Yazmicam diyorum adami yalanci gosteriosun. Sana gore stock anlami nedir veya birinin parmagi deyince stockluktan cikiyoremu yada degen kisiye goremi stock veya degil diyosun?
Printable View
Masallah VB'ye.
beyler kasmaya hiç gerek yok ben çoookk denedim saglıklı feh li vteclerle,eksoz filtre saglıklı bir 106 fehli saglıklı vteci gecemez.ama 106da conta varsa cok zevkli oluyor.kafa burun gidiyorlar.ama vtec saglıklı değilse 106 vtece don lastiği yapar.kimse kendini kandırmasın yada saglıklı vteci nasıl gittiğini bilmiyorlar.
saygıdeğer arkadaslarım ben vtec sahibi de oldum hala da vtecimiz var,ve gecen hafta akhisarda izlediyseniz yarısan 99 lacivert 90 binde kapak acılmamıs ilk sahibinden aldıgımız super 106 mızda var iki arabayı da cok insandan iyi biliyorumdur,106 da filtre egsoz duz boru varsa vtectede aynı seyler varsa ikisi de saglıklıysa dunya yansa videodaki gibi sonuc cıkmaz diyorum,bi tek biz bilmiyoruz bu arabaları siz hiç mi görmediniz?yukarda yazan alperde gercekci ve uzun yıllardır koşturan fanatik 106 cı bi arkadasımz gerekenleri yazmıs daha ne dicez..
kardesim ne yalancı göstercem,suat abiye yag su değiştirmeye mi gittin sadece? varsa eskisehirde stock yani sadece filtresi ve egsozu olan 106 nız bizde de vtec var egsoz filtre headers deneyelim de bize de bi 30 boy atın ögrenelim o zaman,arabaya conta koycan timing yapcan polish ıvır zıvır sonra tabi gecersin kotu bişey demiyoruz,senin araban da sadece filtre egsozsa seninle de deneyelim
Ne diceni sana kimse söylemez kardesim zaten.
Sen diyceklerine dikkat et yeter.
İsine geldimi stock isine gelmedimi stock degil denmez.
Stock araba civatasina kadar stockdur.
Filtreni bile söksen o araba stockluktan cikar.
Burda herkezin specleri belli ararsan bulursun.
Yok demekki stock degil demekki söyle böle dersen insanlari yalanci konuma düşürüsn.
Conta 106 ne kadar hizlandirir biliosun madem neden böyle konusuyorsun. Conta koyulup geri düşen timing yapilip subab yakayalan artacda var uzyaip gidende sonuca bakcamn
Arkadasım ben neye dikkat edip etmicegimi biliyorum sen merak etme de anlaşamıyoruz konu sacma sapan karısıyo,ben sana tek soru sorayım o zaman saglıklı bi 106 gti dusun arbaada fabrikasyon harici sadece hava filtresi ve egsoz takılmıs,bide saglıklı bi vtec dusun filtre headers egsoz takılmıs 2 si guzel sofor duzgunce deniyolar,senin koydugun videolardaki gibi sonuc cıkar mı??
ya ne değişik yerlere geldi konu sana da aynı seyi sorayım kardesim o zaman ceap ver kapansın konumuz artık :) saglıklı bi 106 gti dusun arbaada fabrikasyon harici sadece hava filtresi ve egsoz takılmıs,bide saglıklı bi vtec dusun filtre headers egsoz takılmıs 2 si guzel sofor duzgunce deniyolar,yukardaki videolardaki gibi sonuc cıkar mı??