kısmet olursa birgun siznlede deneriz....
Printable View
istersen 100 tane vtec geç fark etmez biz sunu desek senın bunu demeye hakkın olur. türkiyede ne olursa olsun hiç bir 106 bir tane vtec gecemez dersek başımınız üstünde yeri vardır bu videoları koyarsınız.
Biz VB vtec i stock bir 106 gtı fhe li geçemez diyoruz lütfen bu ayrımı yapalım. gereksiz tartışmalar yapmayalım
yarın vti buluşması var aynı yere 106 larda gitsin bence :D
ben simdi aksama buraya f-e-h- vtecle aynı sekildeki 106 ya 50 boy attığım videoyu koyarsam nolcak peki? o zaman sonuc tersine döner mi??
bu forumda hep bunun tartışması yapıldı. türkiyenin bir yerinde biri vtec ile 106 geçti, başka biride 106 si ile biri vtec geçti. hep su algılanıyor sankı bu arabalar aynı arabalarda biri vtec 106 geçiyorum diger ise 106 ile kaçtane vtec geçtim diyor. güzelce yazdım.
denenen araçlar hep farklı farklı. bunu kıstas alıp o geçtigi videoyu koysun sen gecitigin videoyu koy bu sonuca varılmaz.
şimdi sizlerde biliyorsunuz.
106 gtı yürütenlerin can damarı timing ve kısa. 106 cı arkadaş arabasını timing kaçmış farkında degil kendince gazlıyor deneme yapıyor. tabi motorunun saglıklı oldugunu düşünüyorum.
vteci arkadaş artık emme içi yağ dolmuş, sibob ayarlrı kaçmış sente atlamış ve tam ayarlanamamış bir arabayla gidiyor diye gazlıyor.
şimdi hangi arabaları kıstas alalım söyleyin???
VB vtec F H E vafc vardır üstünde ince ayar yapılmıştır. Varsa stock F H E 106 nız ve saglıklı ayarlı ise deneyelım biz geçemez diyoruz. he sunuda söylmıyoruz 106 hiç geçemez demiyoruz çünkü yüklendiginde TR de yapılanları kolay kolay hondalar geçemıyor.
ykavcioglu
Bi yanlis anlasilma var benim vti ile bi alakam yok ben kendi aracimla denemek isterseniz deneriz diyorum.
HaLuK-35
Video nie cekilir amac nedir yani?
Ben buraya ya ben fhe vti 5 boy gectim desem hadi lan diyeceksiniz onun icin video koydum.
Ayrica denedigim araclarin sahipleri formda zxaten konusda acildi her kez yazcani yazdi arayin bulun mkerak ediosaniz.
kadir jdm civic
Ben bursaya gelirim kardesim ne zaman istersen siz de gelin deneylm.
Daha bisi yazmicam
Vay arkadas ben tam zamanında askere gidiyorum yoksa savaş çıkacak :) boş verin 106 vtec savaşını benim arabam gitmesi gerektiği kadar gidiyor :) ben geçme geçilme derdinde değilim çok şükür arabam sağlıklı orj ve stock 133xxx km bi araç gitmesi gerektiği gibi gidiyor zaten :) sikinti yok gerek böyle polemiklere :)
Para harcayan geçer neyin muhabbetini yapıyorsunuz sabahdan beri ? vb vtec herşeyi yetkili sevisde yapılır sıbop ayarı bile servisde yapılıyor, Maşallah gidiyor arabasıda bana göre giden en iyi Stoc vtec umutun arabasıdır, varsa bakımlı stoc 106 denesin koca istanbulda arabamı yok eğer illaki mevzu 106 vtec denemesi ise.
Demek istedigimizde budur bu olay yolda çözülür. video çekilir ama sıkışık trafıkde 1 2 3 yapıp bırakınca kısa denemelerle ne oldugu belli olmaz. TE 106 denerken yol bomboştu ve 230 km lere kadar denendi en güzel deneme budur bence.
şimdi VB nın sahibi ben degilim Umut arkadaşımızdır (keşke ben olsam :) hoş bende yakın zamanda piyasa cıkıcam VB vtec yanıma yaklaşabilecegini düşünmüyorum :)
İnşallah kısmet olur denenir bizlerde sizlerle konumalarımızın sonucuna varırız.
bende sana yazmadım zaten,yukarıya 2 tane video koyuldu vtec vs 106 denemesi diye 2 sinde de 106 tek basına yuruyo,böyle bi sonuc olabilir mi? ha 106 yapılmıştır guzelce,vtec kendi kendine orjinale yakın dolasan bi arabadır o zaman eyvallah,ama burda 2 side filltreli egsozlu 106 ve vtec arasında videolardaki kadar fark oluyo denilirse yavas derler adama ondan bahsediyorum kardesim..
kardesim sen gecebilirsin videoda koydun tamam ama arabam filtre egsoz dersen o videolardan 80 tane dizsen farketmez,ha yapmışsındır bişeyler conta polish yazılım ıvır zıvır vtec headers egsozdur o zaman gecersin nolcak aynı sekilde herkes gecer zaten,onu diyorum..