okumam yazmam var konuyu baştan sona takip ediyorum rahat ol
Printable View
Yukardaki video VH vtyi Speclerini yaziorum
headers,duz boru,egzoz,filtre,ıtr egsantrik ıtr yağ ve su pompası
106 nın devri vtecin devri? bir kere 106 vtec yan yana geldiğinde 106 nın devri diye bişşey olmaz vtecin deneme yapabilmesi için vtec açık olması gerek eger ki sen vtece vtec altı bastırırsan kendini kandırmış olursun..Ayrıca ben yukarda yazdım conta olmadığı sürece 106 g e ç e m e zzz..ben 7 tane 106 bindim alıp satmadım.Aldım gezdim hakkını vererek gazladım.. ve her speci ve her arabayla denedim gördüm.106 gecemez hacı. hee o speclerde dragda işler çok değişir o zaman 106 affetmez.
vti vtec acıkken basmadıkca arabanın bi anlamı yok demek istiyo alper,o vteccinin acemiliği 106 cının seytanlıgı olurr..
bak kardeşim 106 oem sanzumanlar vtecin yanına geldiğinde vtec açık oldugunda 106 da 5bin civarı oluyor.zaten 106 nın devri oluyor bu devir bandıda oki? 106 hertürlü uyar vtece 13/61 13/59 olmadığı sürece.ki zaten bu şanzıman oranları varsa o 106 eksoz filtre değil eksoz filtre kısalı olur dimi? konumuz eksoz filtre 106 ise sanzımanıda oem demektir.oem sanzımanda vtec açıkken 5000 civarı oluyor oda 106nın en canlı devri zaten 4500-5000 arası.yazdıklarımı anlayarak okursanız demek istediğimi anlarsınız.
yaw sen neyi anlatıon bana ya saçma sapan bitane vtec gecmişin 10 boy atmısın gelmişin davana inanmışın bütün vteclri aynı sanıon.
benim sıkıntım ne biiionmu fe lu 106 fehli vteci gecemez anladınmı ??;
bak Alper abinn yazdıklarını güzel oku gayet mantıklı yazmış adam sizler için .
http://www.techturkey.com/forum/vide...0032010-a.html
o dönemlerde 8000 lik tarrak gibi bi yazılım yaptırmıştım 1 boy bile alamamıştım yazılımdan..izleyin vti feh li ve kısalı ama dünya kadar açmıştım.ama adamın arabasında sanırım bir sıkıntı vardı çünkü o dönemlerde denediğim saglıklı vtecler de beni 140 150 den sonra aca aca gidiyorlardı.