Niye üzülelim ki? Ne güzel işte cennete VİP kapısından girmişlerdir.
Bende araplardan nefret ediyorum.
Niye üzülelim ki? Ne güzel işte cennete VİP kapısından girmişlerdir.
Bende araplardan nefret ediyorum.
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
O değil de kaza görüntüleri neden Kuran-ı Kerim eşliğinde hazırlanmış?Videoda yapılan hayvanlığı,abartıyı vicdan baskısı ile meşru göstermek için mi yoksa ders alın ey faniler mi?
Bu ilahi bir sonuç değil,insan hatasına bağlı muhtemel sonuç.
Bu arada fonda okunan sure ne suresidir?
Fecr suresi.
http://www.youtube.com/watch?v=6fAxM2QDRXw
Videoyu sırf 100 kere Arkada okunan fecr suresini dinlemek için izledim. Halada arka planda acık ve sureyi dinliyorum..
Evet konuya uzağım ben hatta en iyi bildiğim işte bile konuya uzağımdır hep.. Peki sen diyanet işleri başkanı mısınhafız mısın hoca mısın
Hadisle hadis doğrulamak da çok başka bi kafa.. Kuran haricini aklıma yatmayan hiçbişeyi kabul etmem böyle de bi özgürlüğüm var.. Dinden çıkarmışız da arapça konuşucakmışız da cennette.. Bunlar da boş işler hangi dili konuştuğunu bilmiyceksin bile.. Belki konuşmıycaksın da cennet benim cennetim değil mi herşey mümkün değil mi orada konuşmadan anlaşmak istiycem belki sığ düşünmeyin dünyaymış gibi..
Eyyorlamam bukadar.. Herkesin inandığına kimse garışamaz
yeni bir görüntü buda.Arap Usulü Drift Yapmak - Video - Alkışlarla Yaşıyorum
beyler şu din yazılarını okudumda gerçekten Kuran ve Osmanlı hakkında harbiden kulaktan dolma bilgilerle konuşuyorsunuz.
Birincisi hadisler değil kuran a inanacaksınız. Ve gidip ulema adamların çevirdiklerini değil bilimsel olarak arapça bilen prof insanların çevirilerini okumanız gerek arapça bilmiyorsanız. Ulema adamların çevirisi ile Allahın tuzak kurabileceğine inanan insanlar var bu memlekette. Birinciside RTE.
İkincisi de Osmanlı. Beyler Osmanlı Türk değildir Osmanlıdır. Dünya kadar yazı var Osmanlı İmparatorluğunda Türklerin yeri ile alakalı. Osmanlı da devşirmeler ne ise Türklerde o dur. Savaşta en önde kullanılır harcanabilir insanlardır. Sarayda önemli görevlerde yer verilmez. Hazine işlerine kesinlikle el sürdürülmez. Bu şekilde hor görülmüş bir toplumdur. Bu ülke o topraklar üzerinde kuruldu diye kendinizi Osmanlı sanmayın boşu boşuna. Osmanlıyım diyen Türklüğü inkar ediyor demektir. Osmanlı İmparatorluğu saygı duyulması gereken bir olaydır. Dünyada saygı duymayan bir toplum yok. Ama o kadar. Osmanlının yıkılma nedeni sefa düşkünü padişahlarla ulemacı vezirlerin ve onların yerleştirdikleri kadıların imparatorluğu yönetmesidir. Okumuş aklı başında padişah oğullarını öldürtende bu vezirlerdir. Sen padişah olarak sana sunulan paratoneri kullanıp kullanmamak vecip midir diye ulema vezirine soruyorsan ve o vezirde gavur icadıdır camiye konmaz dediği zaman kellesini alacağına dediğini doğruluyorsan ve bunu getiren vezirin kellesini aldırıyorsan matbaa kurulmasına izin vermiyorsan bunları yaşamaya mecbursun. Laiklikte zaten bunun için var bu ülkede.Dinci ulemaların geri kafalı hıyarların cahillerin kuran dan ve hadisler dışında başka okudukları kitap olmayan adamların ülkeyi yönetmemesi için var dı.
IN BOOST WE TRUST
Kucuk bir bilgi;Osmanlinin hasoglu has osmanli oldugunu sanmak ta yanlis.Saraya alinan tum cariyeler devşirmedir ve tum padişahlarin anneleri devşirme rus,macar vs.dir.Mevzu halk duzeyine indirildiginde ayni topraklar uzerinde kardesce yasamaktir.Amerikan vatandasi olmakla amerikali olmak arasindaki fark gibi.Aslinda kimse has amerikali degildir.
Bugun boşbakan hala osmanlı bayrağı asabilirsiniz diyorsa ve hiç bir cumhuriyet savcısı hoop diyemiyorsa o zaman adam pkk bayrağıda asar suriye bayrağıda açar amerikan bayrağıda asar.
IN BOOST WE TRUST
bizz otoyolda roll yapioz milleti ve kendimizi tehlikeye atiyoz
bunlar direk karsi tarafa oynuyor.. cana kast dir bunlarin yaotigi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)