Cidden buyuk basari bole bi aracin 270 leri gormesi.
Bide aracta neler war yazilim vs..
Nazar degmesin![]()
Cidden buyuk basari bole bi aracin 270 leri gormesi.
Bide aracta neler war yazilim vs..
Nazar degmesin![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Golf6 larda Scirocco ve Polo GTI'lar gibi 280 değil 240 kadran var. O yüzden Murat Golf R kadranı ile değiştirmişti. Değiştirmekte de haklıMurat yavaş git olm ya bindiğin araba Golf
![]()
Aracın specleri nedir. Maşallah cok ciddi süratler 1.4 tsi için. Düzlük değil iniş aşağı bile olsa cok güzel ivmeleniyor.
☻/
/▌
/ \
Ağrı Dağına asfalt döktürdüm sırf bunun için
2010 model. Teşekkürler.
Mavi ibreli R kadran vardı, Direksiyondan sonra ibreleri kırmızıya çevirdim.
GPS ile ölçmek bence de daha mantıklı, daha kesin sonuç. Ancak bir çok kişi kadrandakini dikkate alıp top speed videosu oluşturduğu için bende kadrandan devam ettim. Yoksa reel hızı da görebiliyorum MFA ekrandan
Abi, yol eğimliydi güzel bir eğim vardı tek sorunu çok virajlıydı. Virajlar nedeniyle çıkılamıyor, örneğin 258'le sabit bir süre gidiyorum orda girdiğim viraja eski aracım 1.2 TSI Leon'da KW Coilover varken bile 210 ile girememiştim. Şimdi bu hızla girmeme şaşırdım. Önümde biraz düzlük vardı gitsem belki 270inde üstüne çıkardım da, 270 i görünce biraz korktum
O kadar yüksek hedeflerimiz yok abi, eğer kısmet olursa birde adana tünellere gelmeden deneriz artık seneye filan olurTeşekkürler.
Videonun altında yazıyor aslında,
yazılım,forge dv,itg maxogen,hybrid turbo
Teşekkürler yorumlar için![]()
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
ben çeşme otobanında 265 görmüştüm gps im de vardı onda 255 falan yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam, 220 den sonra 15km ye yakın sapma oluyor , maşallah tekrar aman dikkat hız felakettir![]()
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
kadran şaşırmışpolarda kaçtı 270 de
![]()
Bu hıza çıkmak için önce mangal gibi bi yüreğe sonra sağlam bi arabaya ve son olarak 3metre kefene ihtiyac var
Maşşallah diyelim nazar değmesin![]()
bende evotech stage 2 +dv+filtre ile 270 gördüm araba çok geziyo bende savrulucak gibi tehlikeli.
Bende egim vardı birazda
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
Maşallah![]()
TSI gerçekten iyi yürüyor.Bende 122lik Passat var.Açıkçası almadan önce çok ön yargılıydım.Ama alınca eser kalmadı o ön yargıdan.Passat gibi bir araçta bu bu motorla zorlanmadan 210-220 görüyorsam 160hp+ bir Golfün bunları yapması çok doğal![]()
http://www.techturkey.com/forum/6745642-post237.html
Burada tanıtımını yapmıştım.
Aynen 15km/h ye yakın bir sapma var zaten
Yürek daha üstüne çıkmaya yetmedi, 270 i görünce çektim ayağımı gazdan, yoksa biraz daha hızlanacak yolum vardı. Sağlam araba, altı üstü bir golf pek sağlam sayılmazAma 258le girdiğim virajın hissini ilk defa yaşadım, yavaşlamamak için limitte döndüm sayılır. ESP devreye girecek diye de korktum ama girmedi
Bende de eğim vardı. Ama yolda gezinme filan olmadı iyi tutundu. Belki polo ile golf arasındaki farktan dolayıdır.
[VW GOLF 1.4TSI 160HP Highline Manuel]
CNK62
aracınıza maşallah.çok iyi yürüyor gerçekten
Aşırı hız iyi değil. Az yavaş gitsin bu golf .
maşallah iyi gidiyormuş.. Allah kaza bela vermesin
bende 2005 te 6 aylık aldığım Golf V ile 4 senemi geçirdim nerde nasıl basarsam basayım araçta 240 görememiştim.. sattığım arkadaş 2 hafta sonra beni (4 sene çiziksiz bindiğim aracı perte çıkardığını söylemek için) aradığında 240 rahat gördüğünü bassa 250 yi de görebileceğini söylemişti.. Bu nasıl mümkün oluyor yani dip gaz haricinde yapılması gereken bir şey var mıdır ? Araç hafif eğimde bile 225 i geçmiyordu bende ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)