User Tag List

Sayfa 3/5 İlkİlk 12345 SonSon
80 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: yine arap yine kaza...gerçek mi montaj mı çözemedim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olm adamlarda araba ucuz. 5000 dolara alıo o arabayı marketten. Adam arap ailesinden se 18 yaşından sonra aylık geliri zaten 3000 dolar. Ben oradayken 0 F430 120 bin dolardı. Kullanılmış 40 bin dolar. Eski maranellolar 15 bin dolar civarındaydı. Leasing le de alabiliosun kullanılmış arabayı sen düşün. Ev kirası ödeyen arkadaşım 4000 dolar maaşla leasing le Caymen S aldı 0. 700 dolar kira ödüyodu bide eve sen düşün. Şu anda hayat o kadar ucuz değil enflasyon aldı yürüdü ama araba hala bize göre oyuncak parası orada.
    IN BOOST WE TRUST

ibrahimsnr46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dinden çıkmak ne demek yaw. İki kuluvallahi bi elham aynen geri girersin merak etme.
    Bu dusunceyle biraz zor bu kadar basite alma Alper abi..
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin su benzetmeler beni benden aliyo he ama bi bakimada dogru zaten sizin su 106 lar adama hayati kusturur ben soyliyim

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    olm adamlarda araba ucuz. 5000 dolara alıo o arabayı marketten. Adam arap ailesinden se 18 yaşından sonra aylık geliri zaten 3000 dolar. Ben oradayken 0 F430 120 bin dolardı. Kullanılmış 40 bin dolar. Eski maranellolar 15 bin dolar civarındaydı. Leasing le de alabiliosun kullanılmış arabayı sen düşün. Ev kirası ödeyen arkadaşım 4000 dolar maaşla leasing le Caymen S aldı 0. 700 dolar kira ödüyodu bide eve sen düşün. Şu anda hayat o kadar ucuz değil enflasyon aldı yürüdü ama araba hala bize göre oyuncak parası orada.
    hah işte,
    öyle imkana da böyle adam çıkıyo işte ben hep diyorum, ötv yi hükümetimiz bizim sapıtmamız için yüksek yüksek geçiriyor, pardon! alıyo. bizi düşünüyolar işte sapıtmayalım diye
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

b.ustaoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ölmelerine üzülüyorum tabi ama adam kendi canını düşünmüyor sen ben üzülsek ne olur !

hayır o kadar para var imkan var... adam gibi bi pist yapsınlar etrafı duvar filan yardırsın dursunlar. yolda milletin canına kast edeceklerine en kötü ihtimalle arabada ki arakadaşlar gider öbür tarafa...

şöyle bir video da var. bunu da izledikletikten sonra aslında üzelmeyenlerin de bi bakıma haklı olduğu anlaşılır. adamlar kendini düşünmüyo ki sen neden üzülüceksin !

BORKED

‫

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arapları neden sevmediği bilemem ama hatırlatayım, kutsal kitabımız arap topraklarına inmiştir, anlatım ve yazım dili arapçadır. Kabe arap topraklarındadır. Peygamber efendimiz soy olarak yarı araptır, en başlara doğru gidersek ibrahim peygamberde araptır. Hz. Ali de , Ebubekir de Ömer de Osman da araptır. İlk anamız Hz. Havva da arap topraklarında yaratılmıştır. Örnekler yüzlerce arttırılabilir. Bu kişilerin kabirleride arap topraklarındadır. Yüzlerce kutsal emanette oradadır.

Bu da bir hadis;

"Üç hasletten dolayı Arabı seviniz: Çünkü ben yarı Arabım, Kur'ân-ı Kerim Arapça olarak nazil olmuştur, Cennet ehlinin konuştukları dil Arapçadır." (SAV)

Sevmiyorsanızda sizde kalsın en azından. Tarihten gelen bir nefretim var demek biraz ağır oluyor bence...

