler kardeşim![]()
"Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."
aracın arıza yapmıs gecmıs olsun ıns.. cbk halolur...anladıgım kadarı ıle arkadassınız rahat olun gerılmeyın...hayırlısı ıle arabanın sorunu halolunca tekrar denersınız...tekrar gecmıs olsun...
mesajların gereksiz olanlarını temizledim, gözümden kaçanlar olmuş olabilir pm vs atmayın lütfen kasıtlı yapılan şeyler değil bunlar
körler sağırlar
video ile ilgisiz olanları sildim konu açıklama vs bakmadım, konuyu açıklaman çok biişey ifade etmiyo benim için çünkü konu dağılmış zaten gereksiz olanları temizledim kısaca
körler sağırlar
izzet geçmiş olsun geçen nato yolunda görmüştüm meggy i çuflaya çuflaya gidiyordu ama maşallah demiştim benim nazarım değil yani![]()
buarada 200 kmh den sonra clio-rs i geçiyor 320d. önümüz düz olmasına rağmen ibo 200 kmh den sonra frene bastı oda ayrı konu![]()
her yapılan roll'den sonra bu muhabbetlerin dönmesi gerçekten hiç yakışmıyor,bir değil iki değil her topic böyle bitmek zorundamı,yürütmeyin ozaman araçlarınızı bu şekilde hakaret edilecekse karşılıklı.
İnsan arabasını denemek istemiyor çıkıpta,herkesin kendine göre gerekçeleri vardır ama tebrik edip uzatmamakta bir erdemdir.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)