User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
84 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Koru Gate Roll Night 1

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı basar13 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    buarada 200 kmh den sonra clio-rs i geçiyor 320d önümüz düz olmasına rağmen ibo 200 kmh den sonra frene bastı oda ayrı konu
    astra coupe ıle nasıl oldu sızın 200 ustunde ve altında??

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    devam edecekseniz pm vs kullanın bi daha silmem kilitlerim konuyu uzatmayın artık burda
    körler sağırlar

deathofacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf çene...vır vır vır... vatan kurtarılıyo sanki...
    "Asıl önemli olan ve memleketi temelinden yıkan,halkını esir eden,içerideki cephenin suskunluğudur."
    M.Kemal ATATÜRK

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya harbiden gidiosunuz araba deniosunuz 3lu 4lu sonra buraya gelip videolar konulunca yok 100 den sona o gecio yok 70 den sonra bu gecio . ya cekiosaniz , araba deniosaniz koyarsiniz belirli limitler ona gore denersiniz kendi kendinize dusmezsiniz , dikat ediorumda yani surekli ayni kisiler surekli birbirinize dusuyosunuz . komik oluyo .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

EEE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya harbiden gidiosunuz araba deniosunuz 3lu 4lu sonra buraya gelip videolar konulunca yok 100 den sona o gecio yok 70 den sonra bu gecio . ya cekiosaniz , araba deniosaniz koyarsiniz belirli limitler ona gore denersiniz kendi kendinize dusmezsiniz , dikat ediorumda yani surekli ayni kisiler surekli birbirinize dusuyosunuz . komik oluyo .
    problem olan bırkac sahıs hep aynı cunku baska forumlarda da aynı tutum ıcerısındeler

EvrenCan_RS
    Misafir
    Alıntı EEE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    problem olan bırkac sahıs hep aynı cunku baska forumlarda da aynı tutum ıcerısındeler
    Yeter artık.. İnsanları kavga ettitmeye çalışmayın.... Onlar denerler,yorumlarını yazarlar, sabahta sanayide birbirinin aracı için koşturup çalışırlar... İzoda-Chifte-İboda iyi dostlardır... Kasmayın kalavye başından dost kalsınlar... Ben eminimki ibo bir çoğunuzdan çok istiyodur izonun arabası yürüsünde birde turbo renomuz olsun diye...
    Siz keyfinize bakın,onlarda... Modifiye güzel şey... Denemek,arabanın günden güne iyi gittiğini tecrübe etmek... Modifiye güzel şey modifiye yapın,dedkodu değil !!!!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EvrenCan_RS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yeter artık.. İnsanları kavga ettitmeye çalışmayın.... Onlar denerler,yorumlarını yazarlar, sabahta sanayide birbirinin aracı için koşturup çalışırlar... İzoda-Chifte-İboda iyi dostlardır... Kasmayın kalavye başından dost kalsınlar... Ben eminimki ibo bir çoğunuzdan çok istiyodur izonun arabası yürüsünde birde turbo renomuz olsun diye...
    Siz keyfinize bakın,onlarda... Modifiye güzel şey... Denemek,arabanın günden güne iyi gittiğini tecrübe etmek... Modifiye güzel şey modifiye yapın,dedkodu değil !!!!
    ne dedıkodu yapacaz bırader??? sılınen mesajları gormedın herhalde sen? mıllet bırbırıne kaypak dıyor..neden bahsedıyosun?? ayrıcada artık satın su arabaları yeterı kadar pıyasa yaptırdınız bulun bı ıkı ordek de yollayın gıtsın...

EvrenCan_RS
    Misafir
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ne dedıkodu yapacaz bırader??? sılınen mesajları gormedın herhalde sen? mıllet bırbırıne kaypak dıyor..neden bahsedıyosun?? ayrıcada artık satın su arabaları yeterı kadar pıyasa yaptırdınız bulun bı ıkı ordek de yollayın gıtsın...
    Mesajların bir kısmını gördüm bir kısmınıda adı üstünde silindiği için görmedim ! Arabayı nezaman satacağımı sanamı soracam sen nesin bi anlat hele ? Sen satsana o yürümeyen viteğini ? sende iyi kötü piyasa yaptın sağa sola sataşarak her yeni gelen üyeye bişeyler diyerek tanıttın kendini .. Sen oturduğun yerde otur ! Aklını başına topla tünay yoksa alırım o aklını ve ciddiyim ! Bu klavyeden sallamaya benzemez ! abimin dialogu kimle nedir ne boyuttadır beni ilgilendirmez bana sataşanı beni üzeni ciddi üzerim..Bunu meydan okuma olarak kabul etmeyin bu şahsa yapılan sataşmaya verilen harbi bir cevaptır..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesajların bir kısmını gördüm bir kısmınıda adı üstünde silindiği için görmedim ! Arabayı nezaman satacağımı sanamı soracam sen nesin bi anlat hele ? Sen satsana o yürümeyen viteğini ? sende iyi kötü piyasa yaptın sağa sola sataşarak her yeni gelen üyeye bişeyler diyerek tanıttın kendini .. Sen oturduğun yerde otur ! Aklını başına topla tünay yoksa alırım o aklını ve ciddiyim ! Bu klavyeden sallamaya benzemez ! abimin dialogu kimle nedir ne boyuttadır beni ilgilendirmez bana sataşanı beni üzeni ciddi üzerim..Bunu meydan okuma olarak kabul etmeyin bu şahsa yapılan sataşmaya verilen harbi bir cevaptır..
    yurumeyen vtec???hahaha komık olmus...

kendımı tanıtmama hıc ıhtıyacım yok emn ol!!!

bı gelıp aklımı alsana ya nolur cok rıca edıyorum senden....

geldıgınde uzebılırsın de...

sahsına satasma yapmısım???enteresan bız senle aynı galaksıdemıyız yaw???

EvrenCan_RS
    Misafir
    yurumeyen vtec???hahaha komık olmus...

kendımı tanıtmama hıc ıhtıyacım yok emn ol!!!

bı gelıp aklımı alsana ya nolur cok rıca edıyorum senden....

geldıgınde uzebılırsın de...

sahsına satasma yapmısım???enteresan bız senle aynı galaksıdemıyız yaw???
    Azcık delikanlı ol ! Her tartışmanın içine dalma sazan gibi ! Elalemin arabasını satıp satmayacağına kadar bulaşma herşeye ! Başka uğraşın yokmu arkadaşım ?
    yürümeyen vtec lafını senden duydum megane'a geçilmişsin o meganıda clio rs geçmiş sende yazmışsın bumu beni geçen vs. diye yoksa sallamam boşa ! Sıktığım zaman hedefi bulmalı !

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sen sızın ekıbın en tuhafıymıssın hakkaten...ne oldugunu bılmeden yurumeyen damgasını basmıssında...ben o meganında clıonunda sızın typrında ıcınden gerecım buna emın ol..ıstedıgınız kadar nos basabılırsınız...hatta bende her boy nos jetı var lazım olanlardan yollarım rahat ol...ayrıca emın ol cok ısım var ama arada senın gıbılere bulasıp kafa dagıtıyorum(soner abı spec)...

EvrenCan_RS
    Misafir
    sen sızın ekıbın en tuhafıymıssın hakkaten...ne oldugunu bılmeden yurumeyen damgasını basmıssında...ben o meganında clıonunda sızın typrında ıcınden gerecım buna emın ol..ıstedıgınız kadar nos basabılırsınız...hatta bende her boy nos jetı var lazım olanlardan yollarım rahat ol...ayrıca emın ol cok ısım var ama arada senın gıbılere bulasıp kafa dagıtıyorum(soner abı spec)...
    Beni ekip mekiple karıştırma rica edecem senden ! Typerın içinden geçerken yavaş geç bozulmadan son hali ile yüzünü bir göreyim
    Nosu posu sizin tayfa daha iyi bilir,bir araştır sen
    Megane geçilme olayını sen yazmışsın sonrada sildirmişsin şimdi gözüne sokamayacağım,..
    Soner abiyi biz biliyoz sataşır takılır vs.ama nerde duracağını iyi bilir,bizde ona göre onun şahsına hakaret etmeyiz..
    Ayrıca kafa dağıtmak için başka yöntemler var takılalım senle

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okudugunu bıle anlamıyosun malesef...megane konusunu ne sıldırecem ben sız hayal dunyanızla yasayın arada kol falan cıkartın...hahahhahaha....bız nos bastıgımız arabada bastıgımız solerız sen kendınle karıstırma bızı...ole delıkanlılık laflarıda agzına hıc yakısmıyor bunuda bıl....hade sana kolay gelsın bırader...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Soner abiyi biz biliyoz sataşır takılır vs.ama nerde duracağını iyi bilir,bizde ona göre onun şahsına hakaret etmeyiz..
    evren senin haberin yok sanırım, artık abin ve ekibiyle muhattap olmuyorum, o nedenle bir daha ismimi yazmazsan sevinirim...

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    okudugunu bıle anlamıyosun malesef...megane konusunu ne sıldırecem ben sız hayal dunyanızla yasayın arada kol falan cıkartın...hahahhahaha....bız nos bastıgımız arabada bastıgımız solerız sen kendınle karıstırma bızı...ole delıkanlılık laflarıda agzına hıc yakısmıyor bunuda bıl....hade sana kolay gelsın bırader...
    megane konusunda tunay'dan herhangi bir istek olmamistir ayrica konu yada mesaj silinsin diye
    Experience is what you get when you don't get what you want.

EvrenCan_RS
    Misafir
    Aradan kol çıkartırız dikkat et Nos ağzından düşmüyor maşallah,bize atıfta bulunuyosan küme düşersin.Delikanlılık laflarının kimin ağzına yakışmadığı senin şu ruh halinden belli zaten..Sen ezikspec devam et..
    Hade ben çıkıyom sanada kolay gelsin döndüğümde bakalım ne yazmış olacaksın..

EvrenCan_RS
    Misafir
    Alıntı SONE-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evren senin haberin yok sanırım, artık abin ve ekibiyle muhattap olmuyorum, o nedenle bir daha ismimi yazmazsan sevinirim...
    İstanbuldayım bazı şeylerden haberim yok,
    Muattap olmadığın sürece seni sevindiririm

EvrenCan_RS
    Misafir
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    megane konusunda tunay'dan herhangi bir istek olmamistir ayrica konu yada mesaj silinsin diye
    Ben görmedim mesajıda silindiğinide izo dedi yazdı ve silindi diye..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aradan kol çıkartırız dikkat et Nos ağzından düşmüyor maşallah,bize atıfta bulunuyosan küme düşersin.Delikanlılık laflarının kimin ağzına yakışmadığı senin şu ruh halinden belli zaten..Sen ezikspec devam et..
    Hade ben çıkıyom sanada kolay gelsin döndüğümde bakalım ne yazmış olacaksın..

en son bırısı yıne bu forumda bana ezık demeye calısmıstı karsımda nasıl ozur dıleyecegını bılememıstı ama ben senden ole bırsey beklemıyorum...cunku senın gıbı capsız adamlarla harcanan vakte yazık buda benım sen ve tayfana karsı olan son postumdur...sızı sefıl ve karaktersız hayatınızla basbasa bırakıyorum...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)