Too Late Junior farklı açıdan buldum![]()
Mini Cooper S JCW GP Track Day in ISTANBUL PARK - YouTube
19.10sn de başlıyor
Too Late Junior farklı açıdan buldum![]()
Mini Cooper S JCW GP Track Day in ISTANBUL PARK - YouTube
19.10sn de başlıyor
Konu dağılmış tebrikler Onurcan abi 4. viraja çok güzel giriyorsun izlediğim videolarda dışa doğru taşıyorlar genelde, birde direkyonu nasıl tutuyorsunuz genelde tek eliyle kullanıyor herkez.
Tesekkur ederim,
Orada disa bir miktar tasmak fena olmuyor da tam disa cikinca bir sonraki viraj ice kapanamadim ben, cozum olarak onu uyguladim tam sonucu 1 eylule katilabilirsem gorebiliriz ancak.
Tek elle kullanmak buyuk hata, bende de vardi kronik.. Tek elim hep viteste kaliyordu, simdi onu engellemeye calisiyorum. Alttaki linkten bakabilirsin, arada bende tek el gidiyorum ama yanlis.
Pist videosu konusuna donebiliriz artik![]()
Yukarda yazinca fark ettim direksiyon banada cok oynuyor gibi gelmisti virajlarda nedenini bilmiyorum tabi,
birde 4. virajla beraber start finise gelmeden onceki virajlardada icerde kaliyosun ama bence dogrusu o, diger turlu hizlaniyip derken dier(son viraj start finis oncesi) virajin cizgisi bozuluyor virajdan hizli cikamiyosun(ben gibi)![]()
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Bump Steer yapıyor araç alçak olduğu için. Direksiyon o yüzden çok oynuyor. 2 derece camber ve 3.5 derece caster ile benim direksiyonu görsen bazı zıplamalalı virajlarda direksiyon 15 dereceden fazla oynayıp geri yerine geliyo.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Evet aynen oyle, hizlanmaya calisinca lastiklerden midir basincindan midir gecen sefere gore feci disa acti. Starta duzgun cikamadim, ondan yavaslama karari aldimSonradan aklima gelen bir onceki pist gunuyle arada ciddi asfalt sicakligi farki vardi ama ben lastik basinclarini ayni tuttum ve sanirim bundan dolayi lastigin tutusunu katlettim
Simdi infrared IsI olcer aldim, bir sonraki pist gunune girersem 10.dakika gibi pite girip lastik isilarina bakacagim birde seans sonunda bakacagim, sonuclara gore bir sonraki etkinlikte daha etkili basinc kullanirim, sizle de paylasirim sonuclari.
Ah birde wireless lastik basinci bildiren zimbirtilardan alabilseydim super olacakti..
Bump steer in ne oldugunu gosteren bir video;
Amortisorun calisma alani ve esneme azalirsa baya azalir gibi duruyor mantiken ? Ben o hissi sadece bordurlerden cok sert gectigimde yasadim?
Teo tamamen stabilite için benim görüşüm. Caster orjinalde 0 derece ama 3.5 dereceye çektim zorda olsa. Alçalan aracın amortisör stroke u değil değişen süspansiyon geometrisi bump steere sebep oluyor. Direksiyon hareketini tekere ileten rot kolları uzun yada kısa kalabiliyor alçaltmadan sonra.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
-2 kamber olunca mecbur biraz lastik yere tam bassin diye oyle yaptik, 0 yaptigimda drift icin mukemmel arac oldudaha fazla toe in denemedik, ideali bu gibi geldi birkac ayar sonucu,
arka tarafta bir miktar toe in yol tutusu iyilestiriyor zaten bilindigi uzere
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)