oem 106 7200 ceviriyor... gaza yuklenmekle vıtes atman bir oluyor.....bu bir dezavantaj.. kii vtec kullananlar 5500 değilde 6000 de basıolar.... bu sırada oem 106 kaç rpm de oluyor???? butun sartlar vtı e gore oluyor nerde bunda adalet :D
Printable View
parca koydugun arabanla feh vtec gecnce cok mu seviniyon sen,varsa eskisehirde filtre egsoz 106 arkadasnda esnde dostunda getir ortak noktada bulusalım çiçegi tersten gorun
arkadaşlar ısın boku cıkmadan konuyu kapatalım... herkezın aracı kendını gore hızlı guzel... 106 gecmıs veya vtec gecmıs size birsey olmasın :D :D
bak kardeşim sen şimdi böyle yazarsan vtec ci arkadaşlarda çıkar vtec te oem egz ile 7300 de bitiyor der. madem 6400 de bitiyorsun madem 5000rpm sana cok yüksek geliyor o zaman mantıklı olan, vtec lerle denemeyeceksin.çünkü vtec altı basmak tamamen mantıksız bir olay..benim fikrim bu yönde herkesin kendi düşüncesi saygı duymak en dogrusu..ben o kadar vtec le denedim birde benim devrime gel vtec altı basalım demedim.he onu bir kere samimi bir arkadaşımla denedim vtec altı bastık adam bir kaç sanıye sonra vteci actı ve yine geçti beni..(bahsettiğimiz speclerde)
Bi1ReD nickli arkadasim birtane vtec gecince öz guven gelmis sana herhalde bu yorumlarin nedir kendince king olmussun herhalde yorumlari bi sakin kafala oku belki insanlarin sana nedemek istediklerini daha iyi anlarsin ortada abartcak bisey yok boyle atarli giderli konusmanada gerek yok bende 106gti kullanicisiyim stoc 106gti var ama senin attigin yorumlari okudukca insan sinir oluyor eger bezin parasi sikinti oluyorsa senin icin orta koy yapariz bezinini koyar seni buraya getiririz sikinti degil bizim is guc sikintimiz oldugu icin sehir disina gelme sansimiz yok ama izmire gelirsen herzaman her sekilde sikariz seninle deneriz goruruz ona gore konusuruz birdaha iyi forumlar.
parayla ilgili kimsenin sikintisi olmadigini biliyoruz bu forumda hepimiz abi kardesiz uc besin lafi asla olmaz aramizda hic yapmadigimiz seyler degil ben onu kotu maksatta yazmadim sadece yorumlar yakisik olmadigi icin yazdim,sen takila takila orasinami takildin konunun abi gene geldi olay yasa emin ol abi senin yasin kadar benim 106gti vtec yasamisligim vardir yasa takilma :)
at sikinti yok yazdigim yorumda roll davetide var takila takila yorumun orasinami takildin kendin belirtmissin bezinmi yakicam oraya kadar diye madem tek sikinti bezinse o sikintiyi ordadan kaldirmak icin soyledim dedigiminde arkasindayim tek sorun bezin ise onu ortadan kaldiririz dedigim gibi biz gelemiyoruz sehir disina iş dolasiyla ama senin imkanin varsa bekleriz izmire misafirimiz ol :)