Neyin tartışması bu arkadaş. Deneyen vti ile 306 aragaz ile 106 ya dönmüş olay. 98 yılında 100 kere denedik stock arabalarda vti 306 danda 106 danda vtsdende hızlı. Denediğimiz arabaların pırasa olma şansı yok arabaların hepsi 0 a yakın arabalardı sene itibari ile. Haa şu da var hiç bir vti Na olarak yapılı 106 yı geçemez. Type R geçemio gerisini siz düşünün. Haa turboladığın zamanda b16 daha iyi oluo o tamamen ayrı.
IN BOOST WE TRUST
konu nerden nereye dönmüş değişk birsey yıllardır 106 vtec kavgası hala devam ediyor.
büyük bir tavsiye başka sehre gittiginizde yürüyen arabanız yürümeyebilir rakım farkını göz önünde bulundurun tabi siz sürekli beyne müdahelede bulunuyorsanız o ayrı
MSG GARAJ ANTALYA MUSTAFA GENÇ
1 hb 1 sedan viteng diyip küçümsediniz araçlara sahip oldum roll koştum Allah'a şükür Gti ye geçilmedim ölmeyi bayılmak sanan arkadaşlar şimdi 2013 ibiza Cupram var izmirde varsa Gti 200 hp üstü deneyelim saygılar...
İyice sacmalamış konu illa denencekse parayı ıvırı zıvırı bırakın denizli ortak yer gibi orda bulusalım deneyelim görelim ama 1 kere ve turkce yazıyorum bizim 106 mızda filtre egsoz harici bişey yok vtecimizde de filtre egsoz headers var senin getircegin arabada denk olmalı ki ciğer görelim yoksa parca girerse işin içine iş değişir,hangi filtre egsoz 106 yla gelcegini de renk ve plaka olarak burdan belirt bizde belirtelim deneyelim görelim okey?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)