Dini bir kişilik olarak yorumlamadım, herhangi bir islami partiye de sempati duymuyorum. Tarihimi bilen müslüman, bir Türk olarak yazıyorum. Saygılar.
    +1905

bu video haberlerede çıkmıştı sadece sürücü hayatta kalıyor ve devlet adamı İDAMA MAHKUM ediyor. Aslıma videoları vardı nette

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende sevmiyorum bu toplumu n' olur ki?.. Ayrıca arapları sadece müslüman biliyor sanırım arkadaşlar.. Milyonlarca Hristiyan Arap var, ayrıca Hz.Muhammed'i bir ırka, topluma mal etmet komik.. Peygamberde Kutsal kitaplarda 'tüm insanlığa' gelmiştir.. Benim -kesin- bildiklerim bunlar az buçuk bilgilerimizle insanları yanıltıcı fetva vermeyelim lütfen..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ölmelerine üzülüyorum tabi ama adam kendi canını düşünmüyor sen ben üzülsek ne olur !

hayır o kadar para var imkan var... adam gibi bi pist yapsınlar etrafı duvar filan yardırsın dursunlar. yolda milletin canına kast edeceklerine en kötü ihtimalle arabada ki arakadaşlar gider öbür tarafa...

şöyle bir video da var. bunu da izledikletikten sonra aslında üzelmeyenlerin de bi bakıma haklı olduğu anlaşılır. adamlar kendini düşünmüyo ki sen neden üzülüceksin !

BORKED

‫
    cidde de biri 400 diğeri 1 millik drag pisti var VHT li. Otoparkında drift eğitimi veriliyor. Riyadda normal motorsporları pisti var. Bunlar halka açık pistler ve ucuz. Olanakta var ama halk cahil. Önden çekerle drift daha heyecanlı gelio adamlara.
    IN BOOST WE TRUST

Kahraman castle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sübhanallah
    BAŞTAŞ PERFORMANCE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    üzülmeyenler garibime gitti, sonuçta parçalanarak ölmüşler. Siz hiç makas atmıyor yanlamıyor rolling yapmıyor trafikte 50 ile gidiyorsunuz sanırım. burayada tetris oynamaya giriyosunuz heralde. trafikte bu hareketleri tasvip ettiğimden değil fakat, üzülmedim demek biraz abes olmuş. eyvallah trafik vakti o süratlerde drift yapmak evet salaklık ama sonuçta bir ölüm var...birgün sizde bir atraksiyon yaparken ölürseniz Allah muhafaza size de üzülmedim demezler inşallah.
    Bana mi sordular 200 le yanlarken de uzuleyim. Tamam insan cani ama sen git o hizlarla abuk sabuk hareketler yap, ki her an kaza yapabilirsin yani.. Bir de emniyet kemeri takma.. Olmeyi bayilmak saniyorlar, sonra olunce ben mi uzuleyim. Kimse kusura bakmasin da emniyet kemeri takmayip trafik yapan sonrada basina birsey gelen kimseye ben uzulmem.

Neymis emniyet kemeri rahatsiz ediyormus diye siz guvenliginizi hice sayiyorsaniz, banane? Emniyet muduru falan birsey olsam en buyuk ceza yi emniyet kemeri takmayana veririm, Turkiye deki olumlu kazalarin % kaci emniyet kemeri takmamaktan kaynaklaniyor bilmiyorum fakat karsilastigim ne kadar boyle kotu durum varsa hic birinde emniyet kemeri yoktu.

Zamaninda eski aracimla boyle abuk hareketler yaparken kontrolu kaybettim, araba o hizla saga gitmeye basladi ve sag arka camurluktan cok sert darbe aldim. Arabada pek birsey yoktu, camurlugu duzeltip boyadilar, birde stop kirilmisti. (Olumcul kaza falan degil, disardan baktin mi haa bariyere surtmus gecmis dersin.) Sonra eve gittim T-shirtu bir cikardim boydan boya mor, masallah yazili sunnet cocuklari gibi olmusum. O an dank etti, ulan bu kemer morartacak kadar tuttuysa, takili olmasaydi bana ne olurdu. O gun bugundur kemersiz site icindeki bakkala bile gitmem. Buradan herkese soyluyorum aklinizi basiniza alin, 5 dakika uzerinizde kemer olmayacak da rahatlayacaksiniz diye guvenliginizi hice saymayin.

ibrahimsnr46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı b.ustaoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

BORKED

‫
    Nası Bir araba ile akrobasi meraklısı bir toplumlar hic bir kazaları taklasız bitmiyo ALLAH sonlarını hayır etsin insan hayatı bu kadar ucuz olamaz..
    Alıntı Honda Type_R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi senin su benzetmeler beni benden aliyo he ama bi bakimada dogru zaten sizin su 106 lar adama hayati kusturur ben soyliyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    su testisi su yolunda kırılır bi hata yapmış canıyla ödemiş üzüldüm desem yalan olur şimdi en azından trafikde suçu olmayan birine çarpmadan gitmiş daha hayırlı olmuş

Turbo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafikte bu tür hareketler riskli aman ha.
    Turbo Rider
    Yamaha 1000r

turci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    konuyu dine, ırka indirgemeye gerek yok.
    Araplar'ı ben de sevmem,kabe orada diye adamlara sempati beslemenin de manası yok.
    adamlar dini kullanarak hacıları da çok güzel hacılıyorlar.

neyse konuya dönecek olursak evet üzülmedim, bu Arap olduklarından değil.
    kim olursa olsun bu hareketleri yapan insanlara üzülmem.

siz yapmıyorsanız bu sitede ne işiniz var diyerek,
    bu siteye üye olan herkese potansiyel trafik canavarı yakıştırması yapmayı da bir bırakın artık!!

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallaha arablar olunce hic uzulmuyorum ya. Zevklr izliyorum hatta. Bu arada bu video milyon kez patlasildi bu forumda.

hatta gokhanrs i gonderelimde oraya hepsinin depoya seker tiner atson bolca izlerim bende videolari ahah

fastchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bizim kutsal olarak gördüğümüz kabeyi gelir kapısı turizm tesisi gibi gören birsürü arap var gayrimüslim arapta oldukça fazla bu arada ama ben genel olarak arapları sevemiyorum hani dinimizle felan alakası yok kişilikleri vs. bana ters ticarette bile Araplardan önce para sonra ihracat ne hikmetse hep sahtekarlar veya sahtekarlık peşinde olanlar çıktı karşımıza bizemi denk gelmişti bilmiyorum ama bu yüzden bi antipatim var araplara karşı bu yüzden kazayada üzüldüm desem yalan olur
    Alıntı Ufuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka sen çekirdekten yetişme bi manyaksın belirtiyim dedim
    -Now-34 K 3862 E34 5.20 1996 CosmosSchwarz " Sumfang Edition "

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arapların derdi bizi gerdi amk

mmustu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    fake gibi geldi bana

üzülmeyenlere tepki gösteren arkadaşlar o ****** çocuklarının yaptığı hareketler yüzünden kendi ailenizden biri zarar görse ne düşünürdünüz ????

34tb9544 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mmustu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    fake gibi geldi bana

üzülmeyenlere tepki gösteren arkadaşlar o ****** çocuklarının yaptığı hareketler yüzünden kendi ailenizden biri zarar görse ne düşünürdünüz ????
    Sakın ol şampiyon
    C R M performance

ANIL ERCAN
    Misafir
    Gebersin .bneler.

Araplar kadar kalleş,boş bi millet yoktur. Kendi Peygamberlerini Öldüren, Osmanlı zamanında TÜRK'leri arkasından vuran hainler topluluğu.

Arabistan'da elbet Petrol bitecek O zaman ne b.k yicekler çok merak ediyorum, Calısma yok üretme yok Çıkan petrollerle Zenginlik yasıyorlar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)