User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
80 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: yine arap yine kaza...gerçek mi montaj mı çözemedim.

Absinthé - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Niye üzülelim ki? Ne güzel işte cennete VİP kapısından girmişlerdir.

Bende araplardan nefret ediyorum.
    Belong to beyond of your horizon.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O değil de kaza görüntüleri neden Kuran-ı Kerim eşliğinde hazırlanmış?Videoda yapılan hayvanlığı,abartıyı vicdan baskısı ile meşru göstermek için mi yoksa ders alın ey faniler mi?
    Bu ilahi bir sonuç değil,insan hatasına bağlı muhtemel sonuç.
    Bu arada fonda okunan sure ne suresidir?

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı secomeco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O değil de kaza görüntüleri neden Kuran-ı Kerim eşliğinde hazırlanmış?Videoda yapılan hayvanlığı,abartıyı vicdan baskısı ile meşru göstermek için mi yoksa ders alın ey faniler mi?
    olsa olsa fatiha süresi olur.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

taytay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı secomeco Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fecr suresi.

http://www.youtube.com/watch?v=6fAxM2QDRXw

ANIL ERCAN
    Misafir
    Videoyu sırf 100 kere Arkada okunan fecr suresini dinlemek için izledim. Halada arka planda acık ve sureyi dinliyorum..

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TUGCA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukarıda ilk mesajım var onu okusaydın keşke. zaten ilk öyle söyledim... genel olarak arap ırkından konuştum diğer mesajımda. günümüz siyaseti vs beni ilgilendirmez, bürokrat değilim. cennette arapçayı nasıl öğrenicez diyorsan bence konuya biraz uzaksın hadise inanmamak senin kararın, orada anlatılmak istenen arap milliyetçiliği değil. arapları da savunur bir yanım yok, geçmiş tarihide düşünerek nefret söylemi düşünülmeli dedim. siz çok başka anladınız. polemiğe gerek yok iyi geceler.
    Evet konuya uzağım ben hatta en iyi bildiğim işte bile konuya uzağımdır hep.. Peki sen diyanet işleri başkanı mısın hafız mısın hoca mısın

Hadisle hadis doğrulamak da çok başka bi kafa.. Kuran haricini aklıma yatmayan hiçbişeyi kabul etmem böyle de bi özgürlüğüm var.. Dinden çıkarmışız da arapça konuşucakmışız da cennette.. Bunlar da boş işler hangi dili konuştuğunu bilmiyceksin bile.. Belki konuşmıycaksın da cennet benim cennetim değil mi herşey mümkün değil mi orada konuşmadan anlaşmak istiycem belki sığ düşünmeyin dünyaymış gibi..

Eyyorlamam bukadar.. Herkesin inandığına kimse garışamaz

BoOoM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arapların derdi bizi gerdi amk
    adamsin ya

Alıntı ALPER-VNS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet konuya uzağım ben hatta en iyi bildiğim işte bile konuya uzağımdır hep.. Peki sen diyanet işleri başkanı mısın hafız mısın hoca mısın

Hadisle hadis doğrulamak da çok başka bi kafa.. Kuran haricini aklıma yatmayan hiçbişeyi kabul etmem böyle de bi özgürlüğüm var.. Dinden çıkarmışız da arapça konuşucakmışız da cennette.. Bunlar da boş işler hangi dili konuştuğunu bilmiyceksin bile.. Belki konuşmıycaksın da cennet benim cennetim değil mi herşey mümkün değil mi orada konuşmadan anlaşmak istiycem belki sığ düşünmeyin dünyaymış gibi..

Eyyorlamam bukadar.. Herkesin inandığına kimse garışamaz

şu şeeeggil bu şeeeggil ama lakinki herkesin hakki bidir. haydi hayirli işler. şsladjlsakjdjasşlkdj

Arabası kadar kafası var anahtari kadar beyni yok.

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzlemez olaydım.

halili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler şu din yazılarını okudumda gerçekten Kuran ve Osmanlı hakkında harbiden kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz.

Birincisi hadisler değil kuran a inanacaksınız. Ve gidip ulema adamların çevirdiklerini değil bilimsel olarak arapça bilen prof insanların çevirilerini okumanız gerek arapça bilmiyorsanız. Ulema adamların çevirisi ile Allahın tuzak kurabileceğine inanan insanlar var bu memlekette. Birinciside RTE.

İkincisi de Osmanlı. Beyler Osmanlı Türk değildir Osmanlıdır. Dünya kadar yazı var Osmanlı İmparatorluğunda Türklerin yeri ile alakalı. Osmanlı da devşirmeler ne ise Türklerde o dur. Savaşta en önde kullanılır harcanabilir insanlardır. Sarayda önemli görevlerde yer verilmez. Hazine işlerine kesinlikle el sürdürülmez. Bu şekilde hor görülmüş bir toplumdur. Bu ülke o topraklar üzerinde kuruldu diye kendinizi Osmanlı sanmayın boşu boşuna. Osmanlıyım diyen Türklüğü inkar ediyor demektir. Osmanlı İmparatorluğu saygı duyulması gereken bir olaydır. Dünyada saygı duymayan bir toplum yok. Ama o kadar. Osmanlının yıkılma nedeni sefa düşkünü padişahlarla ulemacı vezirlerin ve onların yerleştirdikleri kadıların imparatorluğu yönetmesidir. Okumuş aklı başında padişah oğullarını öldürtende bu vezirlerdir. Sen padişah olarak sana sunulan paratoneri kullanıp kullanmamak vecip midir diye ulema vezirine soruyorsan ve o vezirde gavur icadıdır camiye konmaz dediği zaman kellesini alacağına dediğini doğruluyorsan ve bunu getiren vezirin kellesini aldırıyorsan matbaa kurulmasına izin vermiyorsan bunları yaşamaya mecbursun. Laiklikte zaten bunun için var bu ülkede.Dinci ulemaların geri kafalı hıyarların cahillerin kuran dan ve hadisler dışında başka okudukları kitap olmayan adamların ülkeyi yönetmemesi için var dı.
    IN BOOST WE TRUST

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kelalper Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler şu din yazılarını okudumda gerçekten Kuran ve Osmanlı hakkında harbiden kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz.

Birincisi hadisler değil kuran a inanacaksınız. Ve gidip ulema adamların çevirdiklerini değil bilimsel olarak arapça bilen prof insanların çevirilerini okumanız gerek arapça bilmiyorsanız. Ulema adamların çevirisi ile Allahın tuzak kurabileceğine inanan insanlar var bu memlekette. Birinciside RTE.

İkincisi de Osmanlı. Beyler Osmanlı Türk değildir Osmanlıdır. Dünya kadar yazı var Osmanlı İmparatorluğunda Türklerin yeri ile alakalı. Osmanlı da devşirmeler ne ise Türklerde o dur. Savaşta en önde kullanılır harcanabilir insanlardır. Sarayda önemli görevlerde yer verilmez. Hazine işlerine kesinlikle el sürdürülmez. Bu şekilde hor görülmüş bir toplumdur. Bu ülke o topraklar üzerinde kuruldu diye kendinizi Osmanlı sanmayın boşu boşuna. Osmanlıyım diyen Türklüğü inkar ediyor demektir. Osmanlı İmparatorluğu saygı duyulması gereken bir olaydır. Dünyada saygı duymayan bir toplum yok. Ama o kadar. Osmanlının yıkılma nedeni sefa düşkünü padişahlarla ulemacı vezirlerin ve onların yerleştirdikleri kadıların imparatorluğu yönetmesidir. Okumuş aklı başında padişah oğullarını öldürtende bu vezirlerdir. Sen padişah olarak sana sunulan paratoneri kullanıp kullanmamak vecip midir diye ulema vezirine soruyorsan ve o vezirde gavur icadıdır camiye konmaz dediği zaman kellesini alacağına dediğini doğruluyorsan ve bunu getiren vezirin kellesini aldırıyorsan matbaa kurulmasına izin vermiyorsan bunları yaşamaya mecbursun. Laiklikte zaten bunun için var bu ülkede.Dinci ulemaların geri kafalı hıyarların cahillerin kuran dan ve hadisler dışında başka okudukları kitap olmayan adamların ülkeyi yönetmemesi için var dı.
    Ne güzel yazmışın la

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kucuk bir bilgi;Osmanlinin hasoglu has osmanli oldugunu sanmak ta yanlis.Saraya alinan tum cariyeler devşirmedir ve tum padişahlarin anneleri devşirme rus,macar vs.dir.Mevzu halk duzeyine indirildiginde ayni topraklar uzerinde kardesce yasamaktir.Amerikan vatandasi olmakla amerikali olmak arasindaki fark gibi.Aslinda kimse has amerikali degildir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugun boşbakan hala osmanlı bayrağı asabilirsiniz diyorsa ve hiç bir cumhuriyet savcısı hoop diyemiyorsa o zaman adam pkk bayrağıda asar suriye bayrağıda açar amerikan bayrağıda asar.
    IN BOOST WE TRUST

Bi1ReD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Pardon ama kimin bilgileri kulaktan dolmaymis?
    Alıntı eser Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu arada YJ nin sisleride yere bakıyor kardeşim kimseyi rahatsız etme şansı yok emeklemedıklerı surece

edit:bizim sislerimiz sadece surungen hayvanları rahatsız eden cinsten
    CRM
    ECUFAST

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı halili Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu araplardan birini cennette görürsem olay çıkartırım aga..

kurtbil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Neyseki zararı kendine olmuş, bu videolara sahip binlerce salaktan biri daha en nihayetinde

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yahu konu videodan nerelere gelmiş. O kadar yol ortasında yanlarsan olacagı budur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizz otoyolda roll yapioz milleti ve kendimizi tehlikeye atiyoz
    bunlar direk karsi tarafa oynuyor.. cana kast dir bunlarin yaotigi

dragon07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah rahmet eylesin hiç üzülmedim amin.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)