sabahtan beri bu konuyu takip ediyorum, taytay deneme talebi göndermiş, bence orta yolda biyerde buluşup denensin.
sabahtan beri bu konuyu takip ediyorum, taytay deneme talebi göndermiş, bence orta yolda biyerde buluşup denensin.
Powered By Suki(CRM Performance Style)
sen nasil bi insansin fake hesapmisin sen sampiyon parayla sikintisi olan sensin sana guzellik yaptim halen farkinda degilsin kensi ayibini boylemi kapatiyorsun sana davet gonderdik haftaya isimizi gucumuzu ayarlicaz ona gore basicaz haa para konusuna takildiysan sampiyon sana daveti yolladik stoc vtec 106 bekleriz gelll
CVK RS - izmir
Konunun Çoğunu Okumadım Ama 106 Stock Var Kendine Güvenen Viteng leri Beklerim Bu GEne İst parkdayız --DZ 7967 106 GTİ
Saygılarımla![]()
34 DZ 7967 STOCK 106 gti
ya Allah aşkına nekadar çok bilen eden insanlar var burda yazıp çizmeyin her kafadan bişe çıkar en iyisi yola çıkarsınız aracın speclerini sölersiniz denersiniz ozaman herşey belli olur ...
adamın arabası sağlıklı değilse banane ben işime bakarım madem bukadar yazılıyor burda akşama çıkın deneyin kim kimi nekadar geçer izleyelim
Ne sıkıntı olmuş be.Baştan sonra okuyrm. Eski bildigmiz saygı duyduğumuz güzel insanlar güezl yorumlar yapmışlar. Sizin uğraştığınız koşturdugunuz yolları onlar bitirmiş geri dönüyolar. Siz hala geçerim,gecemem,öyle üflerm,böyle cevirirm derdindesinz. Deneme talebi olmuş. Deneyin görün. Uzatmanın pek bi manası yok ..
bi1red nickli arkadasimizla konustuk anlastik sikinti yok ben halen dedigimin arkasindayim stoc 106gti var filtre egzoz stoc vtec 106 getircek 118bg denicez gorcez olayi uzatmanin anlami yok misafirimiz olcak
CVK RS - izmir
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